Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

edam canımsırası degıl ama kac gundur su tıcker takvımı varya ona ugrasıyom ama yapamadım sana zahmet banada yaparmısın canım musaıt oldugun an sızı gordukce kıskanıyorumkafamçokkarıştı

ay canım yaaa cok uzuldum ınankıı sımdı ne tessellı versek az sana tam.ama umudunu yıtırme olurmu bak ınşlh gene hamıle kalırsın en acılınden ınşlh:Saruboceq:

Allah sana ve senin gibilere sonsuz sabırlarını versin.benimki 9 haftalıktı,senin kaybın yanında söylemek utandırdı beni.

edam canımsırası degıl ama kac gundur su tıcker takvımı varya ona ugrasıyom ama yapamadım sana zahmet banada yaparmısın canım musaıt oldugun an sızı gordukce kıskanıyorumkafamçokkarıştı

UA27 Adaylaarda'dan sana not var...
" özel mesajla bilgi vermek istedim ama özel mesajıda kapalı
eğer karşılaşırsanız 1.000 ve 1.031 sayfada bilgi vermiştim arkadaşımıza
söylermisin ben bu ara çok giremiyorum"

ok canım saol zahmet ettınopuyorumnanaktan

tatlım benimkinide ben yapmadım bir arkadasa yaptırdım ben de çok denedim am olmadı..

ua27 okudun değilmi canım
ben bilgiyi vermiştim
kırılma sakın hiç cevap vermezmiyim
eğer bildiğim birşeyse tabiyki yanıtlarım :1rolleyes:

bu arada hepimiz inşallah hazıranda hamile kalırız :lepi:

bebıkım sende burda gormek cok guzel arada buraya da ugra olurmuuu:1hug:

kızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo

tebrikler a.s.

tebriklerrrrrrr........Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…