- Konu Sahibi PembeHelvam
- #5.881
teşekur edrım cnm inş bende sizin gibi müjdelı haberi alırım cuma günü tekrar kontrolüm var :)
İnşallah cnm Rabbim bize de kucağımıza almayı nasip etsin endişeler bitmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekur edrım cnm inş bende sizin gibi müjdelı haberi alırım cuma günü tekrar kontrolüm var :)
Şimdilik çok yüksek bir değer değil canım.yumurta başına 200 e2 değeri gibi ölçüm yapılıyor.sanırım şimdilik üç dörr tane olgun yumurtan var gibi.kızlar yardımınıza ihtiyacım var cevap yazarsanıoz çok sevınırım E2 TESTİM 588 çıktı dün 5. günümdü ve ilk kontrolüm vardı sizce değerim nasıl ? bu değerın yüksek olması iyimi ?
anladım cnm o zaman az yumurtam olgunlaşmaya başlamış sanırım... doktorum ilaacı 150 mg aynı dozla kulanmaya devam et dediŞimdilik çok yüksek bir değer değil canım.yumurta başına 200 e2 değeri gibi ölçüm yapılıyor.sanırım şimdilik üç dörr tane olgun yumurtan var gibi.
Iyim cok sukur iyi gidiyor. Sen nasilsinMinesuu naber canım,nasıl gidiyo?Hangi aşamadasın?
Degerin daha da yukselecek ne akdar yuksek o kadar dolu yumurta ve arkadasindan geleck olan yumurtlar. Bu degrr bazilarinda 5000 i buluo opudan once 3000 lerdeydi benimkızlar yardımınıza ihtiyacım var cevap yazarsanıoz çok sevınırım E2 TESTİM 588 çıktı dün 5. günümdü ve ilk kontrolüm vardı sizce değerim nasıl ? bu değerın yüksek olması iyimi ?
Burdayim cnm ben
hım anladım cnm kaç yumurtan toplanmıştı ve kaçı döllenmıişti?Degerin daha da yukselecek ne akdar yuksek o kadar dolu yumurta ve arkadasindan geleck olan yumurtlar. Bu degrr bazilarinda 5000 i buluo opudan once 3000 lerdeydi benim
Daha beşinci gününmüş canım artar değerin kaliteli embriyoların olur inşallahanladım cnm o zaman az yumurtam olgunlaşmaya başlamış sanırım... doktorum ilaacı 150 mg aynı dozla kulanmaya devam et dedi
inş cnm cuma günü bakalım ne kadar olacak ...Daha beşinci gününmüş canım artar değerin kaliteli embriyoların olur inşallah
8 yum toplandi 5 i dollendihım anladım cnm kaç yumurtan toplanmıştı ve kaçı döllenmıişti?
Canım çok mutlu oldum Rabbim bize de nasip eder insalalhKizlar keseleri gorduk cok sukur. Keseler diyorum ikiside tutmus. Ben hala soktayim tek kese icin dua ederken ikizimi gordum. Rabim sizlerede nasip etsin.
Evet canım iyiyim ilaçlara devam ediyorum, estrofem kan sulandırıcı leucosit iğne falan filan.. cuma günü kese için ultrason randevum var, dua edin de sağlıklıca göreyim kesemizi:) sağol canım bugün gidip soracağım bakalım. Senin pozitifti değil mi? Nasıl gidiyor? Nasıl hissediyorsun?
Canım ben de 150 gonal f kullandım tedavim boyunca, senin amh değerin kaç ki ohss riskin var??ayy inşallah benim de olmaz, cuma doktora endişemi belirteyim
manyaklaşmaya başladım daha 150 doz 3 iğne aldım ama her belirtiyi ona yoruyorum
Değerin gayet güzel canım benim de beşinci günümde değerim 500lerdeydi :)kızlar yardımınıza ihtiyacım var cevap yazarsanıoz çok sevınırım E2 TESTİM 588 çıktı dün 5. günümdü ve ilk kontrolüm vardı sizce değerim nasıl ? bu değerın yüksek olması iyimi ?
Canım iyiyim sen nasılsın? Bu ara halsizlik baş göstermeye başladı.. çok hafif ara ara midem bulanıyor. Az önce işten arkadaşlarla öğle yemeğindeydik, yemeğe başladığım an bi öğürme tuttu ama istifra etmedim şükür.. müdürüm gördü hemen eve gidip dnlen dedi çıktım geldim dinleniyorum.. azıcık iş yapsam üzerimden kamyon geçmiş gibi halsizleniyorumjeliboni canım nasılsın neler yapıyorsun. Var mı değişiklik hissediyor msn
benim geçen ay 82 çıkmıştı adetin 3. günü, doktorum 80 üzerine tedaviye başlamıyorum demişti o ay bekletmişti beniDegerin daha da yukselecek ne akdar yuksek o kadar dolu yumurta ve arkadasindan geleck olan yumurtlar. Bu degrr bazilarinda 5000 i buluo opudan once 3000 lerdeydi benim
Evet canım iyiyim ilaçlara devam ediyorum, estrofem kan sulandırıcı leucosit iğne falan filan.. cuma günü kese için ultrason randevum var, dua edin de sağlıklıca göreyim kesemizi
Canım ben de 150 gonal f kullandım tedavim boyunca, senin amh değerin kaç ki ohss riskin var??
Değerin gayet güzel canım benim de beşinci günümde değerim 500lerdeydi :)
Canım iyiyim sen nasılsın? Bu ara halsizlik baş göstermeye başladı.. çok hafif ara ara midem bulanıyor. Az önce işten arkadaşlarla öğle yemeğindeydik, yemeğe başladığım an bi öğürme tuttu ama istifra etmedim şükür.. müdürüm gördü hemen eve gidip dnlen dedi çıktım geldim dinleniyorum.. azıcık iş yapsam üzerimden kamyon geçmiş gibi halsizleniyorum
Canım benim de amh 10,80 çıkmıştı, içini ferah tut hiçbişicik olmadan pozitifi görceksin inşallah :)11,45 çıktı canım amh benim
1.5 sene 14 lü bişeydi hatta