• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

kızlar dün evde gebelik testi yaptım negatif cıktı.. henüz adetime 5 gün var:(( ne olurr bebeğimm gelll...:KK46::KK46::KK46:

Kozlar bnm adetin bu ayin 5 de yani 3 gün var sol kasigim çok sanci giriyor bi haftadir sadece sol fena agri var hiç de böle olmazdi iki gün önce Dr gittim. Alttan muayene oldum yumurtaların catlamis dedi rahim kalinlasmis gebe olsan simdi belli olmaz dedi gününü bekle amaaa çok merakliyim sizce boyle olan varmi gebe kalan ne anlama geliyor

merhaba son adetim 03 hazirandaydı ve 26 günde bir düzenli adet olan ben adet olamadım 29 haziranda olmam gerekirdi.. idrar testlerim negatif çıktı, dün hastanede kan verdim beta hcg değerim 9,79 çıktı, 4 hafta hamilelik değer aralığı 9,50 ile 750 arası sizce hamilemiyim?

merhaba son adetim 03 hazirandaydı ve 26 günde bir düzenli adet olan ben adet olamadım 29 haziranda olmam gerekirdi.. idrar testlerim negatif çıktı, dün hastanede kan verdim beta hcg değerim 9,79 çıktı, 4 hafta hamilelik değer aralığı 9,50 ile 750 arası sizce hamilemiyim?

evet canım hamilesin bi kaç gün içinde yine kan testi yaptır değerlerinin artması gerek.

sizlerinde ilk başta bu kadar düşük çıkmışmıydı? arkadaşlar düşük tehliken var diyorlar?

sizlerinde ilk başta bu kadar düşük çıkmışmıydı? arkadaşlar düşük tehliken var diyorlar?
canım ilk hamileliğimde benimde düşük çıkmıştı ama ben kan testi bir daha yaptır madım dr şu tarihte gelin keseye bakalım şu tarihtede gelin kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi biz onu beklemiştik
ama 3 4 gün sonra veya 1 hafta sonra kan testinide tekrarlatabilirsinn

düşük çıkmıştı derken değeri düşük çıkmıştı yani
benim adetim pztsi gelmeliydi gelmedi bende perşembe (dün) kan testi yaptırdım 9,79 çıktı değerim arkadaşlarım değerin alt sınırda çıkmış düşük tehliken olabilir dedi, sizinki kaç çıkmıştı ve adetinizin kaçıncı günü test yaptırmıştınız?

Kozlar bnm adetin bu ayin 5 de yani 3 gün var sol kasigim çok sanci giriyor bi haftadir sadece sol fena agri var hiç de böle olmazdi iki gün önce Dr gittim. Alttan muayene oldum yumurtaların catlamis dedi rahim kalinlasmis gebe olsan simdi belli olmaz dedi gününü bekle amaaa çok merakliyim sizce boyle olan varmi gebe kalan ne anlama geliyor

benimde 5inde canım bekliyoruz bakalım
sancılarım 3 gün kadar önce kesildi şuanda hiçbir belirti yaşamıyorum göğüs ağrısı dışında
demekki yumurtan çatlamış ondan da sancın olmuş olabilir
rahim kalınlaşınca ne oluyormuş ki ?????????

benim adetim pztsi gelmeliydi gelmedi bende perşembe (dün) kan testi yaptırdım 9,79 çıktı değerim arkadaşlarım değerin alt sınırda çıkmış düşük tehliken olabilir dedi, sizinki kaç çıkmıştı ve adetinizin kaçıncı günü test yaptırmıştınız?

arkadaşım senin için hamilelik dosyamı çıkarttım geldim
:P

beta hcg 60,73 çıkmış canım tam adet günümde kan testi olmuştum

arkadaşım senin için hamilelik dosyamı çıkarttım geldim
:p

beta hcg 60,73 çıkmış canım tam adet günümde kan testi olmuştum
sizinki yüksek çıkmış, bilemedimki şimdi herkes bir şey söylüyor pztesi tekrar kan vereceğim şuan doktora gitsem bir faydasının olacağını düşünmüyorum alttan muayene olmak istemiyorum

ama canım unutma herkes başka yaşar millet ne derse desin sen dr.un ne dedğine bak pazartesi bir daha verirsin o zaman dr sana en doğrusunu söyler

benimde 5inde canım bekliyoruz bakalım
sancılarım 3 gün kadar önce kesildi şuanda hiçbir belirti yaşamıyorum göğüs ağrısı dışında
demekki yumurtan çatlamış ondan da sancın olmuş olabilir
rahim kalınlaşınca ne oluyormuş ki ?????????
Rahim kalinlasirsa bebis tutunsun DİE oluyormuş buradaki arkadaşlardan öğrendim kim muayene olduysa adetine yakin bnm gibi hamile olduğunu öğrenmişler onun için acayip sabirsizim

Rahim kalinlasirsa bebis tutunsun DİE oluyormuş buradaki arkadaşlardan öğrendim kim muayene olduysa adetine yakin bnm gibi hamile olduğunu öğrenmişler onun için acayip sabirsizim
hmm anladım bak bunu bilmiyordum işte e hadi tutunsun inşallah diyelim o zamannn
bu yumurtacıklarda ne zor yuvarlanıp düşüyorlar ya rahme kısacık yol git git bitiremedi minik minnoşlarımızzzz

Sizlere bir sorum var, kasık bölgemde adet ağrısından farklı gerilme sanki ip çekilircesine ağrım var sizde de olmuşmuydu?

Back