- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #4.701
dünden beri sizi okuyorum üç konuya kafam takıldı
1. si ben zayıfım, çok da güzel kilo verdim 4 kilo kadar, iyice fıstık oldumama çok mu kilo alınıyor yahu o iğnelerden
2. si de ben iş yerine söylemiyorum tedaviyi bi şekilde hallederim haberleri olmadan diye düşünmüştüm ama çok mu sık izin alınıyor yahu, iş çıkışı mesela 5 buçukta falan yumurta kontolü yapmazlar mı acabası illa sabah mı gerekli
opu ve transferi bi şekilde izin falan hallederim, yumurta kontollerini de çaktırmadan hallederim düye düşünmüştüm ama, duyulmasını istemiyorum burdaki insanlar dedikoducu ötesi oldukları için
3. sü de iğneler hep aynı saatte oluyor sanırım, iş yerinde yine zor olur benim için, onu ayarlayabiliyorlar mı? mesela sabah 7 buçuk olsa işe gitmeden, akşam 5 buçuktan sonra olsa falan
çok cahilim bu konularda, henüz başlayamadığımız için bu konuları da sorma aşamasına gelemedim doktorcuuma
çok sevgili melinda, satırlarıma başlamadan önce hasretle gözlerinden öperim.
1- zayıf olduğun için seni esefle kınıyorum. ben hiç zayıf olmadım :) hem böyle bıngıl bıngıl balık gibi ohhh mis gibi vallahi. iğnelerin çok ciddi anlamda insanda şişkinlik hissi verdiği kesin, gazın varmış gibi sürekli bir gerilmeler, duygusal haller ve önüne gelen her cisimi yeme isteği var. en azından bende böyle. ama kilo almadım. çok hareketliyim belki de ondan bilemedim. dikkatli olmak gerek.
2- ben herkesten önce iş yerime bilgi verdim ve izin alıp alamayacağım konusunda kafam rahat edince bu işe kalkıştım. neden dersen ben izmitteyim doktorum anadolu yakasında istanbulda yani. ve muayene işlemlerini sabah 9-11 arası yapıyor. yani yumurta takibinde 3 günde bir yaklaşık 4-5 kere gittim. ve hepsinde de yarım gün izin almam gerekti.
3- bana verilen yumurta geliştirici iğnelerin gündüz 2 ile 3 arasında vurulması gerektiği söylendi. ve hepsi hergün aynı saatte olursa daha etkili olur dediler. benim tek avantajım eşimle aynı yerde çalışıyoruz, iş yerindeki yemekhanenin buzdolabında iğnelerimi muhafaza ettim ve saatleri geldiğinde eşim vurdu. en kötü kendi kendine yapmalısın kuzum.
arz ederim.