- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.981
yaaa insss cok tesekkur ederimm.bi arkadas yazmisya önce idrarda pozitif görmüş sonralari çıkmamış bende korkuyorum istehayir cnm icermiyor progesteron iğnesi o. tebrik ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa insss cok tesekkur ederimm.bi arkadas yazmisya önce idrarda pozitif görmüş sonralari çıkmamış bende korkuyorum istehayir cnm icermiyor progesteron iğnesi o. tebrik ederim :)
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.Verdim cnm simdi cikti sonucum Eki Görüntüle 2011978
Çok zor günlerdi çok yaşayan iyi biliyor ben de 6 ay sonra başladım 2. Tedaviye ama allah sabrını veriyor bi şekilde inşallah bu transferlerimiz sonucunda sağlıkla kucağımızda bebişlerimiz olur
ins canim cok tesekkur ederim.daha 4.günüm artik hergün yaparim test:)isteyen herkese nasip etsin Allahim.Yok canım içermiyor rahat ol hamilesin inşallah tebrikler
YaşasıııınnnnnKIZLAR POZITIIIFFFFF
ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUNNNN.. insaAllah saglikla devam eder ve saglikla kavusurum..
Inanin suan duam hepiniz icin... kendimden daha cok size.. sizlerde yasayin bunu.. sizlerde anne olun.. saglikli evlatlariniz olsun... eeeeeen kisa ve hayirli zamanda ...
cooook tebrik ederim cnm hayirli olsun Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsindeger kac cikmis?KIZLAR POZITIIIFFFFF
ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUNNNN.. insaAllah saglikla devam eder ve saglikla kavusurum..
Inanin suan duam hepiniz icin... kendimden daha cok size.. sizlerde yasayin bunu.. sizlerde anne olun.. saglikli evlatlariniz olsun... eeeeeen kisa ve hayirli zamanda ...
Hayrlı uğurlu olsun canimmm cok mutlu ettin herkesiKIZLAR POZITIIIFFFFF
OleeeeyyyyyKIZLAR POZITIIIFFFFF
küsuratiki 5 iğne etkisidir heralde anca tamadir olmuş bu iş. darısı kese görmeye ve pıtpıtlari duymaya insallahBen soktayim kizlar ...
Degerim 505
Sayende hepimiz halaya kalktık çok sevindim İnan darısı hepimize en hayırlı zamanda inşallah değerin kaç çıkmış söyle çabuk çikuleta markası bakıcamKIZLAR POZITIIIFFFFF
küsuratiki 5 iğne etkisidir heralde anca tamadir olmuş bu iş. darısı kese görmeye ve pıtpıtlari duymaya insallah
Sayende hepimiz halaya kalktık çok sevindim İnan darısı hepimize en hayırlı zamanda inşallah değerin kaç çıkmış söyle çabuk çikuleta markası bakıcam
Vuhuvvvv harika kaçıncı günündu canimmmmBen soktayim kizlar ...
Degerim 505
Vuhuvvvv harika kaçıncı günündu canimmmm