- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
geliriz canım neden gelmeyelim, bütün forum herkese açık...
evet oyle canım:enbuyukkk: tum topikler bızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geliriz canım neden gelmeyelim, bütün forum herkese açık...
Ama stress yapmada minik melek üzülmesin.moral önemli,bakma minik ama senin hislerini hissediyokızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo
kızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo
havalar yüzünden sanırım hasta olcam ilaç kullanmadan iyileşemiyorum.acaba yumurtlama olayını etkilermi,
üüüüfff zaten karnımda ağrıyo regl öncesi,bıktım bu karınağrısından,hamile kalsamda rahatlasam.valla hiç bi fikrim yok canım bu konuda.Ama sen kendine dikkat et hastalanma yinede
üüüüfff zaten karnımda ağrıyo regl öncesi,bıktım bu karınağrısından,hamile kalsamda rahatlasam.
tebriklerrrrrrr........Allah tamamına erdirsin
ay canım cok sevındım bence en garantılı kontrole gıttıgınde doktorun soyler sana zaten
Ayyyy evet doğru söylüyosun.öyle deme canım herşeyin hayırlısını iste ya hamile kalırda daha çok karın ağrısı çekersen ne olacak.hayırlısı ve sağlıklısı
Arkadaşlar merhaba.
Sizler deneme dönemininden geçmişsiniz en iyi siz bilirsiniz.
Şimdi ilişkiden sonra spermerin geri akmasımı gerekiyo akmamasımı?
Aksa bile gebelik olabiliyor mu?
bence geri akmaması gerekiyor yada şöyle çoğu içine akıp bi kısmı dışarı doğru akabiliyor canım
doktorlar 30 dk falan yatın diyolar ama,benim ablam iki çocuğunada hiç beklemeden hamile kaldıANLADIM CANIM, PEKİ DIŞARIYA AKMASINA RAĞMEN GEBE KALINABİLİYR DİYE DUYMUŞTUM YANLIŞMI?
birde ilişkiden sonra yatmakmı şart? Wc ye gidildiği takdirde ihtimal daha azalıyor galiba ?
zaten giden gitmiyormu dışarı çıkanlarda oluyor :uhm:ANLADIM CANIM, PEKİ DIŞARIYA AKMASINA RAĞMEN GEBE KALINABİLİYR DİYE DUYMUŞTUM YANLIŞMI?
birde ilişkiden sonra yatmakmı şart? Wc ye gidildiği takdirde ihtimal daha azalıyor galiba ?
doktorlar 30 dk falan yatın diyolar ama,benim ablam iki çocuğunada hiç beklemeden hamile kaldı
Bana doktorum şöyle anlattı,zaten yumurta varsa ve çatladıysa,o bir çekim yaratıyormuş.Yani isterse gitmesinler diyor.Tabiki sağlıklı bir sperm ve yumurta var ise,yoksa naparsan yap olmuyo .ıstersen bütün gece kalma......bencede ya olcaksa hertürlü oluyor ama dışarı tabıkı çıkan olucak o tazıkle nerelere gidiyorkaydirigubbakcemile3
ANLADIM CANIM, PEKİ DIŞARIYA AKMASINA RAĞMEN GEBE KALINABİLİYR DİYE DUYMUŞTUM YANLIŞMI?
Kızlaaaaaarrr ben geldiiimmm opuyorumnanaktan