- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.121
Kullaniyorm cnm sabah 2 aksma 2 bide gobegimde bantlar var e2 bantlari heryerim ostrojen olduestrafem kullaniyor musun? o bende adet ağrısı yapmisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyorm cnm sabah 2 aksma 2 bide gobegimde bantlar var e2 bantlari heryerim ostrojen olduestrafem kullaniyor musun? o bende adet ağrısı yapmisti
Tesekkur ederim cnm :)1 tane traanfer olck cnm dondurulmus gecen ay opu oldum dondurduk ikisini 1 ini transfer etckler iki koymuyorlarHaklisin canim.. rahat olmaya
Calisiyorum lakin elimde degil iste bazen banta sariyom
Embriolardan haber varmi?
Amin canisi aaaaaminnnn..
Canim benim.. hic bi söz seni suan teselli edemez biliyorum... ama Allaha teslimimiz hepimiz..
Demek herkesin bi hayirli vakti var... sen sebebink doktriunla bir an önce konus.. embriolog bi gözlemde bulunmustur elbet... ona göre vitamin vs gibi takviyeler al.. insallah hersey diledigin gibi olur ve kavuaursub yavruna...
Cok sükür canim cok cok gecmis olsun.. kac yumos toplanmis..
Amin canim..
Hosgeldin aramiza.. genelde 3-5 igne günün arasinda cagiriyo canim.. Rabbim yardimcin olsun..
Bence ile alakali degil canim.. kendini bosa üzme..
doktorumla
Görüstüm progestan hormonu cok yüksek oldugundan batma sanci hissiyati olusuyormus..
Yani tamameeeeen normalmis.. relaks ol..
Cok sükürrr..
Aramiza hosgeldin canim...
Kac embrio transfer olucak? Donmus mu? Taze mi? hakkinda hayirlisi..
Bence estrofem
Yapiyo..
Cok gecmis olsun caniiisiii.. kac yumosun oldu..
Kasiklarina siack su torbasi koy.. iyi geliyo..
1 tane traanfer olck cnm dondurulmus gecen ay opu oldum dondurduk ikisini 1 ini transfer etckler iki koymuyorlar
Benim ki cok kolay gecti cnm ki ben cok korkak biriyim muayene bile olamiyorm dusun. Iceri girmemle cikmam bir oldu ne agri ne bisiy hatta narkozun etkisiylee kendimi ne kadar korkuttuysam ee hani neden agrim yok demisim cok cok basit korkmayinay bu opu çok mu ağrılı bir şey narkoz vermiyolar mı
ay bu opu çok mu ağrılı bir şey narkoz vermiyolar mı
Insallah cnm suan embriyoyu dusunmuyorum aklim fikrim transferde cok korkuyormHakkinda hayirlisi olsun canim.. heyecanli sürece giriyorsun safak sayicaz birlikte insallah
evet cnm histeroskopi oldum rahmim de bi sorun cikmadi ama cizik atma islemi yapıldı embriyo daha iyi tutunsun diyeInsallah cnm. Sen histeroskobimiy di nydi onu oldun mu.? Allah kimsenin emegini bisa cikarmasin
PembeHelvam rahat ol dediğime bakma teselli vermeye çalışıyorum ama ben de öyleyim bant sürekli sarıyor rahat olmamız çok güç gibi Sabah aradılar 6 dan 5 i döllenmiş dr konuşup 3. gün mü 5. Gün mü transfer olucak karar vericeklermiş ben yine 3. Gün olsun istiyorum ama bakalım onlar nasıl karar vericek her gün arayıp bilgi vereceklermiş
aslinda cok kolay ben 3 kere opu oldum sadece cok cok hafif bi agri daha doğrusu bi gerginlik şişkinlik oluyor karnimda baska hic sikayetim olmadi. bazi kisilerde nadiren cok agri oluyor sanirimay bu opu çok mu ağrılı bir şey narkoz vermiyolar mı
Opudan ciktin mi cnm sen ? Iyi sevindim zoru atlattin gelsin bebelerr artikevet cnm histeroskopi oldum rahmim de bi sorun cikmadi ama cizik atma islemi yapıldı embriyo daha iyi tutunsun diye
o zaman kesin o agri yapiyordur sen yine de bi doktoruna sor. benimki bana hic estrafem ya da bant filan vermemis şaşırdımKullaniyorm cnm sabah 2 aksma 2 bide gobegimde bantlar var e2 bantlari heryerim ostrojen oldu
Insallah cnm suan embriyoyu dusunmuyorum aklim fikrim transferde cok korkuyorm
anladım canım çok sağoalsın narkoz veriyolar zatend imi sanrıım bu şikayetler işlem bittikten sonra oluyor?aslinda cok kolay ben 3 kere opu oldum sadece cok cok hafif bi agri daha doğrusu bi gerginlik şişkinlik oluyor karnimda baska hic sikayetim olmadi. bazi kisilerde nadiren cok agri oluyor sanirim
opu dün oldu kuzum :) sagolS
Opudan ciktin mi cnm sen ? Iyi sevindim zoru atlattin gelsin bebelerr artik
Insallah cnm benim Rabbim hepimize nasip etsin insallahKorkma annesiiii..
Sana kavusmayi bekleyen bi miniginnn vaarrr
Aaa okumustumm yaa kafa bi milyon unutuverdim bi an pardon canimopu dün oldu kuzum :) sagol
evet cnm narkoz veriyorlar ve de serumle ağrı kesici de veriyorlar sen bayginken o yuzden uzun süre agri filan olmuyor bu saydıklarım sonradan hafif hafif oluyoranladım canım çok sağoalsın narkoz veriyolar zatend imi sanrıım bu şikayetler işlem bittikten sonra oluyor?