Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu sitenin sahıbı yüzünden bu siteden soğudum benim takıldığım başka site var sizleri çok seviyorum ua27, darkeng, hperi ve diğer arkadaşlar sizi çok seviyorum inanın gelmek isterseniz özelden yazarım orda hergün buluşuruz olurmu
kızlar bende bırakamıyom sızı baksanıza ayrılamıyomm..buse hperı ve ben dusunduk yenı topiç acmaya karar verdık eger ıstersenız oraya gelınn yada burayı bırakamıyosanız ugrayın hıc yoktann olurmuu..actımız an ben haber ederım eger ıstersenız ozelden sıze
slmm cat nasılsınn ??
günaydınlar topik ahalisi diyeceğimde artık buraya kimse takılmıyor galiba.Neyse hepinizi öpüyorum sevgiyle hoşçakalın
merhaba sen yinede öp ben arasıra giriyorum üzerime alırım canım:)
sende sevgiyle kal:1hug:
ben en son 230. sayfada kalmışım :bbo: yarım saattir geçmişi okuyorum.. yeni haberlerim vardı ama yazılanları okuyunca üstüne üstlük birde kimsecikleri grmeyince tadım kaçtı :umursamaz:
merhaba edamm iiyim canım valla akşam şöyle bir bakayım dedim forumda kimse kalmamış üzüldüm biraz.sonra ezel vardı onu izledim.izliyorsan bilirsin dizide dün canımı çok sıktı.etkisinden kurtulamadım.bu aralar ders çalışıyorum.canım kpss sınavı varya temmuzda ona girecem.onun için pek giremiyorum internete.evden bile çıkmıyorum.okul bitti hala ders çalışyoruz.bir yandanda çocuk düşüncesi geceleri uyutmuyor.sürekli hayal kuruyorum bu aralar ancak öyle mutlu oluyorum.uykusuz ama mutlu:)inşallah bu ay bebek haberi veririz birbirimize.
kendine ii bak canım