- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.141
sen anestezili gibi olmussun desene :))) transfer heyecanindandir:)))Aaa okumustumm yaa kafa bi milyon unutuverdim bi an pardon canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen anestezili gibi olmussun desene :))) transfer heyecanindandir:)))Aaa okumustumm yaa kafa bi milyon unutuverdim bi an pardon canim
peki transfer nasıl oluyo canım orada ağrı ve narkoz var mı:)evet cnm narkoz veriyorlar ve de serumle ağrı kesici de veriyorlar sen bayginken o yuzden uzun süre agri filan olmuyor bu saydıklarım sonradan hafif hafif oluyor
Kızlar ya kafama bi şey takıldı bana dün 3.gün transferi yapmışlardı, yarın 5.gün transferi yapacaklar bu ilk transferin tutunmasını olumsuz etkilemez değil mi?ya miniğim tam tutunuyosa o sırada..kafamda deli sorular
Aynen aynen ne yaptigimi unutuyorum nerdeyom bensen anestezili gibi olmussun desene :))) transfer heyecanindandir:)))
yok cnm yok etkileyecek olsa zaten riske atip yapmazlar. ben cok duyuyorum ardasik transfer başarı şansını arttiriyormusKızlar ya kafama bi şey takıldı bana dün 3.gün transferi yapmışlardı, yarın 5.gün transferi yapacaklar bu ilk transferin tutunmasını olumsuz etkilemez değil mi?ya miniğim tam tutunuyosa o sırada..kafamda deli sorular
yok cnm o ayni smear almak gibi hic agri yok spekulum takılıyor ve pipet gibi bi enjetorle embriyolari koyuyorlar 5 dk lik iş. sadece vajinusmus vs olanlara anestezi yapiliyor sanirim. transferdeki tek sorun sıkışık olmakpeki transfer nasıl oluyo canım orada ağrı ve narkoz var mı:)
Bayiltmadilarmi canım. Sonradan mi ağrı oldu. Ben de 11 de yaptırdım iyiyim şükür ...Kizlar kimsenin gozunuzu korkutmak istemem ama benim opu cok zordu inim inim inledim agridan agri esigimde yuksektir benim suan iyiyim cok sukur
Narkoz var canım. Ameliyathane ortamı . Bence zor olan uyuyan kadar. Çünkü etrafındaki aletleri falan görüyorsun. Narkoz gelince zaten uyuyorsun.ay bu opu çok mu ağrılı bir şey narkoz vermiyolar mı
Geçmiş olsun canım. İyi haberlere az kaldı benceKizlar ben ciktim merkezden eve geldim..
hcg ignesi oldum.. yerlesmede destek oluyormus..
Doktorum bunu uygun gördü..
ayrica kan aldilar.. tekrardan progrstan hormonunu ölcücekler.. önlem
Amacli.. bidaha haftaya carsamba insallah kan testine cagirdi
cnm sana son durum nedir diye yazacaktım sen yazdın gerçekten üzüldüm ımsı yöntemıde uyguladın, vitamınde kullandın neden böyle birsey oldu? Rabbimin takdiri dua edelım o iki embriyona Rabbim can versın ve sana ıkı evlat olsunlar .Kizlar malesef bende haberler pek iyi değil. 14 yumdan sadece 5i olgun çıkmış onun da sadece 2si döllenmiş soktayim daha 6 ay once ki tedavimde 9 yum toplandi 8i dollendi 5i 5.güne gitti. 6 ayda nasil böyle tepe taklak olur, o kadar vitamin vs kullandik bi de 6 aydir burasi daha iyi diye merkez degistirdim daha beter oldu. acaip üzüldüm agladim şoku yeni atlattim. Rabbim artik o 2 embriyoma saglik sihat versin, artik diken üstünde beklicez.
demekki neymis yumurta sayisi önemli degilmis o kadar sevinmistim 14 yum bu sefer ne guzel bi sürü embriyom olcak diye
Kizlar malesef bende haberler pek iyi değil. 14 yumdan sadece 5i olgun çıkmış onun da sadece 2si döllenmiş soktayim daha 6 ay once ki tedavimde 9 yum toplandi 8i dollendi 5i 5.güne gitti. 6 ayda nasil böyle tepe taklak olur, o kadar vitamin vs kullandik bi de 6 aydir burasi daha iyi diye merkez degistirdim daha beter oldu. acaip üzüldüm agladim şoku yeni atlattim. Rabbim artik o 2 embriyoma saglik sihat versin, artik diken üstünde beklicez.
demekki neymis yumurta sayisi önemli degilmis o kadar sevinmistim 14 yum bu sefer ne guzel bi sürü embriyom olcak diye
@cnsg canim sana ilaçlar verildi Mi. Kac tane yumurta toplandı. İşlemin kaç dk sürdü. Durumun nasıl ağrı sizi kanama var mı? ???????
canım ameliyathanede gözümü açar açmaz sordum umarım yanlış duymamisimdir... 10 tane dedilerCanikom
Sendeki durumlar nasil.. kac yumos
Toplandi..
Masallah canim.. hepsi insallah sagliklica döllenir.. göbisine cift cift konarValla
canım ameliyathanede gözümü açar açmaz sordum umarım yanlış duymamisimdir... 10 tane dediler