- 8 Mayıs 2010
- 14.149
- 330
- 413
- 38
maşallah kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü :) topiği yanlız bırakmadığınız için teşekkürler arkadaşlar
rica ederiz canım her zaman :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü :) topiği yanlız bırakmadığınız için teşekkürler arkadaşlar
tabloda gerçekten güzel olmuş eline sağlık cicim :)
selam herkese...kızlar uzgunum bır kacgundur gıremedım nete...sabahda yazdım cıktım hemen...
17 mayıstım dun sabah test yaptım cıft cızgıyı gordum...doktoruma kastum kanda baktık 1185 cıktı...sımdı tedırgınım beklıyorum 10 gun sonra gel dedı kalp atısları ıcın...inşallah bişey cıkmaz...
canım haber vermeyince merak ettik neyse hadi gözünaydın
bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu daha bugün adet günümdü dün öğrendim 180 çıktı sence nasıl iyimi senin maşallah yüksek çıkmış
slm arkadaşlar
selam canım nasılsın...
uzun süreden sonra tekrar burdayım ..kafanızı şişirmezsem eğer..sizin fikirlerinize ihtiyacım var..sat ..geçeli ki 14 mayıstı..5 gün oldu kırmızılar gelmedi ama testlerde negatif yani sat dan 2 gün sonra yapmıştım testleri..negatif çıktı..kist felan da yokmuş üşütme iltihap filanda yok muş..acaba mı diyorum erkenmi yaptım şu testleri..nedersinz
canım testi erken yapmışsın bence...çünkü bazı bayanlarda idrale geç düşüyor...
hayırlı olsun sende kavuşmuşsun bebişine..sen nasıl ogrendın...umarım sorunsuz alırız bebeklerımızı kucagımıza...ve biz başı cekerızde topıkdeki butun kızlar hemen hamıle kalırlar.......
slm arkadaşlar
bilmem pek anlamıyorum aslında...bendede hıc belırtı yok ona takılıyorum...gogusleım hıc sısmedı ve agrımıyor a.s sırtım belımde agrımıyor sende varmı bısey...
uzun süreden sonra tekrar burdayım ..kafanızı şişirmezsem eğer..sizin fikirlerinize ihtiyacım var..sat ..geçeli ki 14 mayıstı..5 gün oldu kırmızılar gelmedi ama testlerde negatif yani sat dan 2 gün sonra yapmıştım testleri..negatif çıktı..kist felan da yokmuş üşütme iltihap filanda yok muş..acaba mı diyorum erkenmi yaptım şu testleri..nedersinz
kandada negatif çıktı..ama içimden bir his bekle diyo off ya...şaşkınım...kanda geç çıkanlar oluyomuş ..onun için kafam karışık ya
selam millet. bebeişleri gelenlere tebrikler.. darısı başımıza