- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.881
Geçmiş olsunHayırlı olsun canım.bende karın şişliği ve ağrısı şikayetiyle doktoru aradım hastaneye gelin dediler.maalesef ohss olmuşum.hastaneye yatırdılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunHayırlı olsun canım.bende karın şişliği ve ağrısı şikayetiyle doktoru aradım hastaneye gelin dediler.maalesef ohss olmuşum.hastaneye yatırdılar.
Teşekkürler canım.Geçmiş olsun
Ya canım kıyamam var mı elinde başka test sabah gene yap
Bir tane erken gebelik testi kaldi 4 tanedenormal idrar testi var. Bunları internetten ucuza almıştım. Ama pzt. Eczaneden prodüktör almak istiyorum.Hay maşallah bi tedavi parası da testlere vermişsin nevesta81 :)
İnşallah canım önceden bir ben görüyorum sandım ama sizde görünce içim rahatladı.Görülüyor canım bence git gide koyulaşacak bir de sabah ilk idrar ile yap istersen
Çok geçmiş olsun canım Nasıl durumun şimdi?Teşekkürler canım.
Gecmis olsun canm. Suan iyimisinTeşekkürler canım.
Bir tane erken gebelik testi kaldi 4 tanedenormal idrar testi var. Bunları internetten ucuza almıştım. Ama pzt. Eczaneden prodüktör almak istiyorum.
İnşallah canım önceden bir ben görüyorum sandım ama sizde görünce içim rahatladı.
Çok sağol canım.çok zor süreçler bunlar umarım bunca acıya değer herşey.yüzlerimiz gülerYaaa çokk geçmiş olsun .. benimde kasık bel ve bacak ağrısına duramıyorum piskolojim iyice bozuldu pregesteron iğnelerde çok acı veriyo kalçam ve göbeğim mosmor durumda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Gülmek güzeldir İyi düşünelim iyi olsunÇok yatmak iyi değil dedi doktor ama kan akışı icin bana. 2 gün çok ağır is yapma dinle 3. Gün normal devam dedi. Ama ben gulerken kendimi kastım Karnım kaşildi korkuyorum. Ayh. ayh...
İyiyim canım dinleniyorum.. henüz haber yok hastaneden yarın arayacaklar bakalım.. güzel haberler alırım inşallahSöylediklerini dikkate alacağım canım mutlaka. Sağol. . Sen nasılsın iyi msn. Haber var mı hastane den . Embriyo ile ilgili.
Mrb canım senin transfer rarihin ne zaman olmuştu benim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu 1 tane benimde 5. Günüm oluyor ama test tarihim 24 üBeşinci günü bitirdim beklemedeyim 22 haziran test günüm 2 tane 3. Gün embriyolarım var 8 hücreli ve 6 hücreli inşallah ikiside tutar. Sen nedurumdasın peki arkadaşım
Sağol canım. Yarın testi yapmam akşamı bulur. Bu gece annemlerdeyiz eve geç giderimCanim bariz belli yarin ilk.idrarla tkrar yap
Devami da geleck Allahin izniylee canmSağol canım. Yarın testi yapmam akşamı bulur. Bu gece annemlerdeyiz eve geç giderim
Ama biraz biraz hamile havasına girdim sanki. Psikolojim hamile oldu en azından.
Ayy çok heyecanlı bendekilerde predictor sabah yapcam inşallah bakalım off offBir tane erken gebelik testi kaldi 4 tanedenormal idrar testi var. Bunları internetten ucuza almıştım. Ama pzt. Eczaneden prodüktör almak istiyorum.
İnşallah canım önceden bir ben görüyorum sandım ama sizde görünce içim rahatladı.
Canım transferin olmuş muydu hatırlayamadım kusura bakmaSerum veriyorlar.bel ölçümü alıyorlar belirli aralıklarla.ayrıca aldığım sıvı ve çıkarttığım sıvı ölçümü sürekli kayıt altında tutuluyor.eğer gebelik oluştuysa şiddeti artacağı için gözetim altında kalacaksın dedi doktorum.idrar ve kan tahlili yapıyorlar neye bakıyorlar bilmiyorum.
canim cok gecmis olsun yaa tüh umarim hemen toparlarsinSerum veriyorlar.bel ölçümü alıyorlar belirli aralıklarla.ayrıca aldığım sıvı ve çıkarttığım sıvı ölçümü sürekli kayıt altında tutuluyor.eğer gebelik oluştuysa şiddeti artacağı için gözetim altında kalacaksın dedi doktorum.idrar ve kan tahlili yapıyorlar neye bakıyorlar bilmiyorum.
Benimde pazartesi yapıldı yani 12sinde test tarihimde 22 si dediler bana seninki neden öyleki acabaMrb canım senin transfer rarihin ne zaman olmuştu benim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu 1 tane benimde 5. Günüm oluyor ama test tarihim 24 ü
Birde bende iki gündür nefes darlığı var seninde oluyomu acabaBenimde pazartesi yapıldı yani 12sinde test tarihimde 22 si dediler bana seninki neden öyleki acaba
Senin hamile olduğun içime doğuyor öyle hissediyorum sabah haber bekliyoruz sendenAyy çok heyecanlı bendekilerde predictor sabah yapcam inşallah bakalım off off