- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.081
Çok erken olduğu için ondan olmayabilir ama inşallah ondandırKiz hamismisin yoksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken olduğu için ondan olmayabilir ama inşallah ondandırKiz hamismisin yoksa?
Bugün rahime yerlesiyo embrio .. ay insallah insallah sImsIki tutunurlar ..Çok erken olduğu için ondan olmayabilir ama inşallah ondandır
PembeHelvam İnşallah tutunur, artık 72 saati doldurduk. Belkide tutunmuştur
Bende sadece kasıklarda hafif ağrıma oluyor arada bir ama normalde adet sancısı gibi olabileceğini söylemişti doktorum. Benim adetim sancısız olur zaten bende olmasını beklemiyorum o yüzden. Seninki normaldir bence.nevesta81 freyja1979 @alya001
Ben ara ara adet sancisi gibi sancilaniyom..
sizdede öylemi? Normal mi ya .. cok fazlada iyimiki
Herseyden iskillenir oldumBende sadece kasıklarda hafif ağrıma oluyor arada bir ama normalde adet sancısı gibi olabileceğini söylemişti doktorum. Benim adetim sancısız olur zaten bende olmasını beklemiyorum o yüzden. Seninki normaldir bence.
henüz haber yok cnm. daha once klomen kullandigimda doktor bana böyle bata 7 gün kala betahcg ignesi yapacakti ama sonra progesteron baktirdi cok guzel yukselmis gerek yok dedi. yani faydali bisey yapilmasi şart degil ama yapilsa güzel olacak bi yöntemBende simdi ögrenicem canim.. bekliyorum suanda doktorumu.. ama ShinSeGi yazmis .. sanirim o sebepten dolayi vuruyolar igneyi. Bakalim detayi ögreneyim... yazarim..
Öyle miii.. ilkinde hic vurulmadim canim.. her doktorun isleml farkli oluyo sanirim... bakalim hayirlisi.. haber var mi embriolarindan? Insallah hepsi güzelce döllenmistir...
Sorma canim ya.. bi sekilde geciyo zaman.. ve yaklasiyoooo test günü
henüz haber yok cnm. daha once klomen kullandigimda doktor bana böyle bata 7 gün kala betahcg ignesi yapacakti ama sonra progesteron baktirdi cok guzel yukselmis gerek yok dedi. yani faydali bisey yapilmasi şart degil ama yapilsa güzel olacak bi yöntem
rica ederim cnm. adet ağrısı gibi agrilarda normal hic korkma :) adet agrisi cekip pozitif sonuc alan cokTamam canim icimi rahatlattin..
cok tsk ederim bu degerli bilgiler icin..
Balsin...rica ederim cnm. adet ağrısı gibi agrilarda normal hic korkma :) adet agrisi cekip pozitif sonuc alan cok
Rahat ol şu dönem resmen psikolojik savaş veriyoruz hepimiz ağrı olsa neden ağrıyor olmasa neden ağrı yok diye kendimizi yiyip duruyoruz hayatımızın sınavı bu olsa gerek allah hepimize sabır versin şu yolda hepimizin yüzünü güldürsün inşallahTamam canim icimi rahatlattin..
cok tsk ederim bu degerli bilgiler icin..
Benim de oluyor ama daha çok batma şeklinde ve ilk günlere nazaran daha az bilemedim kendimi dinlememeye çalışıyorum çünkü araştırdığım kadarıyla tutunma belirtisi diye birşey olmuyormuş adet belirtisi ile gebelik belirtisi ayni yani bu yüzden kendimizi dinlememeliyiznevesta81 freyja1979 @alya001
Ben ara ara adet sancisi gibi sancilaniyom..
sizdede öylemi? Normal mi ya .. cok fazlada iyimiki
Ne yazık ki bugün kötü haberi aldım yumurtalar dollenmemis bir daha ki ay tekrar denemeyi düşünüyoruz. Umarım bu sefer daha iyi olur herşey.Merhaba moralini bozma lütfen önemli olan yumurtaların adeti değil kalitesi canım hayırlı olur inşallah ve de geçmiş olsun
Bana bugun verdiler canimopu sonrasi dostinex kullanan var mi? olasi bir ohss yi engellemek icin veriliyormuş sanirim. ama cok fena mide bulantisi yapiyor
Az önce masada yemek yerken sol kasığıma bir batma oldu ama biraz şiddetli geldi bana. Şimdi ayaklarımı biraz yukarı kaldırıp oturdum. Keşke işe gelmeseymişim dedim.Benim de oluyor ama daha çok batma şeklinde ve ilk günlere nazaran daha az bilemedim kendimi dinlememeye çalışıyorum çünkü araştırdığım kadarıyla tutunma belirtisi diye birşey olmuyormuş adet belirtisi ile gebelik belirtisi ayni yani bu yüzden kendimizi dinlememeliyiz
Sadece çok dua ediyorum hepimiz için gerćekten tüm kalbimle...
canim vitamin takviyeleri kullaniyor musunuz esinle? omega, koenzim, multivitamin vs.. bi de hakiki ari sütü cok faydali. tabi 3 ay kullandiktan sonra etkileri orataya cikmaya başlıyor. bi de esinin sperm seciminde imsi ya da picsi uygulandi mi? bazen spermlerden dolayi da döllenme olmayabiliyormus.Ne yazık ki bugün kötü haberi aldım yumurtalar dollenmemis bir daha ki ay tekrar denemeyi düşünüyoruz. Umarım bu sefer daha iyi olur herşey.
hadi gecmis olsun cnmOpu den çıktım çok şükür iyiyim.. sersem gibiyim. Ilaclari yazacaklar onu bekliyorum