• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

:) bebek isteyip şartlanıncaa çarşafı bırak yorgan atınca olmuyor :p şaka bir yana canım şartlanmadan beklemeliyiz yaliba
bende o şartlanma yok Allahtan benden cok aılem ve esımın aılesı ıstıyor, hatta bu konuyu hıc konuşmuyoruz ama esımde ıstıyo sankı kı çocukları cok seven ve çocuğuna bakacak bır baba , bende baktım yasta geldı 30 olduk olacaksa olsun modundayım ama oyle trıbınde degılım..

mıllete bakıyorum ovulasyon testı yapanlar, yumurtlama gununu takıp edenler, her ay test yapanlar, hatta zevkı bır kenara bırakıp sırf bebek ıcın esıyle bırlıkte olanlar var benım yapamayacağım bırsey ;)

kaderımızde varsa olur zaten er yada gec..

iyi barii sen sabırlısın demekkii

arkadaşların çoğu yıllardır çocuk sahibi olmayı bekliyor bazıları evlada o kadar hasretler kalıyorlarki mecbur takip ediyorlar canımm
ama onun dışında genelde yumurtlamadan sonra bat belkeyenler çoğunlukta ve o zamanı burda kendiyle aynı düşünceleri paylaşan arkadşlarla buluşmak istemelerinden kaynaklanıyor bence cnaım

• Beğen
Reactions: nyv
Bir sorum dar kozlar bu arada acilllll adetin yarin 5 de bugün camasirima hic gelmeyen sadece lavaboda peceteye gelen kahverengi
Kanamam var 2 3 kere oldu bu ne anlama geliyor lütfen yardimm

Hayirli olsun cnm çok sevindim Rabbim sagsalim dogurmayi nasip etsin uzun omur versin size

Amin canim insallah. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi bebek versin tez zamanda insallah.

Arkadaslar ben bide corek otu bal tarcin kuru yaptim. Vesile oldu mu bilemem ama cok sukur yaptigim ilk ay tuttu. Ve benim 2. Ayimdi bu arada korunmadigim

nivoYeni ÜyeÜye
Kizlar dun aksam birden bire kanamam geldi yarin doktora gidecegim ve aklim allak bullak ..beta hcg degerim adetim 4gun gecikmeli yaptigimda degerim 9.79idi. Adet gecikmesinde mi yukseliyor o deger yoksa ben mi dusuk yaptim anlamiyorum

Kizlarr selamlarr nasilsiniz iyi gidiyormu hamislik ☺☺

Kızlar bat ne demek buradan öğreniyorum herseyi bana birazcık yardımcı olurmusunuz ;(

Kizlar benim regl tarihim 13 14 gün gecikti ama kan da idrar da negatif.Kanı 8 9 gün önce yaptirmistim. Hiç bi umut olamaz dimi? Ama normalde asla gün sasmazdi regl

Cnm bazen mevsimsel olabiliyor insallah hamissindir :) Allah isteyen herkese versin inşallah ...

merhaba kızlar bende hazıran ayında hamıle kaldım :) Allah kucagıma almayı nasıp eder ınşallah :)darısı sizşerin başına

merhaba kızlar bende hazıran ayında hamıle kaldım :) Allah kucagıma almayı nasıp eder ınşallah :)darısı sizşerin başına
canım saglıklı kucagınada almayı nasıp etsın rabbım bızede dua et canım bende ıns hazıranda kalmıs olruum

Back