- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.841
Hahahaa süper ya.. yolla sen bana fotoyu.. 2. cizgiyi yapmak cok kolay..Yok kiz cizgi neyim kendi capimda ariyorm gozlerim kor oldu
Photoshop sagolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaa süper ya.. yolla sen bana fotoyu.. 2. cizgiyi yapmak cok kolay..Yok kiz cizgi neyim kendi capimda ariyorm gozlerim kor oldu
Cümlemizin can canAmin canim insaAllah... rabbim gönlüne göre versin..
Hahahah ben de sakliyorum Allahim emeklerimizi bosa cikarmasinSende kendimi gördüm ya sabahtan beri bende öyleyim. Çöpten çıkarıp çıkarıp bakıyorum sonra eşim görmesin diye geri çöpe atıyorum
Offff ya aslında hem yapmak istiyorum hem korkuyorum çıkmazsa diye en azından test gününe kadar hamile olduğumu düşünüp mutlu olmak bile çok güzel hergün konuşuyorum onunla o bile yeter bakalım artık bi dakikam bi dakikamı tutmuyor
Ya canım kıyamam var mı elinde başka test sabah gene yapSende kendimi gördüm ya sabahtan beri bende öyleyim. Çöpten çıkarıp çıkarıp bakıyorum sonra eşim görmesin diye geri çöpe atıyorum
6 tane vardi en son arkadas stoklamisYa canım kıyamam var mı elinde başka test sabah gene yap
Hay maşallah bi tedavi parası da testlere vermişsin nevesta81 :)6 tane vardi en son arkadas stoklamis
Hayırlı olsun canım.bende karın şişliği ve ağrısı şikayetiyle doktoru aradım hastaneye gelin dediler.maalesef ohss olmuşum.hastaneye yatırdılar.22 haziranda benim test günüm banada iki tane 3. Gün emriyosu transfer ettiler
İnşallah canım.. bilmiyorum anestezi az yaptılar heralde.. senin bebişler geldi mi anne yuvalarına? 2tane koydurabildin mi naptın ?Geçmiş olsun canımm herseyi niye hissettin. O zor oluyor bilirim. ..güzel haberler alacaksın . Insallah önemli olan kaliteli yumurta. Biliyorsun
İnşallah canım doğru söylüyorsun hayırlısı olsunAh canim benim cok gecmis olsun.. ne dedik hep? Sayiyin hic bi önemi yooook.. hepsi insallah kaliteli cikar,,,
Bazen degisebiliyor canim takilma o 5 tanenin 5 de dollensin guzelce bolunsunler insallah
Ver çabuk haberleriiii aklım sendeeeTransferde n ciktimmmm
İki tane .... Hulusi hoca girdi işleme. Bizim hoca yok. Aradı beni hulişi bey yapacak dedi güzel geçti sukurVer çabuk haberleriiii aklım sendeee
Dondurma işlem i için yeterli değilmiş diğerlerinin gelisimleriVer çabuk haberleriiii aklım sendeee
6 tane vardi en son arkadas stoklamis
Ütüyü severim bak.. ama yerlestirmesini gömlekleri falan asmasi bana göre degil., geliyom hemen.. salcalarimida hazir tut,,
Ayh.. cok heyecanli ya.. benimde pazar olmustu canim.. aramizda 1 gün var.. sende idrar testi düsünüyormusun? Yoksa direk 10. günde kanmi vericen?
Hu hu kuzummmm
Bende öyle dinlenmedim
Acikcasi.. zaten firsatta yok.. yemek temizlik vs islere devam.. ayrica markette isimide
Görüyorum.. he öyle agir felan kaldirmiyorum.. gün gectikce transfer bile oldugumj unutup egilip indirip pindirip kaldiriom Allah büyük..O OL desin yeterki...
Direk kan vermen daha saglikli bi sonuc vericektir canim.. bence ver bugün..
Suan coraspin×1 apikobal×1 folbiol×1 climare forte 3 gun bir degistiriyorum bant progestan igne ×1 vecrinone jel×1Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben estrofeme x 2 + Crınone gel x 2 + clexane x 1 folikasit x 1 + devit 3 x 3 damla kullanıyorum
Kesinlikle direk kan vermek daha mantikli heycanimiz az ya testlerle doruklara cikiyoruz:)Bu testler tüp bebekcilere göre degil...
direk kan
Hadi hayirli olsun guzel guzel tutunsunlarTransferde n ciktimmmm
İki tane .... Hulusi hoca girdi işleme. Bizim hoca yok. Aradı beni hulişi bey yapacak dedi güzel geçti sukur Dondurma işlem i için yeterli değilmiş diğerlerinin gelisimleri
Ben opudan 36 saat önce yapmıştım o iğneyi 2 kutu ovitrelle birlikte canım.. ovitrel yumurtaları çatlatırken gonapeptly bir taraftan baskılaması içindi ama seninki şuan ne için bilemedimkizlar bana transferden sonra 3.gün yapmam icin gonapeptyl igne verdiler ne ise yariyo acaba? var mu kullanan?