- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.661
Bu pazar babalar gunu. Test yapacak olanlar insallah pozitif sonuc alirsiniz en guzel babalar gunu hediyesini verirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim saglik kurulusunda vurduruluyor progestan igneProgesteron iğne. Kendiniz mi vuruyorsunuz.
Amiiiiinnn tatlim insallahBu pazar babalar gunu. Test yapacak olanlar insallah pozitif sonuc alirsiniz en guzel babalar gunu hediyesini verirsiniz
Ayyy çok heyecanli galiba ben de yapicam kacinci gunun oluyor yarinCumartesi yada pazar günü idrar testi yapabilirim evde bir tane var:)
Transferde sonra da progesterön iğne vurulam lazım iki günde bir. Size kim yapıyor o igneyi
00Cnm senle ayni gun transfer oldum ddgisiklik varmi vucudunda ?
Yok cnm hersey aynıCnm senle ayni gun transfer oldum ddgisiklik varmi vucudunda ?
Kızlar siz kaçıncı gününüzde duş aldınız bi arkadaşım da 26 mayısta transferi olmuştu ilk denemesi ve hamiş çok şükür darısı başımıza o demişti 1 hafta duş almadım diye Valla bende 4 gün oldu duş yapmadım daha bi iki gün daha bekliyeyim diyorum
kafeinsiz nescafeler satiliyor onlardan al istersen arada da ondan icersin
3 degil cnm 2. Trasnfer oldugumuz gun sayilmiyorBugun 3 . Gundeyim ama hizlica ilik dus aldim.
Yumurta toplanirken e2 yuksek olur o yumuryanin fazla olmasindan dolayi yumurtalar toplaninca e2 kendiliginden duser dusmezse kist oluşurBenim ilk denememde opu öncesi 3000 di.e2 yüksek diye transferim iptal olmuştu.zaten sonrada ohss olmuştum.kaç yumurtanız toplandı peki.
Canim aynen oyle ben de evdeyim rapor aldim ama yatmiyorum ki evde ufak islerle ugrasiyorum sadece agir kaldirma kendini zorlama yeterCok gezdim cok surekli evdemisiniz mecbur saglik ocagina igne icin hergün yuruyorum. E kizda var park diye tutturunca aksamları bide parka çıkıyoruz. Ama taktiri ilahi diyorum. Olacaksa bunlar mani olmaz. Emeklerimiz bosa gitmez isallah hepimizin.
Ben bunu bugun farkettim çok tatliyim ben de saf gibi transferin oldugu gunu de sayiyorum3 degil cnm 2. Trasnfer oldugumuz gun sayilmiyor
Çok havaliymis seninki de kız bacım
Cumartesi yada pazar günü idrar testi yapabilirim evde bir tane var:)
Vauvvv çok havalı test
Cnm cleanblue yi kaca aldin n 11 de 12 tl ben iki tane aldim gecen senelerde hep kullanmistim ama hic cikmamisti bu sefere nasip olur insallahParasi kadar var dimi ... 55 tlcikkkk
Hadi bakalim.. yarin yapanlardanmisinnn yoksa pazara miii...
Eh parasi kadar havali iste
Bu arada ben 2. günden sonra rutin hayatima geri döndüm.. avm gezdim.. markete gittim.. süpürgeye el vurmadim
Sadece yemek toz va yaptim yani yapiyorumda..
Varmis valla sonucu da guzel olur insallah canParasi kadar var dimi ... 55 tlcikkkk
Hadi bakalim.. yarin yapanlardanmisinnn yoksa pazara miii...
Eh parasi kadar havali iste
Bu arada ben 2. günden sonra rutin hayatima geri döndüm.. avm gezdim.. markete gittim.. süpürgeye el vurmadim
Sadece yemek toz va yaptim yani yapiyorumda..
Sahalara döndüm Canım nihayet evimdeyim pazar benim 4.günüm ama çıkmaz ki Çarşamba yapmayacak mıydıkD drunkenduck canimmm.. nerelerdesin.. nasil geciyor günlerin.. erken gebelik testini aldin mi? Pazara varmisin?
Ahhh ahhh tr den bana yollayani bulsaydim alicaktim bi 10 taneCnm cleanblue yi kaca aldin n 11 de 12 tl ben iki tane aldim gecen senelerde hep kullanmistim ama hic cikmamisti bu sefere nasip olur insallah