- 8 Nisan 2016
- 134
- 82
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.041
Adetimin 13. Gunu tedaviminda 12. GunuKızlar allah kolaylıklar versin kacıncı gününğzde opu olcaksınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin 13. Gunu tedaviminda 12. GunuKızlar allah kolaylıklar versin kacıncı gününğzde opu olcaksınız acaba
tamam işte o imsi yöntemi oluyor. eğer bu yöntem kullanilacaksa başarı şansı cok yüksek rahat ol cnm ben bu sefer gonal f 187,5 kullandim ama sonradam yavas yavas düşürdük dozu yaninda merional 75 kullandim.Cnm o yöntemler nasıl bizim doktor spermleri 6000 kat büyütüp en uygun spermi buluyoruz dedi o yüzden morfoloji çok önemli değil dedi aynı şeyden mi bahsediyoruz. İnş olucak bu sefer cnm, senin doz ne kadar bizim 150 gonal f uygulayacak
14 cnmKızlar allah kolaylıklar versin kacıncı gününğzde opu olcaksınız acaba
Uyuyup uyanma dahilbenim opu 6 dk degilmis ben yanlış bakmisim yaklaşık 50 dk sürmüş odadan gidip gelmem
aynen cnm uyaninca yazdim eşime. normalde yataga alinirken uyanirdim ben bu sefer hic hatirlamiyorum yataga filan ne zaman yatirdilar.Uyuyup uyanma dahil
Ay evet yaa 7 gün kaldı kan testime inşallah senin de 10 mu kalmış oldu
Kizlar benim bugünkü en kolay opum oldu. odadan gidip geri gelmem 7 dk sürmüş. whatsaptan esime yazmisyim ordan anladim. kaldiki ben orda anestezi doktoru ile muhabbet ettim filan... sanirim 5 dk da toplamislar. ama normalde ben yarim saat filan yatiyordum bu sefer hemen uyandirip iyisen giyinip cikabilirsin dediler esimi de yanima almadiklari icin hemen giyinip çıktım ama o 2 saat bende hayal meyal var sarhoş gibiydim resmen doktor ilaclari saymis eşim anladindi demis cok iyi anladim demisim hic birini hatirlamiyorum Allahtan detayli yazip elimize verdiler.
üstelik bu sefer sıfır agri sızı var lekelenme bile islem bitimi azcik oldu gecti o kadar.
Adige_
Canım benim ilk tüp bebeğimde doktorum 10.günün sabahı arayıp hadi git kan ver demişti çıkar artık demişti.. ben yine 10.gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini.. siz beklicek misiniz 12.günü?Kan testime 8 gün kaldi insallah canim
ayyy supermis yaaBenide narkoz cok fena yapio ..
Söyle söyliim.. sacmaliyorum
Deli deli seyler söylüyorum..
bu seferkinde mesela afrikaya gidip kangurulara binmisim güya onu anlatmisim esime
Benide narkoz cok fena yapio ..
Söyle söyliim.. sacmaliyorum
Deli deli seyler söylüyorum..
bu seferkinde mesela afrikaya gidip kangurulara binmisim güya onu anlatmisim esime
anladım cnm inş Rabbim nasip ederde meleklerımıze kavusuruztamam işte o imsi yöntemi oluyor. eğer bu yöntem kullanilacaksa başarı şansı cok yüksek rahat ol cnm ben bu sefer gonal f 187,5 kullandim ama sonradam yavas yavas düşürdük dozu yaninda merional 75 kullandim.
ayrıntılı yazmaları çok iyi olmuş bende o durumdayken aklımda tutamazdım :)Kizlar benim bugünkü en kolay opum oldu. odadan gidip geri gelmem 7 dk sürmüş. whatsaptan esime yazmisyim ordan anladim. kaldiki ben orda anestezi doktoru ile muhabbet ettim filan... sanirim 5 dk da toplamislar. ama normalde ben yarim saat filan yatiyordum bu sefer hemen uyandirip iyisen giyinip cikabilirsin dediler esimi de yanima almadiklari icin hemen giyinip çıktım ama o 2 saat bende hayal meyal var sarhoş gibiydim resmen doktor ilaclari saymis eşim anladindi demis cok iyi anladim demisim hic birini hatirlamiyorum Allahtan detayli yazip elimize verdiler.
üstelik bu sefer sıfır agri sızı var lekelenme bile islem bitimi azcik oldu gecti o kadar.
Adige_
Bgğn benimde adetimin 11.günü tedavimin 9. Sıkıldım bende birazcık merakta ediyrm cumartesiye kadar olurmu acaba yaAdetimin 13. Gunu tedaviminda 12. Gunu
Canım benim ilk tüp bebeğimde doktorum 10.günün sabahı arayıp hadi git kan ver demişti çıkar artık demişti.. ben yine 10.gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini.. siz beklicek misiniz 12.günü?
Beni de esim video ya almis kaynanayla ayni evde yasanmaz diyorum Hemsire niye ben 15 senedir yasiyorum diyince ayiliyorum, tabi gecimde varsa yasanir diye kiviriyorum yurtdisinda yasiyorum kaynana yakinimda da degil halbukiNarkoz kafasi iste :)