- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.601
Doğru söylüyosun canım.9 embriyom vardı.toplandığı gün ikinci gün traNsfer olacağı belliydi.iki adet birinci kalite embriyo transfer edildi.kalan 7 embriyo beşinci gün için takibe alındı.beşinci güne geldiler ama dondurulunca çözülmeye dayanamayacak kalitede olduğu için imha edildi.bakalım ne olacak.hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanim embrionunda en saglikli olabilecegi ortamda rahim.. o yüzden Allah ol dedikten sonra.. 2ye 3e 5e hic takilmadimm ben..
Nice insanlar süper kalitede olan embriolara hamile kalamiyo.. cünkü nasip isidir bu..
bi yandanda bakiyorsun. Umutsuz vakalar..Güya "eh iste. Kalitesi idare eder" denilen embriolar.. ikiz tutuo sagliklica.. hersey Allahin OL demesine bakiyor..
Biz istiyoruz hayirlisini .. ddilimiz kalbimiz dua ile.. Allahim bu yolda bekleyenlere önce
Sabir güc kuvvet versin.. sonrada kucaklarini doldursun saglikli bebelerle..
Doğru söylüyosun canım.9 embriyom vardı.toplandığı gün ikinci gün traNsfer olacağı belliydi.iki adet birinci kalite embriyo transfer edildi.kalan 7 embriyo beşinci gün için takibe alındı.beşinci güne geldiler ama dondurulunca çözülmeye dayanamayacak kalitede olduğu için imha edildi.bakalım ne olacak.hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ayyy çok heyecanlı yaaaa Allahım inşallah hepimiz sevinelim bu mübarek gunlerim yüzü suyu hürmetine yarabbim "ol"deBu sefer listemi farkli yapmak istiyom
Erkenci cumartesi idrar testciler:
-freyja1979
- @nevesta81
Pazara idrar testi yapanlar:
(Cesareti bulabilen)
-PembeHelvam
- A alya001
- D drunkenduck
-Adige_ (Sen yapmazsan bak küserim )
-Minesuu
canım hoca kabul eder durumuna göre, ben 5 yıldır denediğim için kabul etti.. Eşin giremiyor transfer anına içeri alınmıyor..
hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar sana :)
benim de yarın opu canım aynı gün olacağız desene.. ben de üzülüyordum topicte kimse kalmadı ben sona kaldım diye
canım sadece opuden bir gün sonra arayıp bilgi vermişlerdi sonra tekrar aramadılar, belirttikleri gün ve saatte transfer için merkeze gitmiştim o kadar..
evet bizim aynı merkezde olmamız şans oldu bildiğim her sorunu cevaplarım kuzum
ben de idrar testi yapmayı düşünmüyorum canım en temizi transferden 10 gün sonra kan testi vermek.. bugüne kadar o idrar testlerinde o kadar çok negatif gördüm ki.. o teste idrarı damlatırken bile kalbim bin beşyüz atıyor..
Canım ben iki gün önce çatlatma iğnesi oldum.o yüzden idrar testi yaparsam yanıltıcı olur diye yapmayı düşünmüyorum .Moralini yüksek tut.. nasipteyse o bebisler .. gelirler cifter cifter.. dualarimiz hepimiz icin..
idrar testine varmisin?
AaaaShinSeGi yupppiiiii... ikiside tutsun insaAllahhhhh...annesi doya doya
Sevsin ikisinide... bol bol dinlen simdi...
huuu benim yarın transfer... pazar nasıl test yapayım aaaaaaa ... o kadar da degillCanim embrionunda en saglikli olabilecegi ortamda rahim.. o yüzden Allah ol dedikten sonra.. 2ye 3e 5e hic takilmadimm ben..
Nice insanlar süper kalitede olan embriolara hamile kalamiyo.. cünkü nasip isidir bu..
bi yandanda bakiyorsun. Umutsuz vakalar..Güya "eh iste. Kalitesi idare eder" denilen embriolar.. ikiz tutuo sagliklica.. hersey Allahin OL demesine bakiyor..
Biz istiyoruz hayirlisini .. ddilimiz kalbimiz dua ile.. Allahim bu yolda bekleyenlere önce
Sabir güc kuvvet versin.. sonrada kucaklarini doldursun saglikli bebelerle..
Aaaa
huuu benim yarın transfer... pazar nasıl test yapayım aaaaaaa ... o kadar da degill
Canım ben iki gün önce çatlatma iğnesi oldum.o yüzden idrar testi yaparsam yanıltıcı olur diye yapmayı düşünmüyorum .
jeliboni sanş işte. Beni aradılar. .. transfer saati değişmiş . 13.00 e alındı. Ben de hemen sordum embriyo lar nasıl. 2ye bolunmusler . Çok sukur
icinde tabiki annesi sev onu :)Yok ben.ikiz istememsadece tutma olasiligi artsin diye off icimde mi acaba suan cok merk ediyorm
o söylemedi ben sordum biri sabah biri 5 biri 7 hücreli imiş ama transfere kadar daha bolunmusler son durumda nasillardi sormadim kafama takarim sonra diye :)Hadi hayırlı olsun canım.hücre sayılarını söyledi mi ahmet bey.
kafeinsiz nescafeler satiliyor onlardan al istersen arada da ondan icersinBen de hekim arkadaşlarımdan bu şekild e bilgi aldım yine de huzursuz oluyorum ama çok seviyorum yahu
28 haziran cnm evlilik yıldönümünüz :)
Oooo süperrrr..ne güzel bi hediye olur pozitifi görürsen.. cokca amin28 haziran cnm evlilik yıldönümünüz :)
İyi fikir ama bir bol köpüklü türk kahvesinin yerini tutmaz gerçi bebişim bana gelsin de ben kahve içmesem de olurkafeinsiz nescafeler satiliyor onlardan al istersen arada da ondan icersin
Çok havaliymis seninki de kız bacımEki Görüntüle 2009642
Kizlar dijital erken gebelik testim geldi... haftada yaziormus bu teste... cesaretim olursa tabi yapmaya
Yaaaa uğur getirir inşallah28 haziran cnm evlilik yıldönümünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?