• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo
Ama stress yapmada minik melek üzülmesin.moral önemli,bakma minik ama senin hislerini hissediyo

kızlar ya ben yeni hamile olduğumu öğrendim.5. haftam dolsun öyle doktora gideyim diyordum ama buarada biçok dış gebelik filan okuyunca telaşa kapıldım dış gebelik belirti olarak anlaşılıyomu yoksa sadece doktormu anlayabiliyo

ay canım cok sevındım bence en garantılı kontrole gıttıgınde doktorun soyler sana zaten

kızlar ogleden sonra hperii ıle pretyy yoklar nerdeler acaba merak ettım sımdı:uhm:delikafadulden

Arkadaşlar merhaba.
Sizler deneme dönemininden geçmişsiniz en iyi siz bilirsiniz.
Şimdi ilişkiden sonra spermerin geri akmasımı gerekiyo akmamasımı?
Aksa bile gebelik olabiliyor mu?

Arkadaşlar merhaba.
Sizler deneme dönemininden geçmişsiniz en iyi siz bilirsiniz.
Şimdi ilişkiden sonra spermerin geri akmasımı gerekiyo akmamasımı?
Aksa bile gebelik olabiliyor mu?

bence geri akmaması gerekiyor yada şöyle çoğu içine akıp bi kısmı dışarı doğru akabiliyor canım

bence geri akmaması gerekiyor yada şöyle çoğu içine akıp bi kısmı dışarı doğru akabiliyor canım

ANLADIM CANIM, PEKİ DIŞARIYA AKMASINA RAĞMEN GEBE KALINABİLİYR DİYE DUYMUŞTUM YANLIŞMI?

birde ilişkiden sonra yatmakmı şart? Wc ye gidildiği takdirde ihtimal daha azalıyor galiba ?

ANLADIM CANIM, PEKİ DIŞARIYA AKMASINA RAĞMEN GEBE KALINABİLİYR DİYE DUYMUŞTUM YANLIŞMI?

birde ilişkiden sonra yatmakmı şart? Wc ye gidildiği takdirde ihtimal daha azalıyor galiba ?
doktorlar 30 dk falan yatın diyolar ama,benim ablam iki çocuğunada hiç beklemeden hamile kaldı

zaten giden gitmiyormu dışarı çıkanlarda oluyor :uhm:
bende de mesela ben 15dk 1 saat yatıyorum ama sonra banyo ve wc yede gidiyorum

bencede ya olcaksa hertürlü oluyor ama dışarı tabıkı çıkan olucak o tazıkle nerelere gidiyorkaydirigubbakcemile3
Bana doktorum şöyle anlattı,zaten yumurta varsa ve çatladıysa,o bir çekim yaratıyormuş.Yani isterse gitmesinler diyor.Tabiki sağlıklı bir sperm ve yumurta var ise,yoksa naparsan yap olmuyo .ıstersen bütün gece kalma......

bi süre yatmak gerekiyor hatta ayakları havaya dikerek delikafadulden (tecrübeyle sabit gerçi hala bişey olmadıda bende)
sonra wcye gitmeyeceksin ve hemen sıcak banyo yapmayacaksın diyor tecrübeli arkadaşlar spermler dışarı akıyomuş öyle

Back