- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.581
Cok sevindim cnm hayirlisiyla tutunsunlar insallah hic birakmasinlarBebislerimi aldim simdi yatiyorum merkezde birazdan cikarim :) 2 tane koyuldu cok şükür durumlari da iyiymiş:)
canim benim biri iyi durumda ama digerinin gelisimi geriden geliyor dondurulacak durumda degil ondan çöp olmasin diye koyuldu... ahhh yavrum benim bi de o tutarmis :) senin de belki tek yumurya ikizi olur tek koyulup öyle olanlae oluyormus :)Cok sevindim cnm hayirlisiyla tutunsunlar insallah hic birakmasinlarbana neden 1 tane koydular ya herkese iki koyulmus
Yok ben.ikiz istememcanim benim biri iyi durumda ama digerinin gelisimi geriden geliyor dondurulacak durumda degil ondan çöp olmasin diye koyuldu... ahhh yavrum benim bi de o tutarmis :) senin de belki tek yumurya ikizi olur tek koyulup öyle olanlae oluyormus :)
Rabbim can versin ikiside tutar inş :))Bebislerimi aldim simdi yatiyorum merkezde birazdan cikarim :) 2 tane koyuldu cok şükür durumlari da iyiymiş:)
Hadi hayırlı olsun canım.hücre sayılarını söyledi mi ahmet bey.Bebislerimi aldim simdi yatiyorum merkezde birazdan cikarim :) 2 tane koyuldu cok şükür durumlari da iyiymiş:)
Benim doktorum çay ve kahveyi tedaviye başladığım ilk gün yasaklamıştı.halen de içmiyorum.
O kadardan bişey olmaz canım.birsürü ilaç kullanıyoruz bu süreçte onlarında içinde hamilelerde kullanılmaz yazıyor ama kullanıyoruz.tutunsunlarda 9 ay razıyım yemeyip içmemeyeHiç sorma kahve konusunda benim doktorum hiçbirşey söylemedi, muhtemelen unuttu ve bende hatırlatmadım bilereknormalde günde en az 3 tane türk kahvesi içerdim ama bu hafta tek bir tane içtim. Aklımda sadece kahve var. Çay hala içiyorum ama kahveyi büyük ölçüde azalttım.
Ben de hekim arkadaşlarımdan bu şekild e bilgi aldım yine de huzursuz oluyorum ama çok seviyorum yahuben hemsireye sordum fazla olmamak şartıyla zarari yok dedi. bi yerde okumustum günde 1 fincan kahve veya 2 bardak cay mesela o kadar sınırlı tutmak gerek yaziyordu
Aynen ben de canım şimdi 1 türk kahvesi 3 bardak da çay en fazlaHiç sorma kahve konusunda benim doktorum hiçbirşey söylemedi, muhtemelen unuttu ve bende hatırlatmadım bilereknormalde günde en az 3 tane türk kahvesi içerdim ama bu hafta tek bir tane içtim. Aklımda sadece kahve var. Çay hala içiyorum ama kahveyi büyük ölçüde azalttım.
Hayırlı olsun canım hoş gelmiş annelerine bebişlerBebislerimi aldim simdi yatiyorum merkezde birazdan cikarim :) 2 tane koyuldu cok şükür durumlari da iyiymiş:)
Hayırlı olsun canım23 haziran test günüm canım.iki embriyo transfer edildi.
23 haziran test günüm canım.iki embriyo transfer edildi.
Ben ege üniversitesinde yaptırıyorum canım.üçüncü gün pazara geldiği için benimle opu olan herkesin transferini ikinci gün yaptılar.(bu durumdan hiç hoşlsnmasam da )yani çok erken transfer oldum.Ayyyh seninle aramda demek 2 güncük var.. kacinci gün embriolariydi peki canim?
Ben ege üniversitesinde yaptırıyorum canım.üçüncü gün pazara geldiği için benimle opu olan herkesin transferini ikinci gün yaptılar.(bu durumdan hiç hoşlsnmasam da )yani çok erken transfer oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?