en az 3 aysa beklemeye gerek yok..
evet bir de o var canımm bakalım kaç ay da tutacak..
benim ki ilk denemede tutmuştu bu da öyle olur inşallahhhhhhhhhhhh :))
inşallah gene ilk ayda tutar canım benimde 2 ayda tutmuştş bakalım bu sefer ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en az 3 aysa beklemeye gerek yok..
evet bir de o var canımm bakalım kaç ay da tutacak..
benim ki ilk denemede tutmuştu bu da öyle olur inşallahhhhhhhhhhhh :))
ben şimdilik çıkıyorum kızlar sonra tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın
inşallah gene ilk ayda tutar canım benimde 2 ayda tutmuştş bakalım bu sefer ne olacak
listeye ekledıgın için teşekkürler canım sagoll.
edamm ve eelifes slm kızlarrr
slmmm ecrin :))
slm canım bende aranıza yenı katıldım hılal tavsıye ettı bende geldım bu topigee.nasılsınız tedavı oluyormusunuz birazz kendınızden bahsedermısınız
kızlar başka beişleriniz varmı kaç yaşındasınız belki siz birbirinizi tanıyorsunuzdurda ben tanımıyorum tanışalım isterseniz ben 22 yaşındayım bir kızım olcaktı ama malesef şubatta doğum anında karnımda öldüğünü öğrendim ve bir tane meleğim var hayırlısıyla kardeşini istiyorum onun artık hazitanda.
ben de yeni katıldım aynı tavsiyeyle 4-5 gün falan oldu...
yok canım ben tedavi olmuyorum 4 ay önce bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj oldum ve 3 ay doktorum dinlenmemi istedi ve biz 4 aydır beklemedeydik haziran da 5. aya giricez ve artık bebiş istiyoruz kısmetse...
sen tedavi görüyor musun??
arkadaşalr topik 3 arkadaşımıza uğurlu geldi.sıra bende regime az kaldı.4 gün bekleyeceğim....bende heyecanladım şimdiii..
Allah bir daha bu ayı yaşatmasın arkadaşım...tez zamanda hamiş kalırsın inşallah...
benimde 2 yaşında bir kızım var...bende 2. çocuğu düşünüyorum...bu ay 4. denemem...
senın adına çok üüzldüm canbım benım yaa.hayırlısdı olsun.inş.e kısa zamnada tekrar hamıle kalırsın canım benım.rabbım saglıklı bi evlat versın canım.ben ocak ayında adet düzensiliği için doktora gittim canım kızkende adet düzensiliği yasıyordum doktorlar heep diana35verıyordu dogum kontrol hapı 23yasındayım 2yıılık evlıyım canım.ocak ayında tekrar gittim doktora dktorum bana pko oldugumu pko oluncada cocuk için tedavı olmam gerektıgını söylediaslında cocuk düşünmüyorduk doktorum tedavı olmamn lazım degılce o zaman hemen olalım dedık.ilaçsız adet olamıyorumfarlutal kullandım adet oldum ve tahlıler falan yapıldı tahlıller temız cıktı sonra yumurta takıbım yapıldı malesef yumurtam yoktu doktorum yumurta yok dedı.sonraa tekarar farlutal verdı vee adetım 5,günü klomen kullamaya başlaım canım sabah akşam 1tane.sonra tekarar yumurta takbı malesef yıne yumurta yokk. yumurtlama sorunu varmıs bende.sag ve sol yumurtalıklarımda küçük küçük foliküller varmıs ama yumurtlayamıyormusum.sonra doktorum rahım filmi istedı bende ve bide eşiminden sprem testi istedi.2de temiz cıkarsa doktorum beni iğne tedavısıne başlatcaktı.iğneyle ymrtlayacaktım yanı benım rahımfilmim çok şükür temız cıktı bı sorun yok tüpler acık sonra eşimin sonucları aldık kı sonuc pekte iç açıcı cıkmadı malesef eşimde areketlı sprem sayısı cok düşük doktorum bu sonucla aşılama yapabılırız dedı.ve eşimi ürolojı uzmanına göndrdi.eşimde ürolojıde muayne oldu ve malasef 3,derece varıkosel cıktı ilaç falan vermedı doktor dırek amelıyta dedı.şimdi eşimin amelıyatı beklıyorum 2aydırda doktora gitmiyorum eşimde inat ettı ekimde amelıyta olcam dıyee.eşimi ikna etmeye calısıyorum zaten amelıattan sonra en az6ay beklemek gerekıyormuskı spremler kendıe geldin.biraz uzun oldu kusura bakma canım
çok üzüldüm canım ama tıp çok ilerledi allahın izniyle sen de bebeğine kavusacaksın inşş..umarım en kısa zaman da hayırlısıyla ameliyat olarak tedavinize başlarsınız..inan zaman çok çabuk geçiyor benim 4 ay bitmek üzere şaşırıyorum bazen ne çabuk oldu diye o yüzden ameliyata kadar ve ondan sonraki zaman inan çok çabuk geçecektir yeter ki beklediğinize değsin canım...
