• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

slm kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim bugün adetime 3 gün var ve sanırım olucam çünkü göğüslerim ve başım çok feci ağrıyo.Hayırlısı olsun artık bu ayda böle geçti napalım temmuza kısmet olur inş.
Siz nasılsınız şu adetleri geçen kızlar nerde yahu haber yok mu hiç?

Selam canım hg, bende hastalandım bugün..Artık temmuzu bekleyeceğim.sende umudunu yitirme hiç belli olmaz,herşeyin hayırlısı olsun..

slm kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim bugün adetime 3 gün var ve sanırım olucam çünkü göğüslerim ve başım çok feci ağrıyo.Hayırlısı olsun artık bu ayda böle geçti napalım temmuza kısmet olur inş.
Siz nasılsınız şu adetleri geçen kızlar nerde yahu haber yok mu hiç?

canım hiç belli olmaz.adet olmayana kadar şansın var

Geldim, listeye baktım müjdeli bir haber alırım diye ama sanırım kızlardan haber yok :uhm:
Adet olanları da okudum şimdi, bu ayda Rabbim "ol" dememiş bizlere inşallah bir daha ki aya kızlar
Bu arada ben adetin 3. günü tekrar gittim doktoruma, klomene devam dedi ve günde 2 ye çıkarttı. Bu arada sakıncalarından yani kist riskinden de bahsetti. Eğer kist oluşursa 3 ay doğum kontrolle tedavi yapacağız dedi. Çok üzüldüm ama hayırlısı ne diyelim. Bu yola çıktık bir kere, bebeklerimize ulaşana kadar herşeye katlanacağız Allah'ın izni ve birbirimize verdiğimiz destekle..

bak bu kadar insan senin için güzel dileklerde bulunuyor canım o yüzden kendini sıkma ve üzme..Hayırlısı artık
sağolun canlarım işyerindeyim ya ara ara giriyorum kızlar sakın kusuruma bakmayın

şimdi bulanıyorum falan dedinya sanırım bende psikolojik olarak etkikendim bendede bulantı hissi oluşturohaoldumsmile inşallah senin psikolojik değildir canım.
ay inş benimki psikolijık değildir

Geldim, listeye baktım müjdeli bir haber alırım diye ama sanırım kızlardan haber yok :uhm:
Adet olanları da okudum şimdi, bu ayda Rabbim "ol" dememiş bizlere inşallah bir daha ki aya kızlar
Bu arada ben adetin 3. günü tekrar gittim doktoruma, klomene devam dedi ve günde 2 ye çıkarttı. Bu arada sakıncalarından yani kist riskinden de bahsetti. Eğer kist oluşursa 3 ay doğum kontrolle tedavi yapacağız dedi. Çok üzüldüm ama hayırlısı ne diyelim. Bu yola çıktık bir kere, bebeklerimize ulaşana kadar herşeye katlanacağız Allah'ın izni ve birbirimize verdiğimiz destekle..

cnm ya kullanma mecburmusun klomeni kullanmaya yumurta çatlatma içinmi??

cnm ya kullanma mecburmusun klomeni kullanmaya yumurta çatlatma içinmi??

yoo aslında yumurtlamada bir problem yok ama doktor şansımızı arttıralım artık dedi. 2 ay önce ilk gittiğimde yumurtam olgunlaşmak üzere diye ilişki tarihleri vermişti,olmadı. Sonra klomene başladım (günde 1 tane 5 gün) 2 yumurta oluştu biri sağda biri solda yine ilişki önerdi yine olmadı. Bu ayda klomeni ikiye çıkardı bir daha ki kontrolde de çatlatma iğnesi olup olmayacağına karar veririz dedi. Durum böyle işte :delphin:

klomen birde rahim duvarını inceltiyomuş.
bende incir kürünü denicem.soğan kürü çok iyi geldi bakalım oda işe yarıcakmı

slm kızlar ben geldımmm nasılsınız bakıyımm:teytey:

yoo aslında yumurtlamada bir problem yok ama doktor şansımızı arttıralım artık dedi. 2 ay önce ilk gittiğimde yumurtam olgunlaşmak üzere diye ilişki tarihleri vermişti,olmadı. Sonra klomene başladım (günde 1 tane 5 gün) 2 yumurta oluştu biri sağda biri solda yine ilişki önerdi yine olmadı. Bu ayda klomeni ikiye çıkardı bir daha ki kontrolde de çatlatma iğnesi olup olmayacağına karar veririz dedi. Durum böyle işte :delphin:

yok dedin ya kist yapıyomuş diye ondan dedim cnm benim

slm kızlar ben geldımmm nasılsınız bakıyımm:teytey:

ii cnm sen

canımm uzulme bu kadar rabbım hakkında hayırlısı bugu nasıp etmıs dıcek bısey yok bı dahakı sefere ınşlh.klomenı artırmısın ınşlh kıst olusmaz ama doktr dedıyse ıc bence içmezsen bu kez keske içseydım belkı bebk olurdu dıceksın en ıyısımı kullan olursada allahtan olmazsada allahtan yapıcak bısey yok CADIARZU

olurmu ben varım hamile benim hamileliğime sevinebilirsiniz.3 haziranda öğrendim idrar testiyle hamileliğimi opuyorumnanaktan

kızlar doktor birde bana aspirinle eş değer bi alaç verio ecopirin die.daha öncede duymuştum bebek aspirinide gebeliği sağlıomuş

olurmu ben varım hamile benim hamileliğime sevinebilirsiniz.3 haziranda öğrendim idrar testiyle hamileliğimi opuyorumnanaktan

gozun aydın canım yaaa...nıye demıyosun kız aaaa:oklava: alsanaalsanasmile

Back