• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hoşgeldin tatlım burda arkadaşlar daha kalabalık burda sohbet ederiz artık :) canım daha erken tabiki çıkmaz bekle 6 gün daha

hoşbulduk canım sagoll bılmıyorum hiç ümitli degılım yaa zaten eşimde sorun varya onun için pek beklemıyorum yanı amelıyattan sonraa inş..[/QUOTE]

inş canım güzel haberlerle dönersin

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

mse121822.................................23 mayıs
pretty9217..................................23 mayıs
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
darkangellove58.........................12 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek..................................13 haziran
busecan...................................14 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24....................................................... :CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................... :CüvCüv: :hooray:
yabangulu07.............................................. :CüvCüv: :hooray:

Son düzenleme:
ooo bugun birsürü hamıle haberı aldm hee süpersınız kızlar hadı darısı bana inş.

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

mse121822.................................23 mayıs
pretty9217..................................23 mayıs
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek..................................13 haziran
busecan...................................14 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24....................................................... :CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................... :CüvCüv: :hooray:
yabangulu07.............................................. :CüvCüv: :CüvCüv:

delikafadulden BİRİ DAHA HAMİLE ben pazartesi kadın doguma gitmeye karar verdim daha adetim çok geçmedi biraz geçsin diye düşündüm öyle plan yaptık eşimle:kedi:

adetim benimde geçememiştiki daha bugün adet tarihimdi ama ben dün gittim çok askatma tatlım zaten doktor bidaha ne zaman geleceğini söyleyecek yine o zaman gidersin

evet canım ama hala yok yabangulu ama hamileymiş çok sevindim hayırlı uğurlu olu inş. toipğim herkese :)

bende cok sevındım hayırlıs olsun tum hamıle arkadaslarımız tebrik edıyorum.darısı biz isteyenlerin baısna benımde bugun sag tarafımda bı agrı var anlamdım gitti adetmı olcam acababilmiyorumkismile.olursam cok sasırım valla çünkü ilaçsız adet olamıyorum ben

adetim benimde geçememiştiki daha bugün adet tarihimdi ama ben dün gittim çok askatma tatlım zaten doktor bidaha ne zaman geleceğini söyleyecek yine o zaman gidersin

gitmek istediğim doktor yok pazartesiye kadar diğerleride pek begenilmiyo :umursamaz:
istediğim doktor yeni geldi bayan ona gitmek istiyorum erkek doktorada gitmek istemiyrum bide uzak biraz 3 vasıta nerdeyse

bende cok sevındım hayırlıs olsun tum hamıle arkadaslarımız tebrik edıyorum.darısı biz isteyenlerin baısna benımde bugun sag tarafımda bı agrı var anlamdım gitti adetmı olcam acababilmiyorumkismile.olursam cok sasırım valla çünkü ilaçsız adet olamıyorum ben

amin canım inş. adet olabilirsin belkide hamilesindirde idrarda pek çıkmaz ama

gitmek istediğim doktor yok pazartesiye kadar diğerleride pek begenilmiyo :umursamaz:
istediğim doktor yeni geldi bayan ona gitmek istiyorum erkek doktorada gitmek istemiyrum bide uzak biraz 3 vasıta nerdeyse

sen bilirsin canım ne kadar erken gitsen o kadar iyi

hoşbulduk canım teşekkür ederim.Bu arada hayırlı olsun hamileliğin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

hilalcım hamıle olcagımı sanmıyorum canım bende yumurtlama sorunu vaar yumurtam yoktu 2kez yumurta takıbı yapıldı ypoktu.2aydırda doktora gitmiyorumm.ama dün test yaptımm bişey yokkk

yaa ben bide zayıflama cayına başladım canımm yaa 5bir arada içiyorum daha yenı bugun başladım bişey olumrmu acaba :(

Back