• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar doktor birde bana aspirinle eş değer bi alaç verio ecopirin die.daha öncede duymuştum bebek aspirinide gebeliği sağlıomuş

kan sulandırır diye biliyorum ilgisi ne ki acaba :uhm:

olurmu ben varım hamile benim hamileliğime sevinebilirsiniz.3 haziranda öğrendim idrar testiyle hamileliğimi opuyorumnanaktan
tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almak nasıp olsun belirtileri nelerdi bende 14 hazıranı bekliyorum

manikk hayırlı olsun cnm.bize umut ol hikayeni duymak istiyoruz :teytey:

teşekkür ederim canım.Benim pek umut olcak bir hikayem yok.İlk denememdi hamile kaldım.Ancak bir arkadaşımın başından geçen gerçek bir şeyi anlatmak istiyorum size. Arkadaşım evlendi ve 4 ay korundu sonra çocuk istedi çalışmalara başladılar ve 2 sene boyunca çocukları olmadı.Yaşı genç olduğu için tedavide istemiyordu.Çünkü doktorlara göre ne onda nede kocasında sorun yoktu.Sonra gittiği bir doktor ona çocuk düşünmemesini kendisine bir hobi bulmasını önermiş.Arkadaşımda bir tiyatro kursuna yazıldı.Tiyatro kursu sonunda birde gösteri yapacaklardı.Bizimki 3. ayda hamile kaldı.Ve bulantılarından dolayı gösteriye katılamamıştı.Bu seferde gösteriye katılamadığına üzülmüştü. Ama ben çok şaşırmıştım hemen hamile kalmasına.Bakın heran herşey olabiliyor hayat sürprizlerle dolu.Benim bebişte benim için sürpriz oldu.
Ben burada yazılanları okuyup ya olmazsa diye istediğimden 1 ay önce çalışmalara başlamıştım.Mart annesi olmak istiyordum ama nasip şubata imiş.

kızlar doktor birde bana aspirinle eş değer bi alaç verio ecopirin die.daha öncede duymuştum bebek aspirinide gebeliği sağlıomuş

bende yenı duydum CADIARZU kanı cıvıtıyo dıye bılıyorum bebe aspırınını ama bunu hıc duymadımm

canım benim tüplerim kapalı.eğer ben normal yollara gebe kalırsam zaten benimki başlı başına bi mucize olur:delphin:

tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almak nasıp olsun belirtileri nelerdi bende 14 hazıranı bekliyorum

öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var zemuszemus

öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var zemuszemus

zaten yolunda gitmeyen bişeyler olması lazımki anlayasın değilmi hamileliğini.senin sebebler gini yani

Ay bunlar bende de var hihoyyyt Allah'ım bende hamilemiyim....

benimde özellikle cumartesi günü acayip başım ağrıdı, hatta kayınvaliden orjin krem ile ovarak uyuttu beni kaydirigubbakcemile3 ağrıdan ağlıyordum. ve dün gece en az 10 kere hiç bi neden yokken uyandım.bilmiyorumkismile

slm kızlar nasılsınız bakalım varmı hamiş haberleri bende yatıp dinleniyorum ara ara girmeye çalışıyorum

Ay bunlar bende de var hihoyyyt Allah'ım bende hamilemiyim....

benimde özellikle cumartesi günü acayip başım ağrıdı, hatta kayınvaliden orjin krem ile ovarak uyuttu beni kaydirigubbakcemile3 ağrıdan ağlıyordum. ve dün gece en az 10 kere hiç bi neden yokken uyandım.bilmiyorumkismile

inş canım bunlar benim daha önce hiç yaşamadığım şeylerdi.Senin SAT kaçtı?

Back