- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 38
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #5.821
Aynen ya 57 kiloydum bir ayda 63 oldmZaten ya iğnelerden ya da iyi geliyor diye yediğimiz şeylerden 500 kilo olup doğuramıcazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya 57 kiloydum bir ayda 63 oldmZaten ya iğnelerden ya da iyi geliyor diye yediğimiz şeylerden 500 kilo olup doğuramıcazzz
Gerci bebislerimiz olsunda ALLAHin izini ile veririzAynen ya 57 kiloydum bir ayda 63 oldm
Ay alıntı yaptım sanmistim hatırlamadım nickini yeni bi arkadaş vardı neyse bulamadım da seni biliyorum canım :)Merhaba canim hangimize sordun
Hayırlı olsun tatlım iyi haberlerini bekliyoruz insallahBana dediysen cnm ignelere dün basladim
Hayırlı olsun tatlım iyi haberlerini bekliyoruz insallah
Yoo hayır istemedilerbende yaptırmayı düşünüyorum bizden 250 tl ücret istediler sizden de ücret istediler mi peki Dmrz
cnm sende ankadayami basladinCanim ankada suan zam yapmis biz subatta gitmistik bana ilac tedavisi verdiler haziranda goruselim dediler bende kist olunca bu aya kaldim bize 5.450 dediler ama suan 5.750 olmus ilac haric
ankada feza burak kesinlikle tavsiye ederim cnmHataydayim. En yakin yer Adana haliyle. Gelip gideceğim icin iyi bir merkez olsun istiyorum
Sağol canım çabukca ılık suyla yıkanayım.Ben ılık suyla duş almıştım canım.benim doktorum ayaktan ılık duş alabilirsin demişti.
Canim benim cikolata kistine sogan kuru iyi gelir onu yap hayit suyu hormonlari dengeliyor sen icme her sey normalsedeğerlerimi bilmiyorum ki henüz yptırmadım tahlil ama iyi gelir yumurta kalitesi için diyorlar çikolata kistide yumurta kalitesini düşürüyo ya ondan içeyim diyorum.
Suan bisey yapamazsin canim genelde tedaviden 1 ay 2 ay once kullaniyorsun kalite icin ari sutu vitaminler falan kullanmak iyiTamam canım sağolasın
Oldukça bilgisizim işte öğrencem yavaş yavaş
Yumurta kapasitem yüksek ama önemli olan sayı değil kalite ya
Kaliteli embriyolarım olsun istiyom o da kaliteli yumurta kaliteli sperm demek
Doğal ne yapabilirim onlar için bilmiyom şuan sadece neofortil kullanıyoz eşimle kalite için
Ananası özellikle tavsiye ediyorlar canım iki kere tüp bebek yaptırdım ve her defasında transferden sonra bolbol ananas yedim ve ikisi de tuttu şükür
Ay alıntı yaptım sanmistim hatırlamadım nickini yeni bi arkadaş vardı neyse bulamadım da seni biliyorum canım :)
Asistani olarak ben soyleyim canikom bugun yogundu pembePembeHelvam topiği bıraktın gittin nerelerdesin iyi misin kanaman ne durumda canım? Niye hiç sesin çıkmıyooo
Yarin basliyorum canim doktorum gokhan bey zaten 3 aylik bir tedavi vermisti bana ve ankadayi sectimcnm sende ankadayami basladin
ankada feza burak kesinlikle tavsiye ederim cnm
yok cnm ben daha basladim pazartesi adet olucam sali gunu gidicem iste simdilik bir tek amh degerime bakilacak bide troid testi yaptiricam digerleri orda yapilacak insaallah hayirlisi olur bizim icin yaa sen ne zaman basliyorsunSen basladinmi tedaviye