- 13 Mayıs 2015
- 474
- 199
üzüldüm yaa sıkma canını hiç üzülme bide şu soğan ve incir kürlerini tavsiye ediyorum dene
Soğan suyuna başladım canımm...Bu ay tedavimi bırakacağım ..BELKİ KENDİLİĞİNDEN OLURR COK YORULDUMM(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzüldüm yaa sıkma canını hiç üzülme bide şu soğan ve incir kürlerini tavsiye ediyorum dene
ADETLİYKEN KULLANMA SOĞAN SUYUNU ŞİMDİMİ BAŞLADIN SIKMA CANINI YAA STRES ÇOK ETKİLİYO İNANSoğan suyuna başladım canımm...Bu ay tedavimi bırakacağım ..BELKİ KENDİLİĞİNDEN OLURR COK YORULDUMM(
ADETLİYKEN KULLANMA SOĞAN SUYUNU ŞİMDİMİ BAŞLADIN SIKMA CANINI YAA STRES ÇOK ETKİLİYO İNAN
hiç ovulasyon testini denedinmi
kızlar ben incir kürünü yapmadım ama aç karnına 2 3 tane yedim ama kistim oluştu yaa hemde uzun bile değil 3 4 gün yaptım neden oldu sizcee
ayrıca normalde kist yok inciri yediğim için oldu sanırım
Kıstın oluştuğunu. Nereden anladınayrıca normalde kist yok inciri yediğim için oldu sanırım
Cok gecmis olsun canım ya bak benim de adetlerim. Cok sancılı oluyor ve sivilce sorunumda var ne yapayım bi doktora mı gideyim bende de kist olabilir mı dersinağrımdan canım daha önce kist tedavisi gördüm bekarken canım birde sivilcem oluyor oradan biliyorum
merhaba, inşallah hamile kalırsın canım bu ay. ben de çok istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Galiba geçen sene buraya yazan çoğunluk hamile kalmış.çünkü herkeste takvim var ve doğum yakın.inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar.ben de bu ay hamile kalmak istiyorum.henüz yumurtlamadım ama bakalım artık.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaaın.
Amin canım.iyi dileklerin için teşekkürler.merhaba, inşallah hamile kalırsın canım bu ay. ben de çok istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.