- 9 Şubat 2014
- 368
- 645
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.181
2018 mart annesi kulağa ne güzel geliyorTakvimden gordumde ucumuzunda ayni takvim 26 mayis benimde 2018 mart anneleri acilmis hele sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2018 mart annesi kulağa ne güzel geliyorTakvimden gordumde ucumuzunda ayni takvim 26 mayis benimde 2018 mart anneleri acilmis hele sukur
Bence şubatta olur Doğum hani genellikle 2hafta önce oluyor ya :) şubat annesi olacaksın bence :)Takvimden gordumde ucumuzunda ayni takvim 26 mayis benimde 2018 mart anneleri acilmis hele sukur
Olsun suan marti gosterio subat sonu mart basi insallah rabbim izin verirseBence şubatta olur Doğum hani genellikle 2hafta önce oluyor ya :) şubat annesi olacaksın bence :)
Amin canim aminDarisi basina canimmmm... hayirli kandiller...
Bende transfer yapıldığı gibi hemen hesaplamıştım balık burcu çocukları olacaklarOlsun suan marti gosterio subat sonu mart basi insallah rabbim izin verirse
Amin canım ne güzel dua böyle .. hepimiz için kabul olsun inşallahKadir geceniz mübarek olsun hanımlar. Allah gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı eylesin... dilekleriniz kabul olsun. Kucaklariniz sağlıklı akıllı hayirli bebeklerde dolsun taşsın. ..
Merhaba canim simdiden hayirli olsun bende de pko var uzulme pko kotu bisey degil yani seninkini boyutunu bilemem ama bana gittiğim hekimler pko nun gebe kalmama engel olmadigini söylemislerdi neyse ben de tup bebek tedavisi gordum ve bugun sonucumu òğrendim şukur hamileyim tabi kalp atislarina kadar rahat edemicem cunku oncekin de kalp atisi duyamadik maalesef. Heyecanlanma sakin ol herseycok guzel okacak canim Allah in izniyle
Allah nederse o canimAmin canım ne güzel dua böyle .. hepimiz için kabul olsun inşallah
Benim transferin birinci günü belki hep yatmam lazım ama mübarek gece diye kalktım namaz kıldım kasığım ağrıdı ama bişey olmaz dimi? Sonuçta verecek olan da Allah yani neyi neyden koruyosun ki dedim kendi kendime ama işte endişelenmeden duramıyorum
Akıntı normalIyi aksamlar arkadaslar birsey sorabilir miyim? Gonalf kullanmamin 5.gunu bugun yarin kontrolum var. Ama yumurta catladiginda gelen akinti gibi bir akintim var henuz antagonist ignelere baslamamistik. Erken yumurtluyo olabilir miyim? Yani bu kadar erken catlar mi acaba yumurtalar? Cok moralim bozuldu acikcasi. Yarin sabaha kadar nasil beklicem bilmiyorum.
Foliküller geliştiğini için akıntı olması normal diye biliyorum.Bende de öyle olmuştu içini rahat tut canım.Iyi aksamlar arkadaslar birsey sorabilir miyim? Gonalf kullanmamin 5.gunu bugun yarin kontrolum var. Ama yumurta catladiginda gelen akinti gibi bir akintim var henuz antagonist ignelere baslamamistik. Erken yumurtluyo olabilir miyim? Yani bu kadar erken catlar mi acaba yumurtalar? Cok moralim bozuldu acikcasi. Yarin sabaha kadar nasil beklicem bilmiyorum.
Innsallah oyledir. Inanilmaz uzuldum. Oturdum agladim. Hersey nasip tabi ama daha baslamadan bitecek diye korktum. Tesekkur ederim cevap icinFoliküller geliştiğini için akıntı olması normal diye biliyorum.Bende de öyle olmuştu içini rahat tut canım.
hayir cnm hic telas etme östrojen yukselmeye basladigi icin bol bol öyle akıntı geliyorIyi aksamlar arkadaslar birsey sorabilir miyim? Gonalf kullanmamin 5.gunu bugun yarin kontrolum var. Ama yumurta catladiginda gelen akinti gibi bir akintim var henuz antagonist ignelere baslamamistik. Erken yumurtluyo olabilir miyim? Yani bu kadar erken catlar mi acaba yumurtalar? Cok moralim bozuldu acikcasi. Yarin sabaha kadar nasil beklicem bilmiyorum.
Hayırlı olsun tatlım inşallah hayırlısıyla ilk denemende alırsın kucağına yavrunuMerhabalar arkadaşlar ben de bu ay başlıcam inşallah tedaviye ilk olacak oyüzden heyecan dorukta