• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

selam herkese...kızlar uzgunum bır kacgundur gıremedım nete...sabahda yazdım cıktım hemen...
17 mayıstım dun sabah test yaptım cıft cızgıyı gordum...doktoruma kastum kanda baktık 1185 cıktı...sımdı tedırgınım beklıyorum 10 gun sonra gel dedı kalp atısları ıcın...inşallah bişey cıkmaz...

yok canım niye kızayım çok güzel olmuş benimkinden bile ben düşünemedim o düşünmüş

selam herkese...kızlar uzgunum bır kacgundur gıremedım nete...sabahda yazdım cıktım hemen...
17 mayıstım dun sabah test yaptım cıft cızgıyı gordum...doktoruma kastum kanda baktık 1185 cıktı...sımdı tedırgınım beklıyorum 10 gun sonra gel dedı kalp atısları ıcın...inşallah bişey cıkmaz...

canım haber vermeyince merak ettik neyse hadi gözünaydın

bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu daha bugün adet günümdü dün öğrendim 180 çıktı sence nasıl iyimi senin maşallah yüksek çıkmış

bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu daha bugün adet günümdü dün öğrendim 180 çıktı sence nasıl iyimi senin maşallah yüksek çıkmış

bilmem pek anlamıyorum aslında...bendede hıc belırtı yok ona takılıyorum...gogusleım hıc sısmedı ve agrımıyor a.s sırtım belımde agrımıyor sende varmı bısey...

uzun süreden sonra tekrar burdayım ..kafanızı şişirmezsem eğer..sizin fikirlerinize ihtiyacım var..sat ..geçeli ki 14 mayıstı..5 gün oldu kırmızılar gelmedi ama testlerde negatif yani sat dan 2 gün sonra yapmıştım testleri..negatif çıktı..kist felan da yokmuş üşütme iltihap filanda yok muş..acaba mı diyorum erkenmi yaptım şu testleri..nedersinz

uzun süreden sonra tekrar burdayım ..kafanızı şişirmezsem eğer..sizin fikirlerinize ihtiyacım var..sat ..geçeli ki 14 mayıstı..5 gün oldu kırmızılar gelmedi ama testlerde negatif yani sat dan 2 gün sonra yapmıştım testleri..negatif çıktı..kist felan da yokmuş üşütme iltihap filanda yok muş..acaba mı diyorum erkenmi yaptım şu testleri..nedersinz

canım testi erken yapmışsın bence...çünkü bazı bayanlarda idrale geç düşüyor...

hayırlı olsun sende kavuşmuşsun bebişine..sen nasıl ogrendın...umarım sorunsuz alırız bebeklerımızı kucagımıza...ve biz başı cekerızde topıkdeki butun kızlar hemen hamıle kalırlar.......

amin inş. canım saol bende güzel haberi aldım artık biz başı çekiyoruz sonrasında kızlar gelicek

canım hoşgeldin

bilmem pek anlamıyorum aslında...bendede hıc belırtı yok ona takılıyorum...gogusleım hıc sısmedı ve agrımıyor a.s sırtım belımde agrımıyor sende varmı bısey...

canım benim arada oluyor daha yeni olduğu için hemn belirti vermez sadece çok uykum ve halsizliğim oluyor

canım en garantili olan kan testidir eğer çıkmamışsa hamile değilsindir stres ve hava değişimindende adet gecikebiliyor

kandada negatif çıktı..ama içimden bir his bekle diyo off ya...şaşkınım...kanda geç çıkanlar oluyomuş ..onun için kafam karışık ya

erken olunca kanda çıkıyor canım...
ben 12 günlük hamileydim idralde çıkmadı ama kanda çıktı...
senin gecikmen mevsim değişikliğinden olmasın çünkü benim de mayısta ki kırmızım 15 gün gecikmiştir..

maşallah kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü :) topiği yanlız bırakmadığınız için teşekkürler arkadaşlar

hilal hamilelik nasıl gidiyo..benim 23 mayıs günüm 3 günüm kaldı..çok akıntım var bilmiyorum artık ne olurrr...bekleyip görücem..açtığın topik uğurlu geldi sana bak bizlere de uğurlu gelir inşallah.

Back