Haziran ayı yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın o zaman 🙈

Catlatma igne sonrasi ovulasyonla takip ettinizmi kizlar bn dün vurundm igne henz iliski olmadi 36 saat olamdi ama dun ve bugun merakimdan ovulasyon yaptim ve devam edicem catladigini gorebilirmiyim bilmiyirm 😊

arkadaşlar selam bende bu ay yumurta takibi yaptırıyorum hayırlısıyla ,,nisan sonu mayıs ayı basında klomen ve otrıville kullandım ancak bnm yumurtam kiste dönüştü gelen ılk adetlede atıldı cok şükür..sımdı doktorum bu ay femara deneyelım klomen sende kist yaptı dedı..femara verdı bu femarayı cebınızden mı aldınız normalde bu ılac raporla anca odenıyormus arkadslar ben bu ay ılk kez kullanıcam dedım doktro rapor fln soylemedı bana..ılk kez femara kullanıp hamıle kalan duydunuz mu?
Merhabalar . Çok geçmiş üstünden ama sormak istedim. Bende klomen ve iğne oldukdan sonra bu ay kist oluşturmuş moralim çok bozuldu. Doktorum bu ay çok beklentiye girme dedi. Sizin hemen gelen ay mı adetle attı kisti

evet canım hiç korkma,benim hemen akabinde gelen regl dönemimle atıldı. doktor söylemıstı ztn ılk gelen regl ıle atılır dıye..evet bu regl donemınde beklentıye gırme ztn erken gelır normale göre ,doktorum benım ılacımı femara ıle degıtırdı onda kist olusmadı ama gebelıkte olusmadı bende..2 ayda onu denedım olmadı gebelık

evet canım hiç korkma,benim hemen akabinde gelen regl dönemimle atıldı. doktor söylemıstı ztn ılk gelen regl ıle atılır dıye..evet bu regl donemınde beklentıye gırme ztn erken gelır normale göre ,doktorum benım ılacımı femara ıle degıtırdı onda kist olusmadı ama gebelıkte olusmadı bende..2 ayda onu denedım olmadı gebelık
Size ne tedavi verdiler bana femara kist yaptı

ben ilaç tedavisinden ziyade evde kendi kürlerimi denedim bu ay da olmaz ıse aşılama düşünüyoruz..femara fln doktor kontrolünde kullanılması gerekmektedir

Selam kizlar. Sizce ne zaman yumurtlamam olur ??

Eklentiler

• 20200828_074907.jpg
    20200828_074907.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 32
ctesi pazar iki gün üst üste olur gibi durmakta iki güne dikkat edin 4 gün arka arkaya değerlendirin derim ctesi pazar ptesi sali

X