- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.161
Kizlar hayirli olsun rabbim evlat isteyen herkesede banada hayirli saglikli salih evlatlar versin amin.. Bu arada hayirli kandiller
Darisi basina canimmmm... hayirli kandiller...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar hayirli olsun rabbim evlat isteyen herkesede banada hayirli saglikli salih evlatlar versin amin.. Bu arada hayirli kandiller
Tutunma sancilaridir onlarPembeHelvam kuzumum senin 97 cikan degerij kacinci gunundu
acep. Benim bugun adet sancilarim artti korkuyorum adet olcm diye
![]()
Ondan mi cikmamistir cnmCanim o normal gebelik testidir ben erken gebelik testi almistim predictor marka 26 tl ye
Doktorum bunlar cok normal.oliraa endiselenme demisti ama gelde endiselenme zaten zor bulmusuz Allahima emanet artik8. gün canim.. benimde öyle ince ince sizliyo...
bide bayagi agrio ara ara .. bende korktum acikcasi![]()
Tatlim endiselenme test gununu bekle idrar testleri yaniltici olabiliyor ozellikle de normal idrar testleriOndan mi cikmamistir cnm
Kiz ayni gun transfer olduk senle yapmadin mi hic test neyim hiiiTutunma sancilaridir onlar![]()
Tmm cnm Tskk ederim inşallah öyledirTatlim endiselenme test gununu bekle idrar testleri yaniltici olabiliyor ozellikle de normal idrar testleri
26 mayıs canım senin
İnşallah canım.hepimizin emekleri karşılığını bulur.kiyamam kuzum yaaa. anne olmak ne kadar zor aslinda. senin e2 de biraz yüksek çıkmış ya demekki ohss yi o tetikledi. umarim hem iyilesir hem pozitif sonuc alir evine gelirsin
Bende estrofem hiç kullanmadım.baskılayıcı iğneden dolayıdır.e2 artınca çikolata kisti büyüyorsa hamilelikte e2 hep artacağı için kistin büyüyecek mi nasıl olacak ki.umarım sana bir zararı olmaz canımbenim 364 çıktı cnm ama ben hic estrafem filan kullanmiyorum bi de 2 gün önce baskilayici igne yaptim, benim cikolata kisti oldugu icin e2 nin düşük olmasi daha iyi sanirim.
26 mayıs canım senin
normalde östrojen arttikca cikolata kisti büyüyor zararli etkileri artiyor ama hamilelikte nasil oluyor hic bilmiyorumBende estrofem hiç kullanmadım.baskılayıcı iğneden dolayıdır.e2 artınca çikolata kisti büyüyorsa hamilelikte e2 hep artacağı için kistin büyüyecek mi nasıl olacak ki.umarım sana bir zararı olmaz canım
25 mayıs tatlim
Öyle mi bakmadım hiçTakvimden gordumde ucumuzunda ayni takvim 26 mayis benimde2018 mart anneleri acilmis hele sukur
![]()
1 gun oncesin25 mayıs tatlim
Insallah rabbim o gunleride gostereck insallah cnmÖyle mi bakmadım hiç
Ya takvimi bile eklerken tedirginim aslında off bu kötü geçmiş insanı ne kadar etkiliyor. Çabuk geçse zaman miniklerimizin kalp atışlarını duysak bir an once
Amin canım inşallahInsallah rabbim o gunleride gostereck insallah cnm![]()