klava: siz nerdesiniz bakimm demin pat diye bırakıp gittiniz yapayalnız kaldımm
kuzum bende kimse konuşmuo die başka topiklere kaçtımklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klava: siz nerdesiniz bakimm demin pat diye bırakıp gittiniz yapayalnız kaldımm
Aen ovulasyon testi sipariş vereceğim.Acaba hangi markayı alsam bilen var mı?
Ay bunlar bende de var hihoyyyt Allah'ım bende hamilemiyim....
benimde özellikle cumartesi günü acayip başım ağrıdı, hatta kayınvaliden orjin krem ile ovarak uyuttu beni kaydirigubbakcemile3 ağrıdan ağlıyordum. ve dün gece en az 10 kere hiç bi neden yokken uyandım.bilmiyorumkismile
cnm o test çokmu pahalı???
bana 150falan diolar doğruluk payı nedir
Normalde yarın adet olmam lazım (inşAllah olmam)
iinşş cnm ya güzel haber alırız
benimde 14 haziran bende de 1 haftadır hafif bulantı var bugün daha yoğundu sabahtan yorgunluk var inş güzel haberler veririzzzz
kızlar bugun yogunum işten dolayı kusura bakmayın ınşlh yarın bol bol cene calarım sızlerle cıkmam gerek sıze bol bol sohbetler canlarım:a015:
olurmu ben varım hamile benim hamileliğime sevinebilirsiniz.3 haziranda öğrendim idrar testiyle hamileliğimi opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız bakalım varmı hamiş haberleri bende yatıp dinleniyorum ara ara girmeye çalışıyorum
Canım yaa valla birkaç gündür nete girmediğim için sayfalar çoğalmış hepsini okuyamadım direk listeye baktım, Senin adına çoook sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. olumunekankayizsmile
Kızlar bende çıkıyorum,karnım çok ağrıyor pek keyfimde yok,işten erken çıkacağım eve gidip yatmak istiyorum.Yarın gelir gelmez gireceğim.Hepinizi öpüyorum,görüşürüz.. opuyorumnanaktan
selam canım ne yapıyosun nasıl oldun.Sonuçların belli oldumu?
Sen nasıl oldun Hilal ?