• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

her ay umutlanmaktan ve her ay regl olmaktan sıkıldım artık kızlar olmuyo işte olmayınca olmuyo herşeyi denedim vucudum benle inatlaşıyo sanki bir türlü hamile kalamıyorum herkes sorup duruyo artık telefonlara bile çıkamıyorum bebek var mı yok mu diye soracaklar diye ...
Çok üzgünüm napıcamı bilemiyorum ...

her ay umutlanmaktan ve her ay regl olmaktan sıkıldım artık kızlar olmuyo işte olmayınca olmuyo herşeyi denedim vucudum benle inatlaşıyo sanki bir türlü hamile kalamıyorum herkes sorup duruyo artık telefonlara bile çıkamıyorum bebek var mı yok mu diye soracaklar diye ...

hep söylüyorum bu insanlar yok mu çok doyumsuz.millet bana da sorup duruyo.kayınvalide başta olmak kaydıyla.bak kısmet olur bebişine kavuşursun.sonra 2. ne zaman diyip dururlar.

hep söylüyorum bu insanlar yok mu çok doyumsuz.millet bana da sorup duruyo.kayınvalide başta olmak kaydıyla.bak kısmet olur bebişine kavuşursun.sonra 2. ne zaman diyip dururlar.

ya bilmiyorum ben o günleri görebilecek miyim canım ?
Ben daha 1. yi yapamadım ki offfffffffff sıkıldım iyice kendimi toplamalıyım ama olmuyo işte senağlama senağlama
önümüzdeki ay gidip hemen tüp bebek mi yaptırsam acaba?
Canım bu arada ben dorktora gittiğimde ne gibi işlemler uygulanır bunun bir sırası var mı?

Nalancım bende temmuzu bekliyorum,lütfen bu ay olumlu ol ve bu konuyu bu kadar kafana takma,biliyorum çok zor ama bende bu ay böyle yapmaya karar verdim.Çünkü hastalığımız ile beraber yeni hormonlar devreye giriyor ve o ayki hamilelik için hazırlıklar başlıyor vücutta..Stres yapıp sistemi bozma lütfen..Herşeyin hayırlısı olacak.Gör bak biz çok yakında hamile kalacağız,yeterki moralini bozma

ya bilmiyorum ben o günleri görebilecek miyim canım ?
Ben daha 1. yi yapamadım ki offfffffffff sıkıldım iyice kendimi toplamalıyım ama olmuyo işte senağlama senağlama
önümüzdeki ay gidip hemen tüp bebek mi yaptırsam acaba?
Canım bu arada ben dorktora gittiğimde ne gibi işlemler uygulanır bunun bir sırası var mı?

geçen eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık.oturup sohbet ettik onun eşiyle.2 yıl sonunda olmuş bebişleri.sebebsiz 2 yıl.yani olabiliyo.sen sıkma canını.doktora görün tabi.sırasını da senin durumuna göre doktor söyler.

geçen eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık.oturup sohbet ettik onun eşiyle.2 yıl sonunda olmuş bebişleri.sebebsiz 2 yıl.yani olabiliyo.sen sıkma canını.doktora görün tabi.sırasını da senin durumuna göre doktor söyler.

saol canım bu doktor olayını hemen hızlandırmam lazım eşimle görünmemiz lazım en kısa zamanda artık vakit kaybetmek istemiyorum bakalım ne olacak inş. bir an önce gelir bebişimiz :Saruboceq: :Saruboceq:

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
:nazar:|eelifes
:nazar:|yabangulu07
:nazar:|manikk
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
CNNYSR|08.06.2010|1.deneme
karakaya|08.06.2010|
japonica|09.06.2010|
darksoulriver|10.06.2010|
cat27|10.06.2010|
darkangellove58|12.06.2010|
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
mse121822|15.06.2010|5.deneme
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|11.deneme
ozpar|20.06.2010|1.deneme
ua27|20.06.2010|13.deneme
abiyekuzu|22.06.2010|
_dreamlike_|22.06.2010|1.deneme
lidya81|22.06.2010|sayısını hatırlamıyor
nurberra|23.06.2010|13.deneme
banu77|24.06.2010|
tırtılkurabiye|26.06.2010|1.deneme
ozlemyalcinkaya|28.06.2010|
biozard|28.06.2010|5 yıl
1masal|30.06.2010|15.deneme
hperi|05.07.2010|16.deneme
CEZA83|06.07.2010|7.deneme
N_a_l_a_n|08.07.2010|
mervos|?|
hilal24|?|
[/table]

Beklemedekiler
[table="head"]Kullanıcı Adı|GAT|Deneme Sayısı
edammm|06.06.2010|
duygudb|03.06.2010|haber yok
leguin|02.06.2010|haber yok
angelic|01.06.2010|haber yok
[/table]

Nalancım bende temmuzu bekliyorum,lütfen bu ay olumlu ol ve bu konuyu bu kadar kafana takma,biliyorum çok zor ama bende bu ay böyle yapmaya karar verdim.Çünkü hastalığımız ile beraber yeni hormonlar devreye giriyor ve o ayki hamilelik için hazırlıklar başlıyor vücutta..Stres yapıp sistemi bozma lütfen..Herşeyin hayırlısı olacak.Gör bak biz çok yakında hamile kalacağız,yeterki moralini bozma

inş. canım ben sistemi bozmamaya ne kadar özen göstersemde o bana hep kırmızı kart gösteriyo sonra gelde bozma sistemi offffff
bu fikri nasıl akıldan çıkarıcaz ya napsak ne etsede düşünmesek allahım yardım ettttt

inş. canım ben sistemi bozmamaya ne kadar özen göstersemde o bana hep kırmızı kart gösteriyo sonra gelde bozma sistemi offffff
bu fikri nasıl akıldan çıkarıcaz ya napsak ne etsede düşünmesek allahım yardım ettttt

Böyle isyan etme,emin ol ki doğru zamanda nasip edecek Allah sana bu mutluluğu,bak neler var hayatta,9 ay karnında taşıyıp kaybedenler var,daha bir sürü şey var,olmamasının bir nedeni vardır mutlaka değil mi? Mevlana'nın sözünü hatırla bırakma kendini..Hayırlısı için dua et ve öyle olduğuna inan.Ben bu ay olmadığı için üzülüyorum evet ama bir yanımda böylesinin doğr olduğuna inanıyor,olupta kaybetmekten yada bir yerinin eksik olmasındansa olmaması daha iyi..

hperi canım benim bir hafta kaldı ya yarın bi test yapsam mı diyrm?

Canım için rahat edecekse yap,ama ben 1 gün gecikmişti inat edip yapmamıştım,iyikide yapmamışım zaten hastalandım..ama test yapacaksanda kan testi yaptır derim ben sana çünkü idrar testine güven olmaz.

Canım için rahat edecekse yap,ama ben 1 gün gecikmişti inat edip yapmamıştım,iyikide yapmamışım zaten hastalandım..ama test yapacaksanda kan testi yaptır derim ben sana çünkü idrar testine güven olmaz.

ya kan testine gidip de olumsuz sonuç alırsam bi başkasının ağzından daha çok üzülürüm.en iyisi bekliyeyim de haftaya günümde idrar testi yapayım

kızlar gebelik tetlerini ne zaman yapmak gerek ben bu ay denemelere başladım 28 mayısda adet gördüm 6 haziranda calısmalara başladık şimdi egerki bu ay hamile kalırsam adetim geçtikden ne kadar sonra test yapmam gerek

Back