- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 123
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.641
Benim şuan ikinci denemem şimdide 12 yumurta toplandı.opu öncesi e2 2000 di.2800 olan bi arkadaş vardı.ona yarın yumurtalarınızı toplarız dondururuz e2 niz yüksek riske atmayalım sizi dedi doktor.benimde ilk tedavim öyle olmuştu.tabiki en iyi herkesin kendi doktoruna güvenmekten başka çaresi yok.umarım herşey yolunda gider.bu arada opudan sonra ohss olmamak için en az 3litre su için.Daha yarın opu 18 yumurta var
Kızlar dayanamadım merkeziE2 nin yüksekliği ohss ye sebep oluyormuş ama e2 kaça yükseldiğinde oluyor bilmiyorum. Ben de şu an çok tedirginim hayırlısıyla şu süreç bitseydi başka hiç birşey istemiyorum
Çok teşekkürlerBenim şuan ikinci denemem şimdide 12 yumurta toplandı.opu öncesi e2 2000 di.2800 olan bi arkadaş vardı.ona yarın yumurtalarınızı toplarız dondururuz e2 niz yüksek riske atmayalım sizi dedi doktor.benimde ilk tedavim öyle olmuştu.tabiki en iyi herkesin kendi doktoruna güvenmekten başka çaresi yok.umarım herşey yolunda gider.bu arada opudan sonra ohss olmamak için en az 3litre su için.
İnş sorunsuz geçer herseyimizBenim şuan ikinci denemem şimdide 12 yumurta toplandı.opu öncesi e2 2000 di.2800 olan bi arkadaş vardı.ona yarın yumurtalarınızı toplarız dondururuz e2 niz yüksek riske atmayalım sizi dedi doktor.benimde ilk tedavim öyle olmuştu.tabiki en iyi herkesin kendi doktoruna güvenmekten başka çaresi yok.umarım herşey yolunda gider.bu arada opudan sonra ohss olmamak için en az 3litre su için.
Çok yatmıyorum.aslında yatmak istemiyorum ama sürekli kasık ağrım ve karın şişliğim var oyuzden yatıyorum.bir kere dışarıya çıktım oda izmirde deprem olduğunda çok korkmuştum.başkada çıkmadım.çünkü çok sıcakTransfer olanlarrrrrr bu surecte evde napiosunuz. Ya da eşleriniz gelince dışarı çıkıyor msn? ???
Ayy inşallah çok sağolKızlar dayanamadım merkezi
Aradım e2 yüksekliği iyi diyor sorun yok desi
Aslında çıkıp yürüyüş yapmak iyi gelir.sürekli evde durmak çok sıkıcı.benim yarın transfer olalı bir hafta olacakEşim şimdiden başladı çıkmak yok diye.....
Ben jel kullanıyorum.ama iğne kullananlar sağlık ocağına gidiyorlardı mecburenTransferde sonra da progesterön iğne vurulam lazım iki günde bir. Size kim yapıyor o igneyi
İnş güzel geçer yarınımızAyy inşallah çok sağol
Yaa demi doğru. ... benim hem hap var hem igneBen jel kullanıyorum.ama iğne kullananlar sağlık ocağına gidiyorlardı mecburen
Senin transfer ne zamanİnş güzel geçer yarınımız
Yarın sabah 8 de benim opu ama transfer değil dahaSenin transfer ne zaman
Hadi hayırlısı olur inşallahYarın sabah 8 de
Evett çokkk teşekür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız.En önemlisi moralini yüksek tutmak zaten,hayırlı haberlerini bekliyor olacağım, bol şanslar diliyorum
Bende mi yapicm pazarBu sefer listemi farkli yapmak istiyom
Erkenci cumartesi idrar testciler:
-freyja1979
- @nevesta81
Pazara idrar testi yapanlar:
(Cesareti bulabilen)
-PembeHelvam
- @alya001
- @drunkenduck
-Adige_ (Sen yapmazsan bak küserim )
-Minesuu
Merhaba hadi bakalim hayirli haberlerle insallahYarın sabah 8 de benim opu ama transfer değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?