- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
canim 182 yi ara tepecik egitim arastirma bornova subesi genetik bölümü icin hem kendine hem esine randevu al. randevu saatinde esinle gidip girişte kayit actiriyorsun, doktora 2 düşuğüm var ayrica tup bebek tedavisinde sonuc kimyasal gebelik oldu genetik testlerime ve kan pihtilasma testine baktirmak istiyorum dedim hemen yazdilar kan verdim. pihtilasma sonucu 2 haftada cikiyor genetik sonucu en az 1 ay sürüyorCanım merhaba. Arada takip ediyoruö seni başlamışsın tedaviye hayırlı olsun. Ben de doktora gitmeden genetik testleri yaptırmak istiyorum. Tepecik Bornovada yapılıyor demiştin. Nasıl yaptırdın. Nasıl randevu aldın. Beni bilgilendirirseniz sevinirim
A evet canım yazdığını hatırladım. Ben dejyazmistim sana yeni telefon alirsin. Hatta bebeğin olur kırar yine alırsın yazmıştım hatırladım. İşte böyle birbirimizi teşelli edeceğiz ne yapalmahhh canim yaa kiyamammalesef hepimiz ayni zorlu durumlardan geciyoruz bu yuzden seni de esini de cok iyi anliyorum. burda yazmistim daha önce benimde telefon arizali telefonu degistirmek icin bile hamile kalmayı bekliyorum. eşin de maddi olarak işin icinden cikamadi icin morali bozulmuştur aldiris etme sen ona. insallah Allah sana öyle hayirli bi evlat nasip eder ki altinlar filan aklina bile gelmez...
aynen cnm. bizimde bi arkadasin esi hamileydi saflar yanimizda dert yaniyordu her ay 50 lira doktora veriyoruz kontrol için diye... bizim harcadigimiz tonla paranin haddi hesabi yokA evet canım yazdığını hatırladım. Ben dejyazmistim sana yeni telefon alirsin. Hatta bebeğin olur kırar yine alırsın yazmıştım hatırladım. İşte böyle birbirimizi teşelli edeceğiz ne yapalm
Hosgeldin aramiza.. bol kaliteli yumoslarin olsunnn.. senide ilk sayfamizdaki listeye almami istermisin?Selam kızlar.. bugün itibariyle ben de aranıza katıldım..
2. Tüp bebek denemesi için az önce ilk gonal f iğnemi yaptım.. hayırlısıyla bu defa yavrularımıza kavuşuruz inşallah :)
Adige_ ben de başkent hastanesinde yaptırıyorum canım doktorun kim senin? Bir de ilk denemen mi?
adana başkent üniversite hastenesi canımAdige_
Benim arkadasimda adana baskentte yaptirdi 3 kere yaptirdi malesef olmadi ve hic bir arastirma bile yapmamislar nasil arastirma hastanesi oluyor onuda anlamadim arkadasim simdi ankada tup bebekte yaptiracak bende baskentten vazgectim ama genelde iyi diyorlar ida arkadasimin sanssizligi sanirim siz adanadamisinizadana başkent üniversite hastenesi canımAdige_
Amin teşekkür ederim :) isterim tabiki..Hosgeldin aramiza.. bol kaliteli yumoslarin olsunnn.. senide ilk sayfamizdaki listeye almami istermisin?
Gogsen bey benim doktorum canım. Benim ilk tüp bebek denemesi. 5. İğnesi yaptım az önce. Senin doktor kim canım. Ben yarın e2 tahlili vermeye gideceğim sabahSelam kızlar.. bugün itibariyle ben de aranıza katıldım..
2. Tüp bebek denemesi için az önce ilk gonal f iğnemi yaptım.. hayırlısıyla bu defa yavrularımıza kavuşuruz inşallah :)
Adige_ ben de başkent hastanesinde yaptırıyorum canım doktorun kim senin? Bir de ilk denemen mi?
Ilk denemen nerde yapılandi kim yaptı canimAmin teşekkür ederim :) isterim tabiki..
İkinci deneme
Sebep: Pko
Hastane: Ankara Başkent Hastanesi
:)
Polikistik mi vardı sen de canım niye yapılmıyor islemKızlar cuma günü OPU ya gidiyorum ama 90% transfer yapmayacaklar benim durumumda gebelik tehlikeli olabilirmiş galiba transfer için bir iki ay daha beklemek zorunda kalacağım,kafam çok karıştı benimle aynı durumu yaşayan varsa tavsiyeye ihtiyacım var
Neden ki canim? Doktorun ne gibi bi tehlike görüyor? Aciklamasini nasil yapti..Kızlar cuma günü OPU ya gidiyorum ama 90% transfer yapmayacaklar benim durumumda gebelik tehlikeli olabilirmiş galiba transfer için bir iki ay daha beklemek zorunda kalacağım,kafam çok karıştı benimle aynı durumu yaşayan varsa tavsiyeye ihtiyacım var
Aramiza hosgeldin canim.. donmus transferi olucaksin yani.. hayirlisi olsun..Merhabaa hanimlar/ Anneadaylarii
Bende iki hafta once tup bebek tedavisine basladim. Bugun yumurtalarim toplandi. Ve inshallah gelecek adetimden sonra transfer olacak..
Evet arkadas PKO luda.. neden ama aceba tehlike görüyo? Aceba rahim duvarimi yeterince kalinlasmadi bu ay?Bakalim yazar ..Polikistik mi vardı sen de canım niye yapılmıyor islem
Aramiza hosgeldin canim.. donmus transferi olucaksin yani.. hayirlisi olsun..
yumoslarin saglikli olsun..
Gogsen bey benim doktorum canım. Benim ilk tüp bebek denemesi. 5. İğnesi yaptım az önce. Senin doktor kim canım. Ben yarın e2 tahlili vermeye gideceğim sabah
I
Ilk denemen nerde yapılandi kim yaptı canim
Valla netten araştırdım öyle bi an kendimizi bu hoca da bulduk. Şu an bekkiyorum hastane kapısında. ...Benim de doktorum göğsen bey şansa bak :)))
İlk denememi de 6 ay önce ona yaptırmıştım, tuttu bebiş hamile kaldım ama devamı gelmedi kürtaj oldum.. Göğşen hoca haziranda tekrar yapalım demişti ve dün başladık hayırlısıyla.. senin de ilkinde yüzün güler inşallah canım.. ben cumartesi sabah gidicem e2 baktırmaya.. İyiki göğşeni seçmişsin
Canım çok teşekkürler ben daha tüp bebek denemedim o yüzden bana yaklaşım nasıl olur acaba. Ama bir aşılama ve bir düşük var. Tüp bebeğe geçmeden yaptırmak istiyorum kendimce. Yaparlarsa ne ala. Ya aklımda hep başka birşey çıkar mı o olur mu bu olur mu sürekli sorular ve korkular var.canim 182 yi ara tepecik egitim arastirma bornova subesi genetik bölümü icin hem kendine hem esine randevu al. randevu saatinde esinle gidip girişte kayit actiriyorsun, doktora 2 düşuğüm var ayrica tup bebek tedavisinde sonuc kimyasal gebelik oldu genetik testlerime ve kan pihtilasma testine baktirmak istiyorum dedim hemen yazdilar kan verdim. pihtilasma sonucu 2 haftada cikiyor genetik sonucu en az 1 ay sürüyor