Bana da verdi insallah hamile kalmissinizdirBende dün çatlama iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım. Bu sefer ovitrelle vermedi ama doktorum choriomon gibi farklı bir iğne verdi onu vurduk
Biraz daha bekleyin insallah tutmuşturmerhna.. bende 29 haziranda çatlatma iğnemi oldum. Belli olmaz dimi daha
Üzülmeyin üzülürsen iz strese girersiniz 2 yıl önce olmayınca ben de çok üzülüyordum doktora gidiyordum Yumurtam çatlamış bu ay kesin hamile kalırsın ama adet oluyordum ertassla yine gidiyordum çatlatma iğnesi verdi yine olmadı sonra beni Araştırma Hastanesi'ne sevk etti Büyük ihtimal tüplerinde tıkanıklık var dedi bıraktım Ben de 1 yıl boyunca gitmedim korunmadım da ama yine olmadı Mart ayında rahim içi filmi çektim temiz çıktı Demek kituplerde bir şey yokmuş ay hasta oldum Tekrar gittim doktora bana farklı bir kan testi istedi eşimden de istedi Benim yumurta rezervleri düşük çıktı Yani bir yıl içinde kesinlikle hamile kalmam gerekiyor 3 ay normal süre verdi 3 ay olmazsa tüp bebek dedi şimdi ilk ayındayız kullanan kullandım iki tane çatlatma iğnesi verdi adı choriomon şimdi Beklemedeyim ama ben bir şeyde hata yapıyordum yumurtlama dönemim geçtikten sonra ilişkiye Çok girmiyordum Salı gününe kadar değerlendirin dedi Neredeyse her gün ilişkiye girmeye çalışıyoruz bir dakika umutlandıran nokta burası harfiyen uyuyoruz her şeye bol sebze keçiboynuzu özü yürüyüş karbonhidrattan uzak durma Sonumuz hayırlı olur inşallah Salı gününe kadar bekleyeceğim Ama şöyle bir şey var Kasıklarımda Ağrı hiç yok zaten yumurtanın biri gelişmesinde 20 ortalama diğeri de 10 Bakalım eğer olmazsan Diğer aya bir daha hayırlısı olsun Allah'ım neylerse güzel eyler o ol derse olur üzülmeye hiç gerek yok en çok pişmanım Üzülüp karalara bağladım için bir taraftan Allah'a İsyan gibi bir şey o ol der onu verir her şey biz neyin davasını yaşıyoruz ki Bizim planımız varsa onun da planı var n güzel anında İnşallah gelir bebeğimizinyok ya tutsaydı belli olurdu 12. gün bugün çatlatma iğnesinde. sonra idrar testi tek çizgi.. Patır kütür hamile kalanlar var .. ne bileyim adetime tam bi hafta kaldı . zaten birliktelik olsada bu saatten sonra tutmaz heralde.. çok üzgünüm ya
Merhaba, bende 29. HAZIRAN da igneyi vuruldum. Bugün negatif dimerhna.. bende 29 haziranda çatlatma iğnemi oldum. Belli olmaz dimi daha
negatifim ben de..Merhaba, bende 29. HAZIRAN da igneyi vuruldum. Bugün negatif didaha umudum kalmadi, insallah sizler pozitif görürsünüz.
negatifim ben de..
yani zaten yüzde 5-8 arasıymış hamilelik ihtimali.. aşılama yüzde 20 ben uğraşmayacağım aşılama yaptırmak istiyorum.. eşimin spermleri sıkıntılı zaten. ben de pko var ama çığu kişide var ve çocuk sahibi olanda çokinsallah bi an öne adetim baslar da tekrar ilaclarla tedaviye baslasam...
Başınız saolsun.. çok üzüldüm gerçekten..Bende iki kere gebelik olusdu. Birekere 20. Haftada malesef erkendogum da kaybettim. 6 ay sonra kimyasal gebelik oldu. Bu ay kimyasalda sonra ilk defa femara ve ovitrell kullandim. Cok ümitliydim ama olmadi malesef
Insallah bi an önce bizde saglikli bir gebelik Elde edebiliriz...Başınız saolsun.. çok üzüldüm gerçekten..
yapacağım canım mecburum. öğretmenin ona göre ya bu ay ya ağustosta hamile kalmam lazımInsallah bi an önce bizde saglikli bir gebelik Elde edebiliriz...
Bu ay tekrar yumurta takibi yapacakmisiniz
arkadaşlar ben bişey soracağım.. ilişki esnasında kayganlaştırıcı ya da krem kullanmak spermlere zarar veriyor mu,, o yüzden mi hamile kalamıyorumBende iki kere gebelik olusdu. Birekere 20. Haftada malesef erkendogum da kaybettim. 6 ay sonra kimyasal gebelik oldu. Bu ay kimyasalda sonra ilk defa femara ve ovitrell kullandim. Cok ümitliydim ama olmadi malesef
Evet veriyormus. Spermleri öldürüyormus. Ama extra onun icin üretilmis kayganlastiricilar varmis bende onlardan almaya düsünüyom..arkadaşlar ben bişey soracağım.. ilişki esnasında kayganlaştırıcı ya da krem kullanmak spermlere zarar veriyor mu,, o yüzden mi hamile kalamıyorum
hadi yaaa.. bu yüzden kalamıyor olabilirim o halde .. ya da bilmiyorum çok iyimserimEvet veriyormus. Spermleri öldürüyormus. Ama extra onun icin üretilmis kayganlastiricilar varmis bende onlardan almaya düsünüyom..
BEN de aynı tarihte iğne vuruldum bugün 19.günüm hala adet olmadım test yapmaya da korkuyorumMerhaba, bende 29. HAZIRAN da igneyi vuruldum. Bugün negatif didaha umudum kalmadi, insallah sizler pozitif görürsünüz.
Ben de olmadim bugün tekrar test yaptim negatif. Benim acikcasi pek umudum kalmadi..BEN de aynı tarihte iğne vuruldum bugün 19.günüm hala adet olmadım test yapmaya da korkuyorum
Ben de olmadim bugün tekrar test yaptim negatif. Benim acikcasi pek umudum kalmadi..
[/Q
ben de yaptım negatif çıktı