• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

bencede o kişiden kişiye değişiyo ben hamileliğimde hiç ağrım sızım yoktu nerdeyse iki ay geçti yapıyorum test ama çıkmıyodu bir türlğ meğerse geç döllenme olmuş onun içinmiş herkese göre değişiyo yani belirtiler.

bencede o kişiden kişiye değişiyo ben hamileliğimde hiç ağrım sızım yoktu nerdeyse iki ay geçti yapıyorum test ama çıkmıyodu bir türlğ meğerse geç döllenme olmuş onun içinmiş herkese göre değişiyo yani belirtiler.

benim de tam tersi cici döllenme oldugu an mide bulantım baş dönmem karın kasık agrım hepsi başladı...anneme çekmişim malesef :((

amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim hamişlerimizede sağlıkla kuzularını kollarına almayı nasip etsin

benim de tam tersi cici döllenme oldugu an mide bulantım baş dönmem karın kasık agrım hepsi başladı...anneme çekmişim malesef :((

sende hemen belirti veriyo galiba ben 3 aylık olana kadar hiç bişey hissetmedim ama sonra 6 aya kadar hep bulantı kusma 7 kilo vermiştim

ama birde şu var inanın keşke tekrardan o günleri yaşasam ve kusmalarım devam etseydide kızım yanımda olsaydı ama nasip kımet değilmiş Allah böyle yazmış elden bişey gelmiyo malesef ellerim bomboş kalıyorum böyle

kızlar başka beişleriniz varmı kaç yaşındasınız belki siz birbirinizi tanıyorsunuzdurda ben tanımıyorum tanışalım isterseniz ben 22 yaşındayım bir kızım olcaktı ama malesef şubatta doğum anında karnımda öldüğünü öğrendim ve bir tane meleğim var hayırlısıyla kardeşini istiyorum onun artık hazitanda.

kızlar başka beişleriniz varmı kaç yaşındasınız belki siz birbirinizi tanıyorsunuzdurda ben tanımıyorum tanışalım isterseniz ben 22 yaşındayım bir kızım olcaktı ama malesef şubatta doğum anında karnımda öldüğünü öğrendim ve bir tane meleğim var hayırlısıyla kardeşini istiyorum onun artık hazitanda.

çok üzüldüm geçmiş olsun :((
ben de yeni üyeyim yeni yeni tanışıyorumm herkesle..
ben de 23 yaşındayım 10 aylık evliyim 4 ay önce 3. ayında olan bebeğimin karnımda kalp atışları durdu ve kürtaj oldum malesef :((
allah kısmet ederse haziran da tekrardan bebiş istiyoruzz...

sende hemen belirti veriyo galiba ben 3 aylık olana kadar hiç bişey hissetmedim ama sonra 6 aya kadar hep bulantı kusma 7 kilo vermiştim

evet ben de hemen berlirti veriyor..rahme girdikten 24 saat sonra belirtilerini yaşadım ama hamile olmam imkansız diyerek 10 gün kusmaktan öldüm baş dönmelerimde tansiyonum düşmüştür diyerek geçiştirdimm..ve 10 gün sonra doktora gittim ve 12 günlük hamiştim :))

çok üzüldüm geçmiş olsun :((
ben de yeni üyeyim yeni yeni tanışıyorumm herkesle..
ben de 23 yaşındayım 10 aylık evliyim 4 ay önce 3. ayında olan bebeğimin karnımda kalp atışları durdu ve kürtaj oldum malesef :((
allah kısmet ederse haziran da tekrardan bebiş istiyoruzz...

sanada geçmiş olsun canım ister 3 ay ister 9 ay melek annesiyiz işte bende 2 yıllık evliyim ve tekrardan istiyorum bebiş ama sezeryanlı olduğumdan 6 beklemem gerekiyoda ben onu 4 yapmak istiyorum bakalım artık hayırlısı

edammm inşallah yeniden en hayırlı zamanda tekrardan göbişin dolar. ve benimde hepimizin tabiiiiiiiiiiiii amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|hilal24|||
:nazar:|eelifes|||
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
mse121822|23.05.2010
pretty9217|23.05.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010[/table]

hilal24 tablo oluşturdum umarım kızmazsın.
arkadaşlar eğer hamileler tablodaki bilgileri net olarak verirlerse bana onlarıda eklerim

kızlar benıde elistenıze eklermısınız.adet tarıhım 30mayısss

sanada geçmiş olsun canım ister 3 ay ister 9 ay melek annesiyiz işte bende 2 yıllık evliyim ve tekrardan istiyorum bebiş ama sezeryanlı olduğumdan 6 beklemem gerekiyoda ben onu 4 yapmak istiyorum bakalım artık hayırlısı

evet canım öyle oluyorum bizi bekleyen meleklerimiz var..
doktorun uygun görüyorsa 6 aydan 4 aya indirebilirsin aslında..

edammm inşallah yeniden en hayırlı zamanda tekrardan göbişin dolar. ve benimde hepimizin tabiiiiiiiiiiiii amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

valla biz haziranda istiyoruz allah izin verirse...
allah isteyen herkese versinnn...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

evet canım öyle oluyorum bizi bekleyen meleklerimiz var..
doktorun uygun görüyorsa 6 aydan 4 aya indirebilirsin aslında..

valla ben indirdim galiba o süreyi ama enaz 3 ayda olur emişlerdi hem bakalım hemen hamile kalcazmıki birde o a var yani

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|hilal24|||
:nazar:|eelifes|||
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
mse121822|23.05.2010
pretty9217|23.05.2010
ecrin87|30.05.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010[/table]

ecrin87 ekledim canım senide.

valla ben indirdim galiba o süreyi ama enaz 3 ayda olur emişlerdi hem bakalım hemen hamile kalcazmıki birde o a var yani

en az 3 aysa beklemeye gerek yok..
evet bir de o var canımm bakalım kaç ay da tutacak..
benim ki ilk denemede tutmuştu bu da öyle olur inşallahhhhhhhhhhhh :))

ben şimdilik çıkıyorum kızlar sonra tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın

Back