Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

ADETLİYKEN KULLANMA SOĞAN SUYUNU ŞİMDİMİ BAŞLADIN SIKMA CANINI YAA STRES ÇOK ETKİLİYO İNAN

Adetimin3. günü başladım canımm..15 Gün boyunca içeceğim..stres yapmamak elde değilki...oruç tuttuğum günler sadece iftar vakti sonra bide yatarken içeceğim..günde 2 kez olması adına..

Bu ay doktorum tedavide hapımın dozunu artıracaktı..fazladan yumurtam oluşması adına..normalde sabah akşam 1 tane hap alıyordum 1 yada 2 yumurtam oluşuyordu..bu sefer ya 3 yada 4 tane alacağım günde..inan ilaç kullanmaktan midem bulanıyor..

15 GÜN BOYUNCA İÇME BENCE YUMURTLAMA GÜNÜNE DENK GETİRME BU SEFER DÖLLENME OLURSA EĞER KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DÜŞÜĞE SEBEP OLMASIN :KK43: BİR HAFTA İÇ BENCE ZATEN O İÇERİYİ TEMİZLEMESİ İÇİN. HEMEN PEŞİNE DE İNCİR KÜRÜ YAP HATTA EŞİNDE İÇSİN ONU SPERMLERİ GÜÇLENDİRİYOMUŞ VE YUMURTANIN ÇATLAMASINI SAĞLIYO

hiç ovulasyon testini denedinmi

Evet denedim canımm... hatta kırmızı çizgiyi görünce 3 gün üst üste ilişkide yaşandı...yaa benim yumurtam oluşuyor çatlıyorda ama döllenme olmuyo 3 aydır..Bu ay klomeni bırakıp doğal şeyler denicem ..soğan suyunuda dediğin gibi yumurtlama döneminde bırakırım..

Eşimde test yaptırdı ama onda sorun yok...sorun benim polikistik over olmamda.. :KK43: dur bakalım soğan suyu iyi geliyormuş bu kistlere..

kızlar ben incir kürünü yapmadım ama aç karnına 2 3 tane yedim ama kistim oluştu yaa hemde uzun bile değil 3 4 gün yaptım neden oldu sizcee

kızlar ben incir kürünü yapmadım ama aç karnına 2 3 tane yedim ama kistim oluştu yaa hemde uzun bile değil 3 4 gün yaptım neden oldu sizcee

canım kist için soğan suyu iyi geliyor..onu dene bence.. bende başladımm..kistler yok olduktan sonra incir kürünü dene..

ayrıca normalde kist yok inciri yediğim için oldu sanırım

ağrımdan canım daha önce kist tedavisi gördüm bekarken canım birde sivilcem oluyor oradan biliyorum

ağrımdan canım daha önce kist tedavisi gördüm bekarken canım birde sivilcem oluyor oradan biliyorum
Cok gecmis olsun canım ya bak benim de adetlerim. Cok sancılı oluyor ve sivilce sorunumda var ne yapayım bi doktora mı gideyim bende de kist olabilir mı dersin

adetlerinin ağrı olduğu için gidebilirsin canım söylersin doktora ağrılı oluyor diye

Galiba geçen sene buraya yazan çoğunluk hamile kalmış.çünkü herkeste takvim var ve doğum yakın.inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar.ben de bu ay hamile kalmak istiyorum.henüz yumurtlamadım ama bakalım artık.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaaın.

Galiba geçen sene buraya yazan çoğunluk hamile kalmış.çünkü herkeste takvim var ve doğum yakın.inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar.ben de bu ay hamile kalmak istiyorum.henüz yumurtlamadım ama bakalım artık.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaaın.
merhaba, inşallah hamile kalırsın canım bu ay. ben de çok istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

X