- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.861
cikolata kistim var acaba onu baskilamak icin mi verdi ya da arkadan gelen olasi yumurtalari... her doktorun tarzi da farkliBen opudan 36 saat önce yapmıştım o iğneyi 2 kutu ovitrelle birlikte canım.. ovitrel yumurtaları çatlatırken gonapeptly bir taraftan baskılaması içindi ama seninki şuan ne için bilemedim
Bana da verdilerkizlar bana transferden sonra 3.gün yapmam icin gonapeptyl igne verdiler ne ise yariyo acaba? var mu kullanan?
Gogsen bey dün aradı . Şehir dışına çıkması gerekiyormus. Hulusi bey yapacak dediHadi hayırlı uğurlu olsun canım bak iki tane koydurabilmişsin aferin sana.. gönlünden geçiyorsa ikisi birden tutsun inşallah.. dondurmak için kaliteli yumurta olmamasına üzülme benim de öyle olmuştu.. bu arada hulusi hoca niye girdi ki?
Olabilir canım doktorun bi bildiği vardır elbetcikolata kistim var acaba onu baskilamak icin mi verdi ya da arkadan gelen olasi yumurtalari... her doktorun tarzi da farkli
Anladım canım kimin transfer ettiği farketmez sonuç olarak bebişlerin artık içinde seninleGogsen bey dün aradı . Şehir dışına çıkması gerekiyormus. Hulusi bey yapacak dedi
Hayırlı olsun canım bir şafak sayan daha katıldı aramıza dikkat et kendine tamam mıİki tane .... Hulusi hoca girdi işleme. Bizim hoca yok. Aradı beni hulişi bey yapacak dedi güzel geçti sukur
Canım benişlerin sımsıkı tutunsun sana inşallahTransferde n ciktimmmm
Hala inanmıyorum. İlk kez yaşadığım duygu. .. bi böyle duruldum. SessizlestimOlabilir canım doktorun bi bildiği vardır elbet
Anladım canım kimin transfer ettiği farketmez sonuç olarak bebişlerin artık içinde seninle
Aminnnnn . Herkesin inşallah seninde canım. Yorucu ve streşli bi süreç. . Hepimiz güzel sonuçlar alacağız insallahCanım benişlerin sımsıkı tutunsun sana inşallah
Yani uzaniyorum.... ne yapmam gerektışını de pek bilmiyorum.Hayırlı olsun canım bir şafak sayan daha katıldı aramıza dikkat et kendine tamam mı
Görülüyor canım bence git gide koyulaşacak bir de sabah ilk idrar ile yap istersen
Hala inanmıyorum. İlk kez yaşadığım duygu. .. bi böyle duruldum. Sessizlestim
Söylediklerini dikkate alacağım canım mutlaka. Sağol. . Sen nasılsın iyi msn. Haber var mı hastane den . Embriyo ile ilgili.Evet insan farklı hissiyatlara giriyor.. ama öncelikle kendine çok dikkat etmelisin, şuandan itibaren sana tutunmaya çalışan can bulmaya çalışan yavrularına ev sahipliği yapıyorsun, iyi beslenmelisin, kendini yormamalısın.. ağır kaldırma, evi süpürme.. ve lütfen her gün bir dilim ananas + bir avuç kabak çekirdeği ye..
Ilk 2 gün uzan dinlen sonra da kendini yormadan rutin hayatına dönebilirsin eğilip doğrulma çok fazla sabahları kayısı ye kabız olmamak için kesinlikle kabız olmamalısın ilaçlarını düzenli kullan maydonoz ve nane yeme ve pozitif düşünY
Yani uzaniyorum.... ne yapmam gerektışını de pek bilmiyorum.
Yaaa çokk geçmiş olsun .. benimde kasık bel ve bacak ağrısına duramıyorum piskolojim iyice bozuldu pregesteron iğnelerde çok acı veriyo kalçam ve göbeğim mosmor durumdaHayırlı olsun canım.bende karın şişliği ve ağrısı şikayetiyle doktoru aradım hastaneye gelin dediler.maalesef ohss olmuşum.hastaneye yatırdılar.
Ne aşamadasin sen canimYaaa çokk geçmiş olsun .. benimde kasık bel ve bacak ağrısına duramıyorum piskolojim iyice bozuldu pregesteron iğnelerde çok acı veriyo kalçam ve göbeğim mosmor durumdarabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Beşinci günü bitirdim beklemedeyim 22 haziran test günüm 2 tane 3. Gün embriyolarım varNe aşamadasin sen canim
Bugün transfer oldum. 2 tane 8 hücreli. 3. Gün embiyosu canım. .. yaaa rahatım ama biraz önce birden güldüm Karnım kaşildi . Bi se olmuş mudur. Offf .şimdiden başladı ben de. Bu sorumluluk. .. pimpirik...Beşinci günü bitirdim beklemedeyim 22 haziran test günüm 2 tane 3. Gün embriyolarım var8 hücreli ve 6 hücreli inşallah ikiside tutar. Sen nedurumdasın peki arkadaşım
Evet o sorumluluk şuan sırtımın yatmakdan ağrımasına sebep oluyor bana kalsa ben üçüncü gün gezip dolaşırdım ama annem asla izin vermiyor. Benim doktorum çok fazla pimpirikli sanırım 6 gün yat dedi araba kullanma fazla yürüme hapşırma öksürme vs. Sanırım ileride keşke demememiz için kendimizi suçlamamamız için bu kadar temkinli olmamızı söylüyorBugün transfer oldum. 2 tane 8 hücreli. 3. Gün embiyosu canım. .. yaaa rahatım ama biraz önce birden güldüm Karnım kaşildi . Bi se olmuş mudur. Offf .şimdiden başladı ben de. Bu sorumluluk. .. pimpirik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?