- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.761
Ben çok cesaretliyim idrar testinde geçen seferde öyleydim 6. Gün başladım yapmaya bunda da yaparım kesin duramamHayırlı olsun benim 7. Günüm testlerimi de aldım ama yapamadım yarına Allah kerim bakalım:)
Parasi kadar var dimi ... 55 tlcikkkk
Hadi bakalim.. yarin yapanlardanmisinnn yoksa pazara miii...
Yaptim testi negatif ben bu sonucu saymiyorum insallah pazartesi kan testinde cikacak:)
Eh parasi kadar havali iste
Bu arada ben 2. günden sonra rutin hayatima geri döndüm.. avm gezdim.. markete gittim.. süpürgeye el vurmadim
Sadece yemek toz va yaptim yani yapiyorumda..
Bendensin desene bende 6. gündeyim ve iki kez yaptım şimdiden.Ben çok cesaretliyim idrar testinde geçen seferde öyleydim 6. Gün başladım yapmaya bunda da yaparım kesin duramam
Hadi bakalım güzel sonuçlar alır bizimle de paylaşırsın insallahBen çok cesaretliyim idrar testinde geçen seferde öyleydim 6. Gün başladım yapmaya bunda da yaparım kesin duramam
Bugun 9. Gunum negatif cikti idrarda ama erken oldugunu dusunuyorum pazartesi tahlil gunumAyyy çok heyecanli galiba ben de yapicam kacinci gunun oluyor yarin
Öyle mi testin erken gebelik testlerindenmiydi pekiBugun 9. Gunum negatif cikti idrarda ama erken oldugunu dusunuyorum pazartesi tahlil gunum
Allah yardımcın olsun kuzumm..Dua edin bana lutfen dayanilacak gibi degil
Sağol canımm çok teşekkür ederimCanim opu ye girdin şu dakkalarda muhtemelen dualarımız seninle
Yumoslar dolu dolu ciksin..jeliboni dualarimiz seninle canim..
Ben çıktım bu defa göremedik birbirimizi
Durumlar böyle balım kısmet artıkjeliboni naptin canim
Evet ben de hergün selamlicam burdan...inşallah pozitifleri de görücez hep birlikte.Benim test günüm çok uzak ya 5.günün 12.gününe koymuşlar testi.O kadar zaman bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum.3.gün embriyosuna göre 10.gün kan versem çıkmaz mı ki?BendenSin
ben de gorduuum ama muhtemelen henuz değer düşük ondan bu kadar silik zaten son günlere yaklastikca bi anda artiveriyor degerBen bile göremiyorum bu sefer
Ewt canm iyiyim 10 tame yumurta toplanmısGunaydin kizlarnaptin canim bugun opun vardi insallah iyi gecmistir
Zaten sende olmasan be. Ne yapacam bilemiyorum. Psikolojim düzeldi sağol canım. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız.
Himmm benim.10 oluyor ok sizden 2 gün öndeyim bebişlerim sizin bebelerden büyük olacak abi abla olacaklardelirdim gene
Günaydın kızlar dün transferden sonra eşim yasakladı telf u ilk gün tehlikeliymiş ona göre, aklım hep buradaydı herkes iyidir inşallah opu olan transfer olan arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun test günüm 28 haziran ama ben 5 gün sonra idrar testi yapmaya başlarım
Gunaydin kizlarnaptin canim bugun opun vardi insallah iyi gecmistir
Ben çok cesaretliyim idrar testinde geçen seferde öyleydim 6. Gün başladım yapmaya bunda da yaparım kesin duramam
Kızlar opudan çıktım geldim.. bu defa ilkine göre daha zor geçti çünkü tam bayılamadım tüm süreçleri hissettim duydum.. hayırlısıyla inşallah çektiğimize değer de yavrularımıza kavuşuruz bir an önce.. yumurta sayım da az çıktı bu sefer 5 tane toplandı.. önceki tüp bebeğimde 12 tane toplanmıştı
Allah yardımcın olsun kuzumm..
Sağol canımm çok teşekkür ederim
Yumoslar dolu dolu ciksin..
İnşallah canım yaa 5 tane yumurtam var umutsuzluğa kapılmayayım değil mi
Ben çıktım bu defa göremedik birbirimizi
Durumlar böyle balım kısmet artık
Evet ben de hergün selamlicam burdan...inşallah pozitifleri de görücez hep birlikte.Benim test günüm çok uzak ya 5.günün 12.gününe koymuşlar testi.O kadar zaman bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum.3.gün embriyosuna göre 10.gün kan versem çıkmaz mı ki?
Masallah canim.. kaliteli olsun hepsi.. sen nasil hissediyorsunnkendini? IyimisinEwt canm iyiyim 10 tame yumurta toplanmıs
Canını sıkma deneyimi mi anlatayım sana benim 3. Gün transferiydi 8. Gün yani senin 6. Gün aynı şeyleri yaşadım varmı yokmu ışığa tut testi parçala var gibi yok gibi kafayı yiyorum herhalde dedim neyse akşam yine yaptım aynı 9. Gün öğleni bekledim yaptım biraz daha belirgindi ama yine çok çok silikti 10. Gün gayet çıplak gözle görünen silik çizgiyi gördüm sakin ol bekle gör bak çıkacak eğer yoksa bembeyaz çıkıyor amuda da kalksan hiç bir şey çıkmıyor bence senin pozitifBendensin desene bende 6. gündeyim ve iki kez yaptım şimdiden.
Evet bunu bende okudum...Kızlar eklediğim resimlerde 3. Gün ve 5. Gün embriyo sunun gün gün gelişimi var ben burdan takip etmiştim
Hayir canim... bugün transfer olduysan .. yarin 1. günün oluyo...Kızlar siz günlerinizi transfer günü 3 günlükse +3 5 günlükse +5 olarak mı hesaplıyorsunuz
Hepside dolu dolu kaliteli olsunlar emiii..Ewt canm iyiyim 10 tame yumurta toplanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?