Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

darkangellove58, moonrose, goztepearzu, CNNYSR ben geldım kızlarr:teytey: ay ben yokken amma cene calmısınız

canım adetın 2 gunu ıdrar testınde cıkıyo..ama en garantılı kan testı gecıktıgın gun bıle yapabılırsın bunu cun kı kanda hemen cıkıyo

kızlar benı nıye yalnız bıratınız oldumu hıc ask olsunnmafoldumben

Edammm acele et hafta sonunu beklemede bize güzel haberler ver.Hepimizin ihtiyacı var.Bize umut olursun.yerimseniben
kendinize ii bakın kızlar.

valla canım benim malesef bugün hastalandımmm bir daha ki aya inşallahhh :))
beni 8 temmuz olarak ekleyebilirsiniz canımm...
:teytey::teytey::teytey:

öyle düşünme canım yaa pozitifliği bırakma eldenn..bak tarihlerimizde aynıymıs birlikte beklicez hayırlısıylaaa :))

arkadasım beni 8 temmuz olarak değiştirir misinn ve 1. denemem olacak daha korunmayı bırakalı 10-15 gün oldu...

selam kızlar. kan testinde gebelik ilk oluştuğu andan itibaren belli oluyormuş. ben yeni öğrendim bu konuda bilgisi olan var mı? eğer öyleyse niye adetin gecikmesini bekliyoruz test yapmak için:uhm:

selam kızlar. kan testinde gebelik ilk oluştuğu andan itibaren belli oluyormuş. ben yeni öğrendim bu konuda bilgisi olan var mı? eğer öyleyse niye adetin gecikmesini bekliyoruz test yapmak için:uhm:

caım ıdrar testınde 2 gun gecıktıgınde cıkıyo ama kanda adetınden 2 yada 3 gun once yapıla bılıyomus bende saırdım suyunca aynı senın gıbı ama hormonlar kana daha cok cabuk ulastıgı ıcın cıkıyomus ıdrara bırazdaha gec ulasıyormus ben oyle bılıyorum

zaten idrar testini pek tavsiye etmiyo kimse. yaa adetime 10 gün var neredeyse bekleyemiyorum çatlıycam meraktan. hiç böyle olmamıştım. günler geçmek bilmiyodelikafadulden

evet öyle oluyor ben hamileyken adetime 1 hafta kala 1 haftalık hamile oldugumu ögrendimm canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…