- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.941
yıpratmaz olur mu?Evliliğim 2 yada 3.senesinde yaptırdım ilk tüp bebeği.... aslında erken yada geç Rabbim Hayırlı zamanda nasip edecek mutlaka... ama geçen süre yıpratttı sanırım biraz aminnnnn Hayırlısıyla inşallah
tup bebek tutmadığı aydan sonra ki ay adetin geçikmiş miydi?Evliliğim 2 yada 3.senesinde yaptırdım ilk tüp bebeği.... aslında erken yada geç Rabbim Hayırlı zamanda nasip edecek mutlaka... ama geçen süre yıpratttı sanırım biraz aminnnnn Hayırlısıyla inşallah
haziranda ilk tup bebek denemesi yaptım. negatif.
temmuzda tedavi olmadım.
adetim 3 güm gecikti.
2 gündür benim midem yanıyor ..
ağrıyor.
hemde gün boyu...
sürekli bir gazlı olma hali 2 gündür...
akşam bhcg kan tahlilimi verip içimi rahatlatcam. hamile gibi hissetmiyorum.
ilk tüp bebek denemesi olumsuz oldu ve adet oldum..
bu ikinci ayım tedavi yoktu bu ay ama adetim 3-4 gün gecikti...
hamile olduğumu zannetmiyorum. çünkü hissetmiyorum..
böyle gecikme yaşadın mı.
tatile içim rahat gitmek istiyorum??
ilaçlardan olacağını düşünüyorum bende çunku tonla iğne ilaç kullandık. insanın düzeni alt üst oluyor.... olmadıysa da bi an önce regl olsam bitseYani tabiki inşallah hamilesindir ama benimde psikolojik olarak sanırım bütün bunlar oluyordu adetim bi iki gün geçmiş tedavi bittikten sonraki ay doktorla görüşmüştüm tedavi kullanılan ilaçların etkisi olabiliyormuş... ama tabiki sen yinede yaptır hiç belli olmaz Rabbim büyüktür bi bakmışsını olmuş
zamanı değilmiş demekk ki. sıkma canını. diyeceğim. sıkılıyor insan illa ki.
millet istemeden hamile kalıyormuşmuşmuş...
ama biz.....
benim arkadaşım. aynı yılın içinde atandı.Ya sorma valla onuda hiççç anlamıyorum zaten millet hamile kalmak istediği günü bile planlıyor töbe yarabbim bizzzyani tabiki isyan etmiyorum buda bizim sınavımız ama insanın çok gücüne gidiyor
ilaçlardan olacağını düşünüyorum bende çunku tonla iğne ilaç kullandık. insanın düzeni alt üst oluyor.... olmadıysa da bi an önce regl olsam bitse
evrene pozitif mesaj gönder diyorsun.. :) ehehehSeni o kadar iyi anlıyorum ki.. o belirsizlikte mahfediyo insanı...ama sen yinede olumlu düşün
evrene pozitif mesaj gönder diyorsun.. :) eheheh
bakacaz. Allahtan bi şey olmazsa akşama kan vereceğim.
eşim götürürse tabi.....
Cok sagol canim sen neyaptin transfer oldunmuKaliteli bir sürü embriyolarin olur ins cnm
her şey zamanını bekliyor bizim bebeklerde özel bbekler olacak sanırım. o kadar maddi manevi olaylardan sonra gelen mucizeler olacaklar :) İNŞALLAHSanırım başka Yolu yok inşallah Hayırlı haberini alırız burdan olmazsada hiç canını sıkma durmak yok yola devam bak bana allah izin ve4.kez başlıcam
Karnim cok sismisti oda adet olamadim diye canim baska bisey hatirlamiyorumsenin şikayetlerin var mıydı canım?
Oyle deme allahin gucune gider canim rabbim zamanini biliyor bizdebo zamani sabirsizlikla bekliyoruz(hamilesindir insallah)
nerdeeee ben de o şans :)
TSKLER cnmKarnim cok sismisti oda adet olamadim diye canim baska bisey hatirlamiyorum
Benim abim erkek olursa adini servet koyun dediher şey zamanını bekliyor bizim bebeklerde özel bbekler olacak sanırım. o kadar maddi manevi olaylardan sonra gelen mucizeler olacaklar :) İNŞALLAH
Haşa Allah'ım ben öyle demek istemedim. Allah en doğru zamanı biliyor ondan hiç şüphem yok. Biz insanlar sabırsızızı. tahammülsüzüz. O herşeyin en iyisini bilir her şerde bir hayır vardır.Oyle deme allahin gucune gider canim rabbim zamanini biliyor bizdebo zamani sabirsizlikla bekliyoruz
servet eheeh:)
Benim abim erkek olursa adini servet koyun dedi
servetServet :)))))aslında anlamlı :))