beni de ekleyin listeye:)
ikinci deneme olacak -ilk deneme ve 2 aşılama kimyasal gebelikle sonuçlandı
sebep pko
izmir kent hastanesi
ilk denememi mayıs ayında yaptım. 11 yumurta toplandı. 5i döllendi. 3.gün 1. kalite transfer edildi. 1 tane de 3.gün 1 .kalite donduruldu. Kalanlar 5.güne gitmedi. Dondurulmuşumla ara vermeden bir sonraki adetimle 2.denemeye başlıyoruz.
Doktorum bana internet şuan bilgi çöplüğü, hergün şunu bunu yiyelim iyi gelir diyenlere inanma. dengeli ve sağlıklı beslen demişti. bir tanıdığım da tepecik hastanesinde yaptırmıştı ilk denemesini. Ona süreç boyunca kesinlikle paketlenmiş birşey yemeyeceksin demişlerdi. Hazır yiyeceklerden uzak durmak lazım. ben de transferden sonra da sebze ağırlıklı beslenmeye çalışmıştım, kabız olmamak için. 10 gün de izin aldım dinlendim. Bu sefer daha sakin ve normal hayata adapte olmayı planlıyorum. Kafaya takmadan ilerleyebilirim umarım:)
son olarak ben bebek istediğimiz 1 yıl içinde 8 kilo verdim. PKO'da kilo vermenin çok olumlu etkisi olduğunu öğrendim. Şimdi kar kardır diyerek 1-2 kilo daha vermek niyetindeyim. Ramazan'ın da yardımı oldu tabi, biraz daha hafif hissediyorum kendimi. İnşallah uğraşlarımız karşılık bulur. Allah isteyen herkese tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın.