• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

Sizlere bir sorum var, kasık bölgemde adet ağrısından farklı gerilme sanki ip çekilircesine ağrım var sizde de olmuşmuydu?
bende minik sancılar ve çekilmeler hissediyorum ama noktasal daha çok regl dönemi sancısı gib ideğil. bakalım bekliyorum :KK46:

bir umut takvim bile düzenledim :KK15:

mrblar haziranda hmile kalmısımdır inşallah bende:KK23::KK23: . test yapmak için 10 gün kadar daha beklemem gerekiyo :KK43:
haziran olmazsa temmuz olsun inşallah tüm isteyenlerin hemen gelsin miniği:KK68:

Adetim on gun gecti deger 852 normalmi kizlar gebelige gore yoksa dusuk mu

benim 12 gün gecikmişti gittiğimde 68 le öğrenmiştim . o biraz gec döllenmeyle ilgili sanırım .. gözün aydın bu arada Allah sağlıklı bi hamilelik geçirip hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

benim 12 gün gecikmişti gittiğimde 68 le öğrenmiştim . o biraz gec döllenmeyle ilgili sanırım .. gözün aydın bu arada Allah sağlıklı bi hamilelik geçirip hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
amin canım çok sağol sali tekrar doktora gidecez insallah miniki goruruz bu sefer

Sizlere bir sorum var, kasık bölgemde adet ağrısından farklı gerilme sanki ip çekilircesine ağrım var sizde de olmuşmuydu?
bu tür ağrılar normal canım hatta bazen bıçak keser gibi birden bir sızı bile hissedebilirsin

bızde 5 hazırandan berı korunmuyoruz bır hafta once regl ıdım , duzenlı bır ılıskı profılımız yok , haftada bazen 2-3 kez bırlıkte oluyoruz esım zaten bazı günler evde yok ıs dolayısıyla, yumurtlama gunu vs. de takıp etmıyorum ;)

ıkı ay sonra yurt dışına gıtme durumum var o nedenle hemen hamıle kalayım derdınde degılım ama korunmuyoruz da , olursa basımın ustunde yerı var gelecek olan bebısın ;)

bakalım bekleyelim gorelım ne zaman olacak ??

bızde 5 hazırandan berı korunmuyoruz bır hafta once regl ıdım , duzenlı bır ılıskı profılımız yok , haftada bazen 2-3 kez bırlıkte oluyoruz esım zaten bazı günler evde yok ıs dolayısıyla, yumurtlama gunu vs. de takıp etmıyorum :KK66:

ıkı ay sonra yurt dışına gıtme durumum var o nedenle hemen hamıle kalayım derdınde degılım ama korunmuyoruz da , olursa basımın ustunde yerı var gelecek olan bebısın :KK66:

bakalım bekleyelim gorelım ne zaman olacak ??

İNŞALLAH canım hayırlısıyla gelsin bebek haberleri

İNŞALLAH canım hayırlısıyla gelsin bebek haberleri
inşallah canım daha önce bır gebelik yasadım aslında ama zamansız bır gebelıktı sonlandırmak zorunda kaldım, ve korunuyorduk o esnada , doktor muayenemı de oldum sadece tekrarlayan bır mantar sıkıntım var ama onu da ılaçla gecırmeye çalışıyorum, folık asıtte alıyorum her ıhtımale karsı , zaten beslenmem ıyıdır bakalım normalde ustume carsaf atsan hamıle kalmam lazım ama bu ayı es gectık belkı temmuz ayında olur bısıler...
onumuzdekı sene yaza kadar dogsun ıstıyorum ben ;)))

inşallah canım daha önce bır gebelik yasadım aslında ama zamansız bır gebelıktı sonlandırmak zorunda kaldım, ve korunuyorduk o esnada , doktor muayenemı de oldum sadece tekrarlayan bır mantar sıkıntım var ama onu da ılaçla gecırmeye çalışıyorum, folık asıtte alıyorum her ıhtımale karsı , zaten beslenmem ıyıdır bakalım normalde ustume carsaf atsan hamıle kalmam lazım ama bu ayı es gectık belkı temmuz ayında olur bısıler...
onumuzdekı sene yaza kadar dogsun ıstıyorum ben :KK66:))

:) bebek isteyip şartlanıncaa çarşafı bırak yorgan atınca olmuyor :P şaka bir yana canım şartlanmadan beklemeliyiz yaliba

Back