meraba kızlar
bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi.10 haftalıktı kalbi durunca kürtajla aldılar.1.5 senelik eliyimdaha hiç çocuğum yok.inşallah burda beraber kutlarız bütün herkesin hamileleğini.yaşayan bilir ve karşısındakini daha iyi anlar.eşim başka çocukları kucağına alıp sevince bile gözlerim doluyor,çok üzülüyorum.arkadaşlarımızın hepsinin çocuğu oldu.ben hala onları sevip avunuyorum.artık kendi çocuğum olsun çok istiyorum.
bende pıhtılaşma sorunu var.folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum.
son adet tarihim 10 mayıs.bu ay korunuyorum yani haziranda başlıycaz tekrar denemelere.kürtajın üstünden 3 adet geçsin istiyorum.bende bu arada diyet yapıyorum.2 ayda hamileleik bana 5 kilo aldırdı.şimdi verdim 61 oldum ama 59 olarak hamile kalmak istiyorum doktorun verdiği progesteron yüzünden aldım tüm kiloları.
benide eklerseniz listeye sevinirim.
SAT:10 MAYIS
Allah yardımcımız olsun.İnşallah tüm sıkıntılarımızdan hayırlısıyla kurtuluruz.
Hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı olsun.Çok sevindim.
Darısı tüm isteyenlere....
sagol cnaım benım güzl dileklerin için teşekkürler.allah razı olsun canım benım.inş..cabalıyoruz iştee inş.güzel sonucxlar alcaz.eşimi bı kandırsamdsa biran once olsa bakalım inş.kadıra bılrısem temmuz sonu gibi yaptırcam amelıyatını
merhaba bende haziran da hamile kalmayı çok istiyorum Allah izin verirse ama tabi daha başlamadım hiç bişeye çünkü daha benim biraz vaktim var beklemem gerek bi durumdan dolayı ama inşallah ben ve isteyen hekes kalır bir an önce hamiş göbişleri dolar okuyodum buraya girip ama bir trlğ yazamadım fırsat bulup şimdi yazdım işte...
Kızlar nalandanda haber yok değilmi daha
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|hilal24|||
|eelifes|||
|yabangulu07|||
|||[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
mse121822|23.05.2010
pretty9217|23.05.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010[/table]
hilal24 tablo oluşturdum umarım kızmazsın.
arkadaşlar eğer hamileler tablodaki bilgileri net olarak verirlerse bana onlarıda eklerim
canımmm ben şu an işte olduğumdan test yapamıyorum akşama yapıcam testi mutlaka haber vericem inş. hamileyimdir dualarınıza ihtiyacım varrr:Saruboceq:
meraba kızlar
bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi.10 haftalıktı kalbi durunca kürtajla aldılar.1.5 senelik eliyimdaha hiç çocuğum yok.inşallah burda beraber kutlarız bütün herkesin hamileleğini.yaşayan bilir ve karşısındakini daha iyi anlar.eşim başka çocukları kucağına alıp sevince bile gözlerim doluyor,çok üzülüyorum.arkadaşlarımızın hepsinin çocuğu oldu.ben hala onları sevip avunuyorum.artık kendi çocuğum olsun çok istiyorum.
bende pıhtılaşma sorunu var.folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum.
son adet tarihim 10 mayıs.bu ay korunuyorum yani haziranda başlıycaz tekrar denemelere.kürtajın üstünden 3 adet geçsin istiyorum.bende bu arada diyet yapıyorum.2 ayda hamileleik bana 5 kilo aldırdı.şimdi verdim 61 oldum ama 59 olarak hamile kalmak istiyorum doktorun verdiği progesteron yüzünden aldım tüm kiloları.
benide eklerseniz listeye sevinirim.
SAT:10 MAYIS
Allah yardımcımız olsun.İnşallah tüm sıkıntılarımızdan hayırlısıyla kurtuluruz.
Hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı olsun.Çok sevindim.
Darısı tüm isteyenlere....