- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.181
:)) Evet 8. Gün bugün değerin çok iyi dedi kese göremedik çarşamba tekrar çağırdı gel bakalım tekrardan dediWuwww masallah.. 8. günün mü?
Kiz ücüzler gelirse parti yapariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) Evet 8. Gün bugün değerin çok iyi dedi kese göremedik çarşamba tekrar çağırdı gel bakalım tekrardan dediWuwww masallah.. 8. günün mü?
Kiz ücüzler gelirse parti yapariz
Normal günümde adet olmuştum ben.Dondurma yapılan arkadaşlar. Opudan kaç gün sonra adet oldunuz acaba?
Darısı başıma insallah:)) Evet 8. Gün bugün değerin çok iyi dedi kese göremedik çarşamba tekrar çağırdı gel bakalım tekrardan dedi
Cesaret edemiyorum.Kan testi gününü bekliycem,değer düşükse bebiklerimi üzmek istemiyorum.utopian yapmican mi test
Yauw dondurma demişken bana dondurma yemek de yasak dendi, zor sabrediyorum.Dondurmani yiyim
Maşallahhhhhhh herhangi bi belirti var mı ?İkinci kan tahlili sonucum 158.6 çıktı kızlar :)
hadi hayırlısı kuzum.. bana konan embriyoların bi tanesi 2. kaliteydi 7 hücreliydi, o tutmamıştır gibime geliyor ama hiç belli olmaz tabi hayırlısı :)Tabiiki ayni düsünüyorum 1 olsun bizimle olsun.. ama seninki belki süpriz yapabilir 2. kese haftaya görülebilir... bilmem icimden öyle bisey gectide.. Allah bilir hayirlisi...
Jeliboni hayırlı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah, aynı gün transferlerimiz olmuş ben henüz doktora gitmedim, size doktor kaç haftalık oldugunuzu soyledi acaba
Gözün aydın canım.kalp atışlarınıda duymak nasip olsun inşallah.en son ne zaman bhcg tahlili yaptırdın.birdahada yaptıracakmısınhadi hayırlısı kuzum.. bana konan embriyoların bi tanesi 2. kaliteydi 7 hücreliydi, o tutmamıştır gibime geliyor ama hiç belli olmaz tabi hayırlısı :)
amin canım inşallah.. kaç haftalık olduğunu söylemedi çünkü zaten daha transferimin 17.günü bugün.. SAT'a göre 4+4 görünüyor ama kese boyutunu ölçmedi, zaten bhcg henüz 1400'lerde olduğu için kesenin görünmesi bile şans oldu.. sizin doktorunuz gidince kalp atışını da dinleticek demekki :)
ben de kalp atışı için 20sinde gidicem.. hayırlısıyla duyalım pıtpıtları inşallah :)
Aaa ask olsun kuzum daha dün yazdim..
en son 13. günümde yaptırmıştım sonra da yaptırmadım direkt keseyi görmeye gittim.. hoca gerek yok artık kan vermene dedi, bundan sonra takip kese ile yapılacak canım.. zaten bir müddet sonra kan değeri yanıltıcı oluyor çünkü vücut hamileliğe alıştıkça beyin hcg salgılamayı azaltıyor nasıl olsa alıştı artık diyeGözün aydın canım.kalp atışlarınıda duymak nasip olsun inşallah.en son ne zaman bhcg tahlili yaptırdın.birdahada yaptıracakmısın
Ari sutu yada karisim kullan embriyolarin daha kaliteli olsun yemene dikkat et ceviz badem incir ye gun icinde bol bol suya devam 5 litreeee şaka şaka 3Aman adanalımmm canım adanalımmm :)
Ben adet olunca gidicem kuzum,daha olmadım,o zaman başlıcaz inşallah. Evet doktorum kendisi aradı ve böyle böyle embriyolar var,benim fikrim havuz,artık vücudunu tanıyorum iğnelere tedaviye ne cevap vereceğini biliyorum, elimizde seçebileceğimiz çok daha fazla ve kaliteli embriyolar yapabiliriz dedi. Ben de samimiyetine inandığım için kabul ettim biliyosunuz işte.
Ooooo super masallah subanallah PembeHelvam kacinci hamilemiz olduİkinci kan tahlili sonucum 158.6 çıktı kızlar :)
Bencede yaptırma canım.keseyi gördükten bir gün sonra yaptırdım.üç günde iki kart arttış olmuş.çok üzüldüm.sonra nette bi yazı gördüm değer 1200 geçince 72 veya 96 saat iki katı artış normal bir artıştır diye öylelikle rahatladım.5+2 de keseyi gördüm.bhcg de 4087en son 13. günümde yaptırmıştım sonra da yaptırmadım direkt keseyi görmeye gittim.. hoca gerek yok artık kan vermene dedi, bundan sonra takip kese ile yapılacak canım.. zaten bir müddet sonra kan değeri yanıltıcı oluyor çünkü vücut hamileliğe alıştıkça beyin hcg salgılamayı azaltıyor nasıl olsa alıştı artık diye