evet öyle oluyor ben hamileyken adetime 1 hafta kala 1 haftalık hamile oldugumu ögrendimm canımm..
selam kızlar. kan testinde gebelik ilk oluştuğu andan itibaren belli oluyormuş. ben yeni öğrendim bu konuda bilgisi olan var mı? eğer öyleyse niye adetin gecikmesini bekliyoruz test yapmak için:uhm:
of yaa adeti beklemesem mi acaba? ama ya yoksa bebiş bu sefer de kötü haberi 1 hafta önce öğrenmiş olucam napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaa...bebek bebek diye tırlatıcam sonunda-tatlicadiarzu-
selam kızlar ben yeni katılıyorum......veeee artık bebiş istiyorum
iyide tam olarak ne zaman hamile kaldığını bliemiyosunki o yüzden en garantisi adetin geciktiğinde yaptırmak testi.Ben öyle düşünüyorum yani
canım bu kadar stres yapmakta iyi değil zamanı akışına bırak strestte engelliyor biliyorsunn..
kızlar ben ilk bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim 9 aralıkta alındı.nerdeyse 7 ay olcak korkularımı geride bırakmak istiyorum
kızlar ben ilk bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim 9 aralıkta alındı.nerdeyse 7 ay olcak korkularımı geride bırakmak istiyorum
haklısın canım ama elimde değil ki başka şeylerle uğraşayım diyorum bi bakıyorum dalmış gitmişim yine hamileliğimin bebeğimin hayallerini kuruyorum.
bende artık folikasit almaya başladım,bakalım bu ay olsun ıstıyorum. gerçi nasip kısmet bu işler,tam sevinmiştim yarım kaldı.Allah kimseye kayıp acısı yaşatmasıncanım aynı sorunu ben de yaşadım 18 ocak gecesi alındı ben de daha yeni yeni korkularımı bırakarak 10-15 gün önce korunmayı bıraktım pozitif düşün umarım seninde bebişin en yakın zamanda gelir..
bende artık folikasit almaya başladım,bakalım bu ay olsun ıstıyorum. gerçi nasip kısmet bu işler,tam sevinmiştim yarım kaldı.Allah kimseye kayıp acısı yaşatmasın
iyide tam olarak ne zaman hamile kaldığını bliemiyosunki o yüzden en garantisi adetin geciktiğinde yaptırmak testi.Ben öyle düşünüyorum yani
bakalım bizde bu ay denemelere başlayalım diyoruz.yumurtlamayı yakalayabilirsek,yumurtladımmı acaba stresi beni deli ediyoevet canım çok acı ama artık ileriye bakma zamanı ben de folikaside başladım ve ilk denememizi yapıcaz inşş yumurtlama günümü hesaplayarakk..bakalım kısmett..umarım bebişlerimiz bizi çok bekletmezz..
bakalım bizde bu ay denemelere başlayalım diyoruz.yumurtlamayı yakalayabilirsek,yumurtladımmı acaba stresi beni deli ediyo
merhaba kızlar nasılsınız neler var neler yok bir bakayım fazla duramıcam ama
bende bu aralar acayip bebek isteği bastırdı dayanamıyorum artık eşimle her gün konuşuyorum ama malesef iştende çıktığı için hep düşüncelerimiz var onun için ama ikimizde çok istiyoruz birde benim durumum sizden biraz daha özel gibi sanki onun için çok bastırdı 4 ay oldu artık kızım olmayalı her bebek gördüğümde içim parçalanıo artk onun için fazla girip yazamıyorum sizlerinde moralini bozmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?