kızlar doktor birde bana aspirinle eş değer bi alaç verio ecopirin die.daha öncede duymuştum bebek aspirinide gebeliği sağlıomuş
tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almak nasıp olsun belirtileri nelerdi bende 14 hazıranı bekliyorumolurmu ben varım hamile benim hamileliğime sevinebilirsiniz.3 haziranda öğrendim idrar testiyle hamileliğimi opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar nasılsınız..
manikk hayırlı olsun cnm.bize umut ol hikayeni duymak istiyoruz :teytey:
cnm içindeki bi madde rahmi kuvetlendiriomuş.sizde doktorunuza danışın isterseniz.
folik asitte yazdı bana belki folik asiti biliosunuzdur
kızlar doktor birde bana aspirinle eş değer bi alaç verio ecopirin die.daha öncede duymuştum bebek aspirinide gebeliği sağlıomuş
mrb arkadaşlar nasılsınız..
tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almak nasıp olsun belirtileri nelerdi bende 14 hazıranı bekliyorum
arkadaşlar çıkmam lazım ALLAHa emanet olun komşum geldide
öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var zemuszemus
gozun aydın canım yaaa...nıye demıyosun kız aaaaklava: alsanaalsanasmile
klava: siz nerdesiniz bakimm demin pat diye bırakıp gittiniz yapayalnız kaldımm
öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var zemuszemus
klava: siz nerdesiniz bakimm demin pat diye bırakıp gittiniz yapayalnız kaldımm
Ay bunlar bende de var hihoyyyt Allah'ım bende hamilemiyim....
benimde özellikle cumartesi günü acayip başım ağrıdı, hatta kayınvaliden orjin krem ile ovarak uyuttu beni kaydirigubbakcemile3 ağrıdan ağlıyordum. ve dün gece en az 10 kere hiç bi neden yokken uyandım.bilmiyorumkismile
inş canım bunlar benim daha önce hiç yaşamadığım şeylerdi.Senin SAT kaçtı?
slm kızlar nasılsınız bakalım varmı hamiş haberleri bende yatıp dinleniyorum ara ara girmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?