ay ondan mı yoksa regl mi olcam ama 1 haftadır uyandığımda hafif hafi ti şimdi baya uzadı psikolojikmi acaba ayy
inşallah hamilesindir canımmm,hadi bakalım hayırlısı..:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ondan mı yoksa regl mi olcam ama 1 haftadır uyandığımda hafif hafi ti şimdi baya uzadı psikolojikmi acaba ayy
inşallah hamilesindir canımmm,hadi bakalım hayırlısı..:Saruboceq:
bazen psikolojik olabiliyo canım inş sende öyle değildir.
inş cnm hüsrana uğramam
regl olduğumda ilk gün olur bende genelde ama
kızlar ben adet oldum listeden çıkarabilkirsiniz beni...
mersinde oturan arkadaşlar varmı???
bu hafta mersine gidicem orda kadın doğum doktoru bulmam lazım yardıımcı olursanız sevinirim
bu hafta mersine gidicem orda kadın doğum doktoru bulmam lazım yardıımcı olursanız sevinirim
5 haziranda oldum bu ay ona göre yazın işte.
mersinliler huhu bana yardımcı olun kızlar
Doktor Doç.Dr.Umut DİLEK - Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji TavsiyeEdiyorum.com
ben mersinli değilim kimseyide tanımıyorum ama internetten baktım senin için..bir fikir olur oradakilere sorarsın..
slm kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim bugün adetime 3 gün var ve sanırım olucam çünkü göğüslerim ve başım çok feci ağrıyo.Hayırlısı olsun artık bu ayda böle geçti napalım temmuza kısmet olur inş.
Siz nasılsınız şu adetleri geçen kızlar nerde yahu haber yok mu hiç?
slm kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim bugün adetime 3 gün var ve sanırım olucam çünkü göğüslerim ve başım çok feci ağrıyo.Hayırlısı olsun artık bu ayda böle geçti napalım temmuza kısmet olur inş.
Siz nasılsınız şu adetleri geçen kızlar nerde yahu haber yok mu hiç?