Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

cnm o test çokmu pahalı???
bana 150falan diolar doğruluk payı nedir

ınşlh senınkılerde hamıs belırtısıdır canımmopuyorumnanaktan

cnm o test çokmu pahalı???
bana 150falan diolar doğruluk payı nedir

yok canım markasına göre değişiyor,digital olan bir marka var o 75 TL, ben buldum bir marka o 22,90. Daha başka aletlerde var onlar 300-400 TL,yani markası ve özelliğine göre değişiyor,digital olanlar pahalı tabi,diğerleri gebelik testi gibi çizgi çıkıyor..

kızlar bugun yogunum işten dolayı kusura bakmayın ınşlh yarın bol bol cene calarım sızlerle cıkmam gerek sıze bol bol sohbetler canlarım:a015:

olurmu ben varım hamile benim hamileliğime sevinebilirsiniz.3 haziranda öğrendim idrar testiyle hamileliğimi opuyorumnanaktan

Canım yaa valla birkaç gündür nete girmediğim için sayfalar çoğalmış hepsini okuyamadım direk listeye baktım, Senin adına çoook sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. olumunekankayizsmile

kızlar bugün hafta başı o yüzden biraz yoğunum ara ara girebiliyorum topiğe bugünlük böyle idare edelimde yarın acısını çıkarırım

teşekkür ederim canım Allah sana da tez zamanda nasip etsin inşaallah.Dualarım hep sizlerle

Kızlar bende çıkıyorum,karnım çok ağrıyor pek keyfimde yok,işten erken çıkacağım eve gidip yatmak istiyorum.Yarın gelir gelmez gireceğim.Hepinizi öpüyorum,görüşürüz.. opuyorumnanaktan

Kızlar bende çıkıyorum,karnım çok ağrıyor pek keyfimde yok,işten erken çıkacağım eve gidip yatmak istiyorum.Yarın gelir gelmez gireceğim.Hepinizi öpüyorum,görüşürüz.. opuyorumnanaktan

tamam canım kendine iyi bak görüşürüz yarınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…