- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.061
olabilir neden olmasin :) insallah bebistendirGünaydın kızlar sonunda dayanamayıp işe geldim ve sabah kahvaltımı yaparken ( her zaman yediklerimi) bir iki lokmadan sonrasını yiyemedim, mide bulantısı tuttu öğürme falan oldu, ilk defa böyle birşey yaşadım. Tutmuş olsa bile 5. gün transferinin 3. günündeyimyani bu mide bulantısı o mide bulantısı olamaz değil mi?
Erken gibi canım. . İlaçlardan olabilirGünaydın kızlar sonunda dayanamayıp işe geldim ve sabah kahvaltımı yaparken ( her zaman yediklerimi) bir iki lokmadan sonrasını yiyemedim, mide bulantısı tuttu öğürme falan oldu, ilk defa böyle birşey yaşadım. Tutmuş olsa bile 5. gün transferinin 3. günündeyimyani bu mide bulantısı o mide bulantısı olamaz değil mi?
Amin hastane önündeyim. Dua edin kizlarrr opu icin
Amin. ... inşallah iyi olarak ve mutlu çıkarım şu kapıdan kızlarhadi hayırlı sağlıklı operasyon olsun inşallah.. bize güzel haberlerle gel canım, her şey gönlünce olsun ve doğum günün kutlu olsuunnn
Kizlar delilik yapip erken gebelik testi siparis verdim.
Size duyuruyorum..
freyja1979 nevesta81 A alya001 [/QUOTE
yapmayı düşünüyormusun benimde evde bir tane olması lazım ama çok erken olduğunu düşünüyorum:)
inşallah hepsi yaşar canım benim 15 yumurta toplamıştı 6 tanesi döllendi 1 kaliteli 1 tanede orta kaliteli embriyo kaldı ikiside transfer edildi ama dondurulacak embriyom kalmadı.
Sağol canım sonu iyi olsun inşallah, benim de ilk tedavimde 4 toplanmıştı, 3 ü döllendi 2 si yerleşririldi tuttu ama düşük yaptım, bunda da beklentim 2 tane transfer olması , dondurulmuş kalırsa güzel olur.inşallah hepsi yaşar canım benim 15 yumurta toplamıştı 6 tanesi döllendi 1 kaliteli 1 tanede orta kaliteli embriyo kaldı ikiside transfer edildi ama dondurulacak embriyom kalmadı.
Hcg iğnesi ne olaki acaba?? Çatlatma iğnesi olabilir mi? Bazılarında onu duymuştum transfer sonrası çatlatma iğnesi yapanları. Benim ayın 18'inde kan sulandırıcı iğnelerim başlayacak. Başka bir iğne demediler bana.Kizlar bende merkeze gidiyorum,, hcg ignesi olucakmisim.. hic yapildimi size?
yapilmadi ama bi doktorum soylemisti tutunmaya yardimci oluyormus vücuda beta hcg verince bi nevi vücudu kandirmis oluyormus hamileliyim diye vücut da ona göre hareket ediyormus. sanirim bana da yapilacak transfer sonrasi çünkü benim doktor da iki tane igne aldirdi suan biri duruyor sonra kullancaz dediKizlar bende merkeze gidiyorum,, hcg ignesi olucakmisim.. hic yapildimi size?
Ah ah geçmiyor diyoruz ama ben 6 sen 5 günü geride biraktin bak bugün benim 6 senin 7 kaldı Allahım inşallah pozitifi de gösterir bizeKan testime 8 gün kaldi insallah canim
Ay ben de anestezi dr una elimi tut demisim allam yarabbim :)Benide narkoz cok fena yapio ..
Söyle söyliim.. sacmaliyorum
Deli deli seyler söylüyorum..
bu seferkinde mesela afrikaya gidip kangurulara binmisim güya onu anlatmisim esime
Hcg iğnesi ne olaki acaba?? Çatlatma iğnesi olabilir mi? Bazılarında onu duymuştum transfer sonrası çatlatma iğnesi yapanları. Benim ayın 18'inde kan sulandırıcı iğnelerim başlayacak. Başka bir iğne demediler bana.
Öğren bakalım neymiş, bize de anlatırsın.
yapilmadi ama bi doktorum soylemisti tutunmaya yardimci oluyormus vücuda beta hcg verince bi nevi vücudu kandirmis oluyormus hamileliyim diye vücut da ona göre hareket ediyormus. sanirim bana da yapilacak transfer sonrasi çünkü benim doktor da iki tane igne aldirdi suan biri duruyor sonra kullancaz dedi
Ah ah geçmiyor diyoruz ama ben 6 sen 5 günü geride biraktin bak bugün benim 6 senin 7 kaldı Allahım inşallah pozitifi de gösterir bize
Günaydın kızlar sonunda dayanamayıp işe geldim ve sabah kahvaltımı yaparken ( her zaman yediklerimi) bir iki lokmadan sonrasını yiyemedim, mide bulantısı tuttu öğürme falan oldu, ilk defa böyle birşey yaşadım. Tutmuş olsa bile 5. gün transferinin 3. günündeyimyani bu mide bulantısı o mide bulantısı olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?