- 13 Mayıs 2015
- 474
- 199
- 53
merhaba kızlar bende hazıran ayında hamıle kaldım :) Allah kucagıma almayı nasıp eder ınşallah :)darısı sizşerin başına
Gözünüz aydın...Allah anneli babalı büyütsün inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende hazıran ayında hamıle kaldım :) Allah kucagıma almayı nasıp eder ınşallah :)darısı sizşerin başına
Kızlar cehaletimi mazur görün ama bat ne demek
BENDE HAZİRANda hamile kalanlardanım =) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok fena bulantılarım var siz ne durumdasınız
benim geçen ay adetim 12 gün gecikti iki kan testi sonucu 1.2 ve 0.240 çıkmıştı hatta acaba düşük mü yapıyorum diyede çok düşünmüştüm 13. gün adet oldum eşimin kullanmaya başladığı bi ilaç vardı oda cinsel isteksizliğe neden oldu normalde hemen hemen hergün ilişkiye girerdik ilaç sonrası 3 4 günde bir ilişkiye girmeye başladık =) sanırım onun faydası oldu bide ben tahmini olarak yumurtlama döneminde birlikte olmadık diye bu ay hamile kalmazdım diye düşünüyodum. bu ay 2 gün gecikmem oldu 3. gün idrar testim pozitif çıktı aynı gün kan verdim 894 çıktı geçen hafta pazartesi öğrendim yani =) ama bulantım haftasonu başladı iki haftadır baş dönmelerim var akıntım çok oluyodu birden bire adetim başladı sanıyodum bi bakıyodum akıntım var sadece
min inşallah olur benim kasık ağrılarım da adet günümden 3 gün önce başlamıştı hala devam ediyo inşallah en kısa zamanda sende bu güzel haberi alırsın lekelenme bende olmadı ama yerleşme kanaması olabiliyomuş hadi bakalım inşallah olmaz =)Hımmm anladım canımm...benimde yarın adet günüm ama ümidim fazla yok gibi.sadece kasık bölgemde hafif agrı var.. birde dün peçeteye akıntım acık kahverengi geldi.. adet olacağım sandım ama henüz bişey yok..birde son bir haftadır karnım agrıyo gibi..soğuk algınlığı olabileceğini düşünüyorum..3 aydır tedavi görüyorum..allahım tez vakitte bizede nasip etsin bebek haberini...
a
min inşallah olur benim kasık ağrılarım da adet günümden 3 gün önce başlamıştı hala devam ediyo inşallah en kısa zamanda sende bu güzel haberi alırsın lekelenme bende olmadı ama yerleşme kanaması olabiliyomuş hadi bakalım inşallah olmaz =)
inşallah bende heyecanladım şimdi=) sen yine bekleyebiliyosun ben dayanamıyodum hemen 2 yada 3 gün gecikince adetim hemen eczaneden test alıp bakıyodum
çok iyi anlıyorum seni 9 aydır evliyim hiç korunmadık adet olunca artık üzülür ağlar oluştum bende son aylarda bide düşünmemeye çalış psikoloji çok önemli3 aydır hep hüsran olunca insanın ümidi kırılıyor..artık akışına bırakıyosunn..ilk aylar adetime 1 hafta kala teste başlardım....negatif görmek istemiyorum artıkkk...
ne tedavisi görüyosun bu arada
hiç canını sıkma canım önümüzde daha çokk ay varBende adet oldummmm tamda günündeeeeee
hiç canını sıkma canım önümüzde daha çokk ay var
amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah büyük...Demek daha zamanı var. Allahım bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun.
üzüldüm yaa sıkma canını hiç üzülme bide şu soğan ve incir kürlerini tavsiye ediyorum deneBende adet oldummmm tamda günündeeeeee