- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.101
genelde doktorlar ilk igneden 3 veya 5 gün sonra kontrole çağırıyor ondan sonra da 2-3 günde bir kontrole çağırıyorArkadaşlar merhaba Rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ben de ilk tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse. Adetin 2. Günü gittiğimde ilaç verecek. Yumurta takibi için tekrar ne zaman gidiliyor? Bayrama mı denk gelecek merak ediyorum da.
ilk tedavimde de kullanmıştım ben. berbat bi ilac yaa midemi mahfediyorBana bugun verdiler canim
canim arkadasim da 4.gün transferi oldu ve 3.gün çalışmaya başladı gerci onun işi masa başı senin de öyle mi bilmiyorum... bugün o arkadaşım pozitif sonucu aldi :) icin rahat olsun, belki de tutunuyordur sana. ara ara dinlenerek çalış, eve gidince de uzat ayaklarini yat dinlenAz önce masada yemek yerken sol kasığıma bir batma oldu ama biraz şiddetli geldi bana. Şimdi ayaklarımı biraz yukarı kaldırıp oturdum. Keşke işe gelmeseymişim dedim.
Korkmayın kolay gectiii kızlar. .. ben korkuyordum. Ama iyiimhadi gecmis olsun cnm
Hadi bakalım hayırlı olsun transfer bekleyenler kulübüne hoşgeldinOpu den çıktım kizlarrrrr
Cnm opun nasil gecti. Benim de bugun transferim var saat 4 te dualariniz da beni unutmayin cok korkuyormcanim bugün opu var :) sen naptin?
Gecmia olsun canm guzel guzel.dollensin yavrucaklarOpu den çıktım kizlarrrrr
O bendede var ama adet sancik neden var o zaman klinigi gittigimde sorcam bakalimBende kullanıyorum ama birsey yok bende. Sadece yanma var kalcamda
O bendede var ama adet sancik neden var o zaman klinigi gittigimde sorcam bakalim
cok kolay gecti cok şükür cnm 14 yum toplanmis ama kaci dollendi bilmiyorum bugün öğrencem. simdiden hayirli olsun artik bugünden itibaren sende anne adayisinCnm opun nasil gecti. Benim de bugun transferim var saat 4 te dualariniz da beni unutmayin cok korkuyorm
estrafem kullaniyor musun? o bende adet ağrısı yapmistiO bendede var ama adet sancik neden var o zaman klinigi gittigimde sorcam bakalim
İş arkadaşlarım sağolsun çok yardımcı oluyorlar. Ayaklarımıda uzatmamı sağladılar. Keyfim yerinde aslında ev konforunda bir ortam hazırladılar.canim arkadasim da 4.gün transferi oldu ve 3.gün çalışmaya başladı gerci onun işi masa başı senin de öyle mi bilmiyorum... bugün o arkadaşım pozitif sonucu aldi :) icin rahat olsun, belki de tutunuyordur sana. ara ara dinlenerek çalış, eve gidince de uzat ayaklarini yat dinlen
Rahat ol şu dönem resmen psikolojik savaş veriyoruz hepimiz ağrı olsa neden ağrıyor olmasa neden ağrı yok diye kendimizi yiyip duruyoruz hayatımızın sınavı bu olsa gerek allah hepimize sabır versin şu yolda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Benim de oluyor ama daha çok batma şeklinde ve ilk günlere nazaran daha az bilemedim kendimi dinlememeye çalışıyorum çünkü araştırdığım kadarıyla tutunma belirtisi diye birşey olmuyormuş adet belirtisi ile gebelik belirtisi ayni yani bu yüzden kendimizi dinlememeliyiz
Sadece çok dua ediyorum hepimiz için gerćekten tüm kalbimle...
Ne yazık ki bugün kötü haberi aldım yumurtalar dollenmemis bir daha ki ay tekrar denemeyi düşünüyoruz. Umarım bu sefer daha iyi olur herşey.
Opu den çıktım çok şükür iyiyim.. sersem gibiyim. Ilaclari yazacaklar onu bekliyorum
Arkadaşlar merhaba Rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ben de ilk tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse. Adetin 2. Günü gittiğimde ilaç verecek. Yumurta takibi için tekrar ne zaman gidiliyor? Bayrama mı denk gelecek merak ediyorum da.
Az önce masada yemek yerken sol kasığıma bir batma oldu ama biraz şiddetli geldi bana. Şimdi ayaklarımı biraz yukarı kaldırıp oturdum. Keşke işe gelmeseymişim dedim.
Opu den çıktım kizlarrrrr
Cnm opun nasil gecti. Benim de bugun transferim var saat 4 te dualariniz da beni unutmayin cok korkuyorm
Kizlar bisiy sormak istiyorm aranizda progestan igne olan varmi 20..gunum bugun transferim var ama ara ara adet sancisi oluyor normal mi acaba ???
Kizlar kimsenin gozunuzu korkutmak istemem ama benim opu cok zordu inim inim inledim agridan agri esigimde yuksektir benim suan iyiyim cok sukur
Insallah cnm. Sen histeroskobimiy di nydi onu oldun mu.? Allah kimsenin emegini bisa cikarmasincok kolay gecti cok şükür cnm 14 yum toplanmis ama kaci dollendi bilmiyorum bugün öğrencem. simdiden hayirli olsun artik bugünden itibaren sende anne adayisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?