- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.221
Sen haala kaliteyimi arastiriyon bacım
Eki Görüntüle 2017769 Kızlar bundan ne anladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2017769 Kızlar bundan ne anladınız
Dis agrisida kotudur hiç yasamadim ama cok gecmis olsun canimÇok teşekkür ederim canım inşallah atlatırım çok panik yaptım çok ağladım birşey olacak bebişlere diye
Aklima geldi ya tuzlu su yap o bolgeye agzini çalkala ya sarimsak koy yada karanfil eşimden biliyorumÇok teşekkür ederim canım inşallah atlatırım çok panik yaptım çok ağladım birşey olacak bebişlere diye
Çok teşekkür ederim canım inşallah atlatırım çok panik yaptım çok ağladım birşey olacak bebişlere diye
Bici var yersen
Ozel cnm 12 bin civari fulya bahcecide ama bu donmus 5 yil onceki donmuslarim dinmis ucreti derken 6 bin tl tuttu ama tabi icinde 5 yil saklama ucretide dahil ben cok memnunum. Ilki mustafa bahceci simdiki kubra boynukalin. Sigorta gecerli deyil.Canim hayrli olsun benim son asilamam ucak bi hafta sinra. Daha sonra tup bebek yaptircaz hic bilgim yok nerede yaptirdin.ozel de mi yaptirdin.sartlari neler
O ne kiz...
Ya dişim sadece yemek yerken problem yapıyor normalde ağrımıyor sanırım bu ateş bademciklerimden ama tuzlu su ve karanfili döylediğin iyi oldu teşekkür ederimAklima geldi ya tuzlu su yap o bolgeye agzini çalkala ya sarimsak koy yada karanfil eşimden biliyorum
Canm bn 3 dr a sordum para tuzagı dediler tabi allah ol deyince olur bişede vesile oluyo bilemeyiz ama tavsiye etmiyo doktorlarAnladım canım. Ne bileyim. Nette gördüm. Doktor demeden bi se olur mu acaba. Aman ne yapacağımızı şaşırdık resmen ehehe. ..
Adetimin 27.gğnü oldumDondurma yapılan arkadaşlar. Opudan kaç gün sonra adet oldunuz acaba?
Canm bnm dondurulmus 27. Günümde adet oldum adetimin 13 günü kontrole gdecem transfer günüm belli olacakDondurma yaptıranlar opu sonrası adeti ne zaman oldunuz? transfer öncesi rahim hazırlama döneminde çok gittiniz mi doktora?
Bn sadece estrofem kullanıyrm dr um yavas yavas arttrdı dozunu bgün 10 günğm 4 tane atacam salı kontrolüm var inş iğne vermez Bende merak ediyorum
Öyle mi??? Teşekkürler canımCanm bn 3 dr a sordum para tuzagı dediler tabi allah ol deyince olur bişede vesile oluyo bilemeyiz ama tavsiye etmiyo doktorlar
Doktor opudan 1 hafta 10 gün sonra adet olabilirsin dedi de ondan sordum canımCanm bnm dondurulmus 27. Günümde adet oldum adetimin 13 günü kontrole gdecem transfer günüm belli olacak
Ari sutu yada karisim kullan embriyolarin daha kaliteli olsun yemene dikkat et ceviz badem incir ye gun icinde bol bol suya devam 5 litreeee şaka şaka 3
Doktor opudan 1 hafta 10 gün sonra adet olabilirsin dedi de ondan sordum canım
Senin kaç gün oldu canım opu yapılalı? Ben de gelse ona göre transfer gününe karar vereceğim de.Bende daha olmadım yaaa bi olsam da yeniden iğne kullansam kaldı yavrularımmm dolaplarda soğuklardaa
Senin kaç gün oldu canım opu yapılalı? Ben de gelse ona göre transfer gününe karar vereceğim de.