• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar hani sayfada aşağıda bir reklam var varis kremi,ben ondan aldım başladım kullanmaya..varisi olan varsa tavsiye ederim..daha 3 gün oldu ama iyi geldi,1 ayda tamamen geçeceğini idda ediyorlar.Hakikatende geçirir gibi görünüyor..

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler sıkıntılarımızı sevinçlerimizi bu topikte paylaşalımmı nedersiniz?

ıyıde bızım zaten lıstemız var ne gerek sendemı yapacan yapan arkadasımız var zaten :lepi:

kızlar hani sayfada aşağıda bir reklam var varis kremi,ben ondan aldım başladım kullanmaya..varisi olan varsa tavsiye ederim..daha 3 gün oldu ama iyi geldi,1 ayda tamamen geçeceğini idda ediyorlar.Hakikatende geçirir gibi görünüyor..

ay canım ya bende almayı düşünüyordum ama bir türlü güvenemiyordum.İlerlemiş varislerdede etkili oluyomudur acaba annemin varisleri ilerlemiş durumdada biraz

bende şu inceltici kremden alanvar mı diye soracaktım. kullanan varsa etkisini gördümü?

inceltici kremler genellikle tek başına pek etki yapmıyor canım,yanında mutlaka diyet ve spor yaparsan toparlanmana yardımcı oluyor..Ben selülit için krem kullanıyordum ,bir bıraktım kullanmayı selülitlerim 2 katı arttı .. o yüzden genelde yanında spor ve diyetle desteklemek lazım ,yoksa bırakınca daha kötü oluyor.

ay canım ya bende almayı düşünüyordum ama bir türlü güvenemiyordum.İlerlemiş varislerdede etkili oluyomudur acaba annemin varisleri ilerlemiş durumdada biraz

çok ilerlemiş şişmiş varislerde tamamen o görüntüyü geçirmiyormuş,ama şişliklerin inmesini sağlıyormuş dolaşımı düzenliyormuş..Günde 3 kere sürüyorsun,sadece varislerin üzerine..ben 2 kere sürüyorum ama..böyle vazelin kıvamında bir krem..Tek kötü yanı çok küçük olması o küçücük krem kargo dahil 62 tl ama etkili görünüyor,yeterki geçsin valla hiç acımayacağım o paraya..

inceltici kremler genellikle tek başına pek etki yapmıyor canım,yanında mutlaka diyet ve spor yaparsan toparlanmana yardımcı oluyor..Ben selülit için krem kullanıyordum ,bir bıraktım kullanmayı selülitlerim 2 katı arttı .. o yüzden genelde yanında spor ve diyetle desteklemek lazım ,yoksa bırakınca daha kötü oluyor.

anladım canım sağol. zaten diyet ve spor yapabilsem inceltici jele gerek bile kalmaz kidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

bende de kilolar almış başını gidiyo.geçen yılki pantolonlarım olmuyo.

yaz geldi ya banada sıkıntı çöktü,gerçi ben kilolu değilim ama eski kiloma göre şu an evdeki hiçbir pantolonuma sığmıyorum çünkü hepsi 34 beden ben ise şu an 38 bedenim..5 kilo aldım.ama iyi oldu eskiden çok sıskaydım..tek problemim bacaklarım biraz kalın vücuduma göre birde lömbür lömbür :)) spor yapmam lazım sıkılaşmak için..

Back