Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yaşatmasın o acıyı bende biliyorum hemde çok iyi biliyorum ne demek olduğunu ben 9 aylıkken doğuma gidince kızımın kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım şimdi yaşasaydı benimle olsaydı 4 aylık olcaktı of offfffffffffff çok özlüyorum onu
Allah sana ve senin gibilere sonsuz sabırlarını versin.benimki 9 haftalıktı,senin kaybın yanında söylemek utandırdı beni.geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yaşatmasın o acıyı bende biliyorum hemde çok iyi biliyorum ne demek olduğunu ben 9 aylıkken doğuma gidince kızımın kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım şimdi yaşasaydı benimle olsaydı 4 aylık olcaktı of offfffffffffff çok özlüyorum onu
edam canımsırası degıl ama kac gundur su tıcker takvımı varya ona ugrasıyom ama yapamadım sana zahmet banada yaparmısın canım musaıt oldugun an sızı gordukce kıskanıyorumkafamçokkarıştı
UA27 Adaylaarda'dan sana not var...
" özel mesajla bilgi vermek istedim ama özel mesajıda kapalı
eğer karşılaşırsanız 1.000 ve 1.031 sayfada bilgi vermiştim arkadaşımıza
söylermisin ben bu ara çok giremiyorum"
edam canımsırası degıl ama kac gundur su tıcker takvımı varya ona ugrasıyom ama yapamadım sana zahmet banada yaparmısın canım musaıt oldugun an sızı gordukce kıskanıyorumkafamçokkarıştı
:sm_cool: kimsecikler yokmu
havalar yüzünden sanırım hasta olcam ilaç kullanmadan iyileşemiyorum.acaba yumurtlama olayını etkilermi,burdayım canım
:1ninca:
sizi takip ediyorum şakkıdı bakalım neler yapıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo
tebriklerrrrrrr........Allah tamamına erdirsinkızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